Şimdi Ara

Galaxy Tab S10 serisi tanıtıldı: İşte Samsung'un yeni tabletleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ultra kocaman. Düz 11 inç ideal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 ay önce ikinci el tab s7 8 256 aldım şuan onunla yazıyorum. Not tutma konusunda tab s serisi en iyi cihaz ama bu kadar parayı bu tablete vermek yerine surface pro serisine yatırırdım. S7 rahat 4 sene beni götürür. Film izlemesi vs çok iyi ekran gerçek 120hz. Bu cihazda 8 sene gider. Alıcısına h.o

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt

Güzel insan. Her iki cihaza da sahibim. Ben telefon olanı tablete koyun demedim. Samsung tablet ve bilgisayar kaleminin boyutu tablete sığdırılabilir. Ben onu söylemek istedim. Ama anlaşılmamış maalesef.

• geçen ay 19k'ya s9 aldım iyi ki almışım bu fiyatlar ne la  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 29 Eylül 2024; 11:5:24 >
  • FE serisi gelecek mi acaba? Bilgisi olan var mı? Çocuklar için S9 FE Plus var bi tane. Bir tane daha ihtiyaç oldu. Yine S9 FE Plus almalı mı yoksa 10 serisi mi beklenmeli?

• Dr.Perga D kullanıcısına yanıt
    Eski Galaxy tab note vardı onda telefon kaleminin biraz büyüğü vardı. İyiki kaldırmışlar tablete sığdırmak için incecik kaleme mahkum olmamız gerekirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    O fiyata çıkan gider iPad alır nasıl bir düşünce yapısı? iPad alacak adam gider alır zaten. IPad'in daha iyi olduğu varsayımı sağlıklı bir bakış açısı değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben telefon olanı tablete koyun demedim. Tabletinkini ufaltıp tablete sığacak kadar yapmak yanlış dedim.

• sayz kullanıcısına yanıt

İpad pro 12.9 m1 sahibiyim 1 tablet daha lazım olunca gittim 2 ay önce S9fe+ aldım .Aynı çizginin cihazları değil ama evde ipad 9 da mevcut kesinlikle yeniden tablet alacak olsam gider ipad alırım. İnternette s9fe+ ile ilgili ne hata yazıyorsa cihazsa mevcut exynos işlemcili hiç bir telefonu mutlu etmediği gibi exynos koyduğu tablette mutlu etmedi. Beni samsung dan hatta android den vaz geçiren şey exynos dur ..Her seferinde bu sefer yapmışlardır ya dedim her seferinde bir ofsaydı var. Ekran kapalı cihazı bırakıyorum sabaha kadar %12 şarj gidiyor hiç bir şey açık değil. İpadi bırakıyorum 1 ay sonra %1 gitmiş oluyor .Yan yana cross play video izliyoruz pil su gibi akıyor ısınma olayına hiç girmiyorum pişman etti aldığıma ki yorumları uçup kaçıyordu.

• Alkımm kullanıcısına yanıt
    Tamam sen iPad alacak adamsın işte ben de onu diyorum sen git iPad al. Ben s9+ ile mutluyum meselâ. Hiçbir problem vs yaşamıyorum.

Yanlış bakış açısına devam ediyorsun. Ben tablet ihtiyacı olan adamım ve aldığım ürünleri övmeyecek kadar da geniş bakıyorum konu ya .Apple ne yazık ki tablet dünyasında rakipsiz bunu satış rakamları da gösteriyor. S9+ ile mutlu olma nedeninde ipad almamış olman.Çünkü ben ipad pro-ipad ve s9fe+ a sahibim ve bunları kullanarak diyorum ki bu tablet rakiplerinden geri. Tekrar tablet alacak olsam 2 tarafı da deneyimleyerek diyorum altını çiziyorum bir daha bu şartlarda android tablet almam.Bunu yazarken de tablet dünyasına android  ile başlayarak buraya geldiğimi göz önünde bulundur.

'Ben s9+ ile mutluyum meselâ. Hiçbir problem vs yaşamıyorum'. Cümlesi hiç bir bilgi içermiyor mesela ne yaparak problem yaşamıyorsun ? Video edit yapıyor musun ? oyun oynuyor musun ? film izliyor musun ? Çizim yapıyor musun ?

Elinde ki cihaz bunların hiç birinde iyi değil ki . Yakın zamanda rakip markaları da deneyimleyerek elindekinin iyi olup olmadığını anlaman lazım. Sahip olmadığın bir şeyin yokluğunu da çekemezsin.

Örnekle açıklarsak 2 farklı kişi var biri her gün domates çorbası içiyor 'Ben bunu seviyorum ve doyuyorum diyor.' Diğer kişi de her gün Çorba ve Et kavurma yiyor. Oda ben bunu seviyorum ve doyuyorum diyor . Sence 1. kişi gerçekten doyuyor mu ? Yoksa elinde ki ve sahip olduğu çerçeveye mi bakıyor ?. 2. Kişinin elinden Et kavurmayı alırsak peki o doyacak mı ? Çünkü bir kere tattı ve gerçekten doydu. Mesela yani ...

Söylediğiniz gibi Samsung Tab kendi çapında güzel bir cihaz. Ancak bir çok konuda Ipadden geri kalıyor bu da ortada. Hiç Ipad kullanmamış bir Samsung Tab kullanıcısına Ipad verseniz (hele ki klavye ve trackpadli kılıfıyla birlikte) Ipaddeki gesture kontrolleri, animasyonları ve akıcılığı gördükten sonra muhtemelen elindeki Samsung tabletten soğur.

Ancaak şöyle bir durum var.. Ben Telefon tarafında Iphone kullanmak istemiyorum. S24 ultra kullanıyorum ve kulaklığım vs de samsung olduğu için Ipad aldığımda bu cihazları tam uyumlu bir şekilde kullanabilmem mümkün değil.

Bu sebeple eğer Apple kullanıcısıysanız tabiki Ipad alın ancak telefonu Samsung olan biri bence Samsung tab S almalı. Aynı durum kulaklık ve akıllı saat için de geçerli. Samsung ekosisteminde olan birinin Airpods alması ne kadar mantıksızsa ipad alması da o kadar mantıksız.

iPad pro 4.nesil kullandım. Galaxy tab s8 ultra kullandım. Kullanım rahatlığı vs benim açımdan tamamen tab s8 ultra daha iyidi. iPad'de özlediğim tek özellik ekran boy oranıydı.(4:3)

Hani tasarım filan işinde olsam kesinlikle iPad ve uygulamaları daha uygun derdim. Ama diğer durumlar için Android derim. Bu nedenle OnePlus pad bakacağım. Sanırım iPad ekran oranına en yakın olan o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Birincisi kendi kendine tamamen uydurma varsayımlarla paragraf paragraf yazıyorsun hocam. O kadar çok uydurmuşsun ki yani hepsine cevap verecek enerjim yok. Dediğim gibi sen Apple alacak adamsın al devam et. Ama dediklerin doğru değil.

Video edit yapıyor musun ? oyun oynuyor musun ? film izliyor musun ? Çizim yapıyor musun ? soruları nasıl uydurma varsayım oluyor ? .Bana verdiğin cevaptan sosyal medya kullanıcısı olduğun çıkıyor çünkü geriye bir şey kalmadı.Kullanmadığın sahip olmadığın bir ürün hakkında nasıl kullanıcı yorumu yapabiliyorsun ki. Kendini belirli kurallara kapatmış algısını aşmak istemeyen birine paragraf paragraf ta yazsan bilmem ne anlatır gibi de anlatsan boş. Bir ürünün fanatiği olmak gerçekten zor bir durum.Yazdığım vakte acıdım yeminle inandığı doğrulara sıkı sıkı tutunan kişiler forumdan ne elde etmeyi umuyor garip.

Basit'e indirgeyerek yazayım. Elinde kırmızı kalem var , arkadaşında da rengini bilmediğin bir kalem var. Sen o kalemi kullanmadan görmeden benim kalemim daha kırmızı diyorsun. Kişileri kullanıcıları da kendi hayal dünyanda bu ürünü alacak adam bu şunu yapacak bu adam diye etiketliyorsun. Olay tablet konusu değil zihniyet konusu bu zihniyet deneyim kazanamaz ben bunu anlatmaya çalışıyorum.Yoksa bana ne hangi tableti kullandığından bakış açın yanlış.

• Tabletlerde cidden pahalı Android tablet alınmaz. iPad harika her anlamda. Photoshop desen var Hades kalitesinde oyunlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 29 Eylül 2024; 22:33:57 >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Evet son derece haklı bir bakış açısı. Markaların kendi eko sistemlerine kullanıcıyı itmeye çalışmaları benimde hoşlanmadığım bir durum. Tablette apple ı ne kadar beğeniyorsam telefonda bir o kadar da beğenmiyorum.Kullandığım uygulamalar daha verimli olduğundan mecburen bu eko sisteme kaydım.

Apple daha geçen modele kadar (14 serisi ) usb girişi olarak 2.0 kullanıyordu. Ama hiç bir apple kullancısının bundan şikayet ettiğini duymadım. Şimdiye kadar bunu nasıl kullanmışlar anlamak elde değil.Kablo ile transfer yapmam gerektiğinde çıldırmıştım. Bir diğer konu kulaklık hiç bir apple cihazda son seri ses codecleri bulunmuyor. Airpodspro2 -Sony xm5-xm4-Bose QuietComfort kullanıyorum. Spor'a gittiğimde eski telefonum olan s10+ ile müzik dinliyorum özellikle sony kullaklıklar da fark bariz belli. Bu konuda da hiç bir apple kullanıcısı ben hariç şikayet etmiyordur sanırım. Bir sonra ki telefonum ip16-17 olmayacağı kesin gibi bir şey ki bütün eko sistemine sahibim yenilik olarak şaşırtan bir ürün bekliyorum bakalım kimden gelecek.

• Adamların zam yapması lazımdı apple sürekli zam yaparken bunlar yapmadı s9 ultranın fiyatı Almanya'daki 1200 euro ile 1400 euro arasında değişirken türkiyede aynı cihaz 30 k idi sence zam yapmamaları mantıksız mı türkiyeyi düşünen markalardan gibi apple gibi ürünlerinin bir kısmı abd den pahalı değil

• Herhangi bir geliştirme yok aynı özellikler tek ciddi değişiklik CPU ama ne yazık ki oradada mediatek geçmişler snapdragonun adreno GPU mobil sektörünün bence en iyi GPUSU İnsan apple rakip olmak için en azından Snapdragon X Elite Modelini Tabletlerine yerleştirirdi Fiyat olarak Daha pahalı olacağını düşünürsek tek iyi yanı S9 fiyatları düşürmesi olacaktır S9 Ve S10 Ciddi fark yok ki fiyatlar aynı olmazsa S9 tercih edilir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.