|
Galaxy Tab S10 serisi tanıtıldı: İşte Samsung'un yeni tabletleri
-
-
Ekranın s9 serisinden bir farkı var mı. Çipteki ufak bir artış haricinde hiçbir sey eklememişler mi yani. Klavyedeki AI butonu da boş kaçımızın yapay zekayla işi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu yeni teknolojiler niye bu kadar pahalı arkadaş, şöyle 600$ dan başlasa da herkez güncel teknolojiyi kullanabilse
bu tür cihazlar hayata aşıtı verim katıyor.
tamam bunlat ucuz olmasın kabul, hele Windows çalıştıran tabletler var ki ateş pahası. keşke daha ucuz olsalardı :D
-
Tablete ihtiyacım vardı. Lansmanı bekliyordum lansman bile yapmadılar. S9 serisinden farkı ekranda yansıma önleyici bir eklenti, çipinde önemsiz bir gelişme ve klavyede AI butonu. Samsung tr ye eklenmesini bekliyorum. Cazip bir fiyat veya hediye vermesi lazım. Tatmin etmedi
S9 alın geçin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1) Ultra telefonda kalemi sokacak yer var ama koca tablette olmaması garip. Hala bu konuda bir akıllı çıkıp bunu çözemediler.
2) Ultra tab fiyatı çok yüksek. O rakama çıkan gider ipad alır.
3) sanırım burada (Abd) Snapdragon ile gelecek diye paylaşım yapılmıştı. Öyleyse alırım.
4) ahım şahım bir uçan kaçan performans görmüyorum. 625 dolara biri ilana 9 Ultra tablet koymuştu sanırım onu alacağım.
-
Telefondaki kalemin boyutu ekranına göre dayanılabilir seviyede. Tablette kimse küçücük kalem kullanmak istemez.
Kalem tabletten daha kalın olduğu için içine sokulmuyor. Telefon kalemi ergonomik değil ve uzun süreli kullanımdan ziyade anlık kullanımlar için.
Ultra Tab ekran boyutu olarak hala rakipsiz, iPad almak isteyen zaten iPad alır. Android tarafında kalacaklar için bu model.
Her yerde MediaTek ile satışa sunulacak.
9 Ultra hayırlı olsun.
-
samsung fiyat politikası farklı s9 da 1200 dolardı ama 28k ya bulunuyor türkiyede yani gidip ipad alır gibi bir durum söz konusu değil ayrıca telefondaki kalemle bu kalem aynı şey değil sadece karşıt görüş yazmak için kendinizi yormuşsunuz
-
Ultra tablet yapıyorlar, kamera video özelliğini 30 fps'nin üstüne çıkartmıyorlar. Verilen paraya yazık
-
okullarda akıllı tahtada kullanmaya uygun tablet olarak s9 ultra iyi midir? üstünde yaptığımız çizim tahtaya yansıyacak. öneri varsa bekliyorum.
-
Pes artık bu fiyat ne 2 not tutacaz video izleyecez alt tarafı, s10dan sonra s9 indirime girerse o daha mantıklı artık 1 nesil de eski olsun
Dimensity 9300+ işlemcisi olan bir tablete 1200 dolar para istemelerini aklım almıyor, 230 dolar daha fazla verir m4 işlemcili iPad Pro 13 ve pro kalemini alırım. Apple m4 ve dimensity 9300+ kıyasını siz yapın.
-
Samsung tablet konusunda apple ile yarışamıyor fiyat performansı hiç iyi değil.
-
Ben mediamarktan 34000 e ultra modeli siparş verdim. Fiyatı yanlış girdiler herhalde. Sonra fiyat 44 bin küsür oldu. Ürünü gönderirler mi sizce?
-
Ben de Amazon'dan 8400 TL olan bilgisayar kasasını 5200 TL'ye almıştım . Ürün sıkıntısız elime ulaşmıştı. Pazartesi - Salı gibi kargo takibini yapın, gönderebilirler.
-
S10 serisi gece itibariyle Vatan,hb,mediamarkt gibi sitelerde satışa açıldı. Ancak tabiki Samsung Türkiyenin sitesinde ürünün tanıtımıyla ilgili dahi hiç bir bilgi yok.
Ayrıca ürünü satın alsanız, klavyesi ve diğer aksesuarlarıyla ilgili bir bilgi yok. Hangi klavyeyi getirdi Samsung Tr belli değil. Geçen seneki gibi yalnızca Trackpadli olanımı getirdi yoksa Trackpadsiz olanı da getirdi mi Türkiyeye ?
Canlı desteğe sorduğunuzda onlar kendilerinden bir haberler. Hiç bir soruyu cevaplayamıyorlar.
40-50k ya tablet satacaksın ve ürünün en önemli parçası olan klavyenin akibeti belli değil, ürün resmi sitede tanıtılmamış (globalde tüm samsung sitelerinde tanıtılmış olmasına rağmen) e şimdi ben Samsung un neyine güvenip de bu cihazı alayım ?
Samsung her zamanki gibi yanıltmadı. Daha 2 hafta önceye kadar 22k ya satılan S9+ ın ekranına yalnızca yansıma önleyici kaplayıp, adına s10+ diyip 33k ya piyasaya sürdüler. Ve ürünün akibeti de belli değil. Uyanıklar S10 u çıkartmadan önce piyasadaki S9 ların fiyatına da 10k zam yaptılar ki kimse s10 yerine giidp s9 almasın.
Birdaha Samsung tablet alanı öpeyim.....
-
Abd'de de ayni chip sd yok kardes
Bu paraya ben bunu almam. Şu an ipad air m2 almak çok çok daha mantıklı fakat ekran kalitesi ve samsung dex den dolayı samsung almam gerekiyor. 1 sene daha idare etmeye karar verdim. Seneye belki s11 daha iyi olur veya ipad airin yeni modelini eğitim indirimiyle alır geçerim
Kalem kullanmadığınız belli. Telefonun kalemi kürdan gibi. Tabletin kalemi tabletten daha kalın hatta bu bile ince kalıyor. Apple pen 1 mesela dolma kalem gibi hem upuzun hem çok kalın. İpad 9 da bu yüzden tablete mıknatısla yapıştırma özelliği yok. Tab s serisine rahatlıkla yapıştırıyorsunuz ve sağa sola 1 senedir düşürmedim. Bazen kaleme ekstra kalınaştıran kılıf takmayı düşünüyorum.
Tab s kılıfında kalem yuvası var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tablete ihtiyacım vardı. Lansmanı bekliyordum lansman bile yapmadılar. S9 serisinden farkı ekranda yansıma önleyici bir eklenti, çipinde önemsiz bir gelişme ve klavyede AI butonu. Samsung tr ye eklenmesini bekliyorum. Cazip bir fiyat veya hediye vermesi lazım. Tatmin etmedi
|
1) Ultra telefonda kalemi sokacak yer var ama koca tablette olmaması garip. Hala bu konuda bir akıllı çıkıp bunu çözemediler.
2) Ultra tab fiyatı çok yüksek. O rakama çıkan gider ipad alır. 3) sanırım burada (Abd) Snapdragon ile gelecek diye paylaşım yapılmıştı. Öyleyse alırım. 4) ahım şahım bir uçan kaçan performans görmüyorum. 625 dolara biri ilana 9 Ultra tablet koymuştu sanırım onu alacağım. |
Benzer içerikler
- telegram premium ücretsiz
- sfs ne demek
- whatsapp sohbet gizleme
- whatsapp kendine mesaj atma
- biyografi sözleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X