Şimdi Ara

LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Program versiyonu D80220H-EUR-XX olan Lg G2 telefonuma Lolipop güncelemesini kurmaya çalışıyorum lakin bi türlü kurulmuyor.

Pc suite aşağıdaki hatayı veriyor.
    İşletim sistemi w8.1,
    Sanal makine ile w7 kurup denedim nafile,
    Lg support tool diye saçma sapan bir program var hiç bir bilgisayarda çalıştıramadım telefonu göremedi zaten çince sanırım açılmıyor bile
    OTA üzerinden güncelleme yayınlanmadı

Değerli bilgilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]

http://hizliresim.com/AmnyAz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mkfzdmr -- 17 Mayıs 2015; 1:41:21 >

• pcsuite windows 8.1 ile uyumsuz, windows 7 li başka bir bilgisayar ile dene.
  • yani binlerce kişi hiç biri w8.1 kullanmıyor mu :/
  • W7 ile de denedim ayni hata veriyor lutfen bilgisi onerisi olan yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar, artık yapayınca pc suite ile orjinal kdz yükleyeyim dedim telefonu kapatıp ses açma tuşuna basılı tutarak usb kablosunu bağladım lakin download moda bi türlü geçmedi tel şarj oluyor çıkıyor sadece ses kısma tuşu falanda dnedim ama nafile en azından bu konuda yardımcı olabilecek var mı
  • Telefon algilamadiysa denetim masasindan aygitlara girip orda telefonunun uzerine sag tiklayip sorunlari gidere tikla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon normalde pc suite ile bağlanıyor driverlar yüklü ama pc suite den güncelleme yapılmıyor, download mod açılmıyor çok uğraştırdı bi türlü çözemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var. Nasıl çözülecek acaba? TElefondan sistem güncellemelerini sorguluyorum ve sisteminiz güncel diyor. Ayrıca tarihi de güncellemiyor. Yani en son güncelleme hala MArt 2014'de yapılmış gibi görünüyor ota'dan güncelleme sorgulama yaptığımda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.