< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayke123 -- 30 Eylül 2023; 21:57:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İphone 15 Sorunları !
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Telefonun ilk kurulum sırasında ısınması normal. Vodafone mobil veri + GPS kullanıyorsan telefonunun aşırı ısınması da olağan.
Telefon'da kronik sorun varsa apple zaten geri çağırır cihazları.
-
İlk kurulum falan değil oyun indirdim onu kuruyordu ve mobil veri gps falanda etkin değil wifi üzerinden kurulumları yapıyordum zaten şarjdaykende çok ısınıyor normal ısınma değil hemde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acilen sil konuyu, az sonra Alkan denilen bir tane eleman damlar tüm zehrini boşaltır yoruma canını sıkar
-
Neden ?
Adam Steve Jobs'dan daha fazla seviyor Apple'yi. Hayatı boyunca zengin olamadığı için tek mal varlığı adamın aldığı bir iPhone. Hani hatası var bu cihazın bak şikayette var vs dersen sana 1 km yazı yazıp tüm aşağılamaları yapıyor. O yüzden uyarmak istedim.
-
iOS 17'nin ilk sürümleri çok sorunlu sanırım. 17.3, 17.4 gibi ısınma sorunu azalabilir diye düşünüyorum. değişim yapsanız bile donanım arızası yoksa yine aynı iOS versiyonuyla aynı sorunları yaşarsınız. biraz sabretmeniz gerekecek sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazılımla olacak gibi değil 5dk PUBG’de deli gibi ısınan bi telefondan bahsediyoruz özellikle pro modeller el yakacak seviyeye geliyor 13-14 Pro serisi de ısınıyordu ama bu kadar hissettirmiyordu
Yazılımla olabilecek tek iş işlemci hızı ya da frekansını düşürmek olacak o da telefon bi seviye geri gidecek apple fanboylara söylüyoruz abi apple hallidir ya titinyum kasa pro işlemci var daaa ne olsun cevabı alıyoruz bi de henüz AAA yani resident Evil Village Assassin creed oyunları çıkmadı bu oyunlarda thermal throttle yapıp cihaza zarar verebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun hocam. Isınma şikayeti çok gibi.
Isınma sorunları için yeni güncellemeleri beklemek gerekiyor.
Sorunlar uygulamalar kaynaklıysa ios 17 ile uygulama uyumluluğu sağlanacak, termal bir sorun var ise cpu downclock yapılarak geçici bir çözüm bulunacaktır.
Ekrandaki çizgi olayı hatalı üretim ekran kaynaklı, apple online store'dan aldığım iphone 13'ün de ekranında mavi mor renklerde bir çizgi beliriyordu hemen iade sürecini başlattım hemen yeni sipariş oluşturdular sorunlu cihazı da kargo 2 gün sonra geldi aldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 30 Eylül 2023; 19:33:21 > -
Sana katılıyorum. Tercüman olmuşsun yani kullanmayanlar abartıyor gibi düşünebilir ama valla hi
Öyle bir ısınıyor ki korkumdan telefonu falan kapattım zaten kılıfı çıkardım elledim elim yandı sıcaktan o derece ısınıyor
15 pro bu kadar çok ısınıyorsa iade edip paranı geri alma veya düz 15 modeli ile değiştirip arkadaki farkı iade alma gibi bir imkan veriyor mu Apple?
Evet verir ama iade alma durumu çok zor olabiliyor pazartesi bizzat mağazaya gidip konuşacağım umarım komple iade alırlar düz 15 de almam bu saatten sonra soğudum telefondan
https://forum.donanimhaber.com/iphone-15-pro-ve-15-pro-max-in-neden-isindigi-kesfedildi--156959175
İlaveten, herkesin kendi tercihidir ama bir ürün çıkar çıkmaz, hattâ daha piyasaya fiilen çıkmadan ön sipariş vererek ve doğru düzgün gerçek kullanıcı deneyimleri ortaya çıkmadan gidip "koşarak" bir ürünü almaya gitmenin kaçınılmaz sonuçlarından ve bedellerinden birisi olarak görmekteyim bu durumu. Umarım sorun çözülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Eylül 2023; 20:54:34 >
Aslında mağazadan değil de internetten kargoyla satın alsaydın koşulsuz iade hakkı vardı. 2 yıl önce apple.com.tr den iPhone 11 satın aldığımda 60 güne çıkartmışlardi koşulsuz iade hakkını. Ama ben iade etmeyip kullanmaya devam ettim.
Haklısınız ama şu zamanda her an almadığınız herşey için pişman olabiliyorsunuz çünkü bugün 5 lira olan birşey yarın kalktığınızda 10 lira olabiliyor anlık yaşıyoruz yoksa aynı düşüncedeyim olan oldu maalesef
Yeni revize fabrika cikislilarla degisim yaparsiniz... Iphone klasigi ...
-
Bu sene gercekten cok sıkıntılı düreç bekliyor 15 pro ve max modelleri için,10 yorumdan 6 si şikayetci isinma lekeler vs umarim cözülür yoksa kullanici hatasi diye itelemeye başlayan firmayşa baş başa kalirsiniz.
Lansman zamanında 14 pm aldım ısınma sorunu ilk ios versiyonunda aşırı derecede vardı dfu ile 17 betadan 16 ya geri indim. Şuan 17 de kullanıyorum ne şarj aletini değiştirdim ne de başka prizde taktım kıyaslama için herşey aynı tek değişen 14pm te bir sonraki ios versiyonun geçip tüm sorunlardan kurtulmam oldu. Siz de 17 ile gelen telefona 18 ios sürümünü bekleyin dfu ile yükseltin. O anlattıgım ısınma abartılı bir isinmaydı ama dikkatli kullanın batarya seviyesi düşmesin. Bende hala %99 iyi kullanıp korumaya bağlı birazda
Tam buraya yazacaktım neyseki yalnız değilmişiz. Ablam aldı bu telefondan 15 pro. Telefon kurulum yapıldı. 2 gün geçti ama durduğu yerde telefon çayır çayır yanıyor adeta. Hani böyle çok fazla oyun oynarsın telefon ısınır ya aynı onun gibi. Kronik bir sorun galiba. Bu sebeple İade alırlar mı sizce?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- siri konuşmuyor sadece yazıyor
- iphone alarm sesi kısma
- pasaport kayıtlı telefon hat değiştirme
- no caller id ne demek
- engellenen numara sms atabilir mi
- iphone sürekli açık ekran
- ios 18 developer beta
- bim apple
- iphone 16 fotoğraf
- se 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X