Yaklaşık bir aydır monitör arayışındaydım. Bu monitör ve Dell G2422HS arasında gidip geliyordum. Bu monitör İtopya'da 3.799 TL iken Dell 3.599 TL idi fakat o zaman parayı denkleştiremediğim için alamadım ve stok bitti. 2 hafta stok bekledim gelmedi. Tabii bu monitörün fiyatı da 3.799'dan 4.533 TL'ye çıktı. Son bir kaç gündür de 4.629 TL idi. Yaklaşık bir saat önce fiyatı 3.399 TL'ye düştü. Bu fiyatın daha da altına düşeceğini sanmıyorum. Kendim için sipariş verdim.
satış linki:
inceleme linki:
Severek kullandığım Taotronics Pulse X modelimin pili bittiği için ve adaptörlü hale çevirmeye 200 lira fiyat çektikleri için çöpe atmaya karar verdim.
2+1 hoparlörüm var fakat masam dar olduğu için kullanamıyorum.
Bilgisayarımda 3.5mm giriş ile kullanabileceğim ve elektrikli olan bir soundbar önerisi alabilir miyim?
Eski kullandığım 7x2 toplamda 14 RMS olduğu için odamda gayet tatmin ediyordu.
Bu yüzden en az 10W RMS değeri olan ve fiyatı 500 liraya kadar olan bir model önerirseniz sevinirim.
Bataryalı istemememin sebebi ise; sürekli prize takılı olarak kullanılacak olması. Daha önceki kullandığım ürün gibi bataryası ölünce çöpe atmak istemiyorum. Kablo benim için problem değil. Yıllarca kullanayım ve masama sığsın yeter.
Merhaba,
Elimde bir Bluetooth hoparlör var. Bilgisayarımda monitör önü hoparlörü olarak kullanıyorum ve yıllardır kullanımdan ötürü bataryası öldü. Eski HTC telefonun şarj aletiyle takılı halde kullanıyordum. Fakat artık şarj almıyor. Micro USB girişinden şarj kablosunu bağladığımdan 2 saniye sonra şarj ışığı sönüyor.
Cihazın içindeki bataryayı çıkarıp sadece micro usb girişinden elektrik alacak şekilde çalıştırabilir miyim? Eğer oluyorsa nasıl yapabilirim?
Hoparlörün altında yazan
Input değeri: 5V 1.5A
HTC şarj aleti
Output değeri: 5V 1.5A
Oyundan Çıkınca Masaüstü Donuyor
Merhaba,
Yeni topladığım ve bazı parçaları eski kasadan gelen sistemde Dota 2, GTA 5, PUBG gibi oyunları oynarken herhangi bir problem olmamasına rağmen, oyundan çıkıp masaüstüne döndüğüm andan 15-20 saniye sonra bilgisayar donuyor. Klavye ve mouse tepki vermiyor. Bazen bir süre sonra kendine geliyor. Bazen gelmiyor ve bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum.
İnternette araştırdığımda benzer problemleri yaşayanları gördüm. Fakat çözüm önerilerinin bazılarını denediğim halde problem hala devam ediyor.
Gerçekten çok sinir bozucu bir hale geldi. Aynı durumdan muzdarip olan arkadaşlar problemi nasıl çözdü? Sorun ne olabilir?
Anakart: Asus X570-P
İşlemci: Ryzen 5 3600
Ram: Crucial 2x8 3000Mhz
Ekran kartı: GTX 650 TI Boost
Depolama: Kingston A2000 m.2
Güç Kaynağı: Termaltake Toughpower 600W
Not: Anakart BIOS'un eski versiyonu ve güncel versiyonunu denedim.
Sistemde Ramleri 3000 yapmak için XMP açmak dışında hiçbir OC yok.
M.2 geldikten sonra format attım ve henüz etkinleştirme yapmadım. Korsan Windows değil.
Driverların hepsi güncel.
Sistemdeki HDD ve SSD'yi söküp öyle denedim.
Ekran kartının termal macununu değiştirdim.
Güç seçeneklerini AMD için dengeli yerine yüksek performansa alıp, diskin uykuya geçme süresini hiçbir zaman yaptım.
USB'den güç alan birimleri aygıt yöneticisinden güç tasarrufu moduna geçmemesi için engelledim.
DarkFlash Aquarius Mesh RGB alınır mı?
|
|
silinsin
|
|
SSD AHCI Sorunu
|
Yeni SSD Sonrası Dahili HDD
|

Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.169
İkinci El Bölümü Mesajları: 127
Konularının görüntülenme sayısı: 31.830 (Bu ay: 314)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 197 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar