Şimdi Ara

ROM SORUNU!! SERVİS YOK!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonum galaxy y ROM yapmıştım hatalı yaptım sonradan doğrusunu yaptığımda servis yok dio nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz?

• Tam olarak nasıl bir hata alıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deatless22 -- 15 Şubat 2014; 14:34:18 >
  • yukarıda yalnızca acil aramalar yazıyor ROM u yanlış attım böyle oldu düzelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimoyuncusu

yukarıda yalnızca acil aramalar yazıyor ROM u yanlış attım böyle oldu düzelmiyor

Odin den stock ROM'u atarsanız düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl indirebilirim link verebilirsen iyi olur (galaxy y)
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimoyuncusu

nasıl indirebilirim link verebilirsen iyi olur (galaxy y)

İlk önce aşağıdaki linkten sammobile.com'a üye olun. Üye olduktan sonra da giriş yapın. Bunu yapmazsanız dosyaları indiremezsiniz;

http://www.sammobile.com/forum/register.php

Eğer cihazınız S5360 ise aşağıdaki dosyayı indirin;

http://dl.sammobile.com/J11aRVkrLCQuXTokRltfRDsiPz8lQis8MDxLDRoYU05FWVlHWQ../S5360XXLK3_S5360OJVLL1_TUR.zip

Eğer cihazınız S6310 ise aşağıdaki dosyayı indirin;

http://dl.sammobile.com/J15aQlkrLCkoLVYoIF5aRUQnIyUoPjdZOjowJV0SAAROUlhAWkFB/S6310XXAMC3_S6310OJVAMC1_TUR.zip

Daha sonra aşağıdaki programı indirin;

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1165122&d=1340993443

İndirdiğiniz her dosyayı zip ten çıkartın.

Cihazınızı kapatın. Ardından aşağıdaki işlemleri yapın; (Adımlar için bjk__murat'a teşekkürler)

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

~~ 3) Romu Yükleme İşlemleri RESİMLİ ANLATIM !! ~~

Şimdi sıra geldi Romu yükleme işlemine. Yapacağımız iş telefon kapalı iken "SES KISMA" + "MENÜ" + "GÜÇ" tuşlarına basılı tutuyoruz ve alttaki resimde soldaki ekran geliyor bu ekran geldikten sonra "SES AÇMA" ya basıyoruz ve ekran sağdaki gibi oluyor o konumda iken USB Kablonuz ile telefonu bilgisayara bağlayın.

Not : Rom yükleme işlemi öncesine bataryanız en az %50 olsun.

+ Odin İndirmek Ve Romu Odin Üzerinden Yüklemek !

Arkadaşlar Bugüne kadar rom işlemlerimi hep Odin üzerinden yaptım ve hiçbirşey olmadı bence en güvenilir yol budur. Odin ile sıfırdan kurulum yapmaktır zira öteki türlü telefon üzerinden güncellemelerin S4te bile pek performans vermediğini okudum ve gördüm.

Odin programını rardan çıkarıyoruz ve simgesinden programı açıyoruz. Bu arada rom dosyamız hazırda bulunmalı ve telefon "DOWNLOAD MODE" da iken pcye bağlı olmak durumundadır.

RESİM UFAK GÖZÜKÜYORSA ÜZERİNDE RESMİ YENİ SEKMEDE AÇ DEYİNİZ !

~~ 4) Odin Telefonumu Görmüyor Ne Yapmalıyım ? ~~

Evet arkadaşlar Odin telefonuzu görmüyor olabilir. Bu durum sıkça yaşanıyor bende bunada kesin bir çözüm sunayım dedim ve anlattıklarımı yaparsanız inşallah sorunu çözeceksiniz.

1)Şimdi ilk olarak linkte verdiğim Samsung Usb Drivers dosyasını indirin ve yükleyin . Yükleme bitince telefonu Download Mode'a alarak bilgisayara bağlayın usb bağlanınca çıkan o ses çıktıysa 3-5 saniye bekleyin eğer windows üzerinde herhangi bir yükleme işlemi gerçekleştiriliyorsa dokunmayın bitsin. Bitince bu işlemi tekrarlayın.

2)Telefonu Download Mode'a alarak Odin'e bağlayın. Bazı arkadaşlarda sorun burada çözülür ve sorunsuz gözükür. Gözükmeyen arkadaşlar okumaya devam etsin.

3)Evet hala telefonunuz gözükmüyorsa Samsung Usb Drivers.RAR dosyasını indirin ve içinden çıkanlari bir klasöre atın.

4)Bilgisayarım sağ tuş "Özellikler"den "Aygıt Yöneticisi" 'ne giriş yapın orada "Gadget Serial (Sarı Ünlemli İsmi farklı olabilir)" 'i göreceksiniz
    sağ tuş "Sürücü Yazılımını Güncelleştir" >> "Sürümü Yazılımı için Bilgisayarımı Tara" >> "Gözat" ' a basarak çıkardığımız dosyaların klasörünü seçin ve "İleri" deyin kurulması gerekir ve "Son" a basarak işlemi bitirin Odin'i kapatıp açın gözükmesi gerekir.

Hala gözükmüyorsa usb portunuzda sorun vardır farklı bir usb girişine takın.

SAMSUNG USB DRİVERS İNDİRMEK İÇİN TIKLA !!

Samsung Usb Drivers.RAR İNDİRMEK İÇİN TIKLA !!

~~ 5) Yükleme bittikten Sonra Neler Yapmalıyım ? ~~

Yükleme bittikten sonra telefon açılacaktır Bataryayı çekin ve telefonu kapatın ardından. Tekrar wipe yapınız.

Wipe Nasıl Yaparım ?

Telefonunuzu kapatın daha sonra "SES AÇMA" + "MENU" + "GÜÇ" düğmelerine aynı anda basınız ve bekleyiniz. Doğru zamanlama ile yaptıysanız minik yeşil android iconumuz gözükecek ve daha sonra CWM'miz gelecektir.

Burada yapmamız gereken sırasıyla "Wipe/Data Factory Reset" ve "Wipe Cache Partition" dur. .Ses kısma tuşu Aşağı Ses Açma Yukarıya yönlendirir seçili ekranı. wipe lara gelip Güç tuşuna basınız ve içinde YES e gelip gene GÜÇ tuşuna basınız.
    Bunları yaptıktan sonra telefonu yeniden başlatınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 18 Şubat 2014; 16:44:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    İmei problemi ve Fatura sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.