Kenarlarda temassızlık, sarı ekran, geç tepki verme gibi sorunlar yeni alınan 16 Pro Max'lerde var mı arkadaşlar? Özellikle HB'den alınanlarda. Yeni alacak olsanız 16 PM mi tercih edersiniz, yoksa riskine girmeyip 15 PM mi? Teşekkürler. |
iPhone 16 PM Ekran sorunları

-
-
-
Sana lg panel denk gelmiş iade şansin varsa yaparsin ama oda şans işi dokunmadik sorunu var diyor kullanicilar şansini dene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lg panel nedir dokunmatik sorunum yok sadece sarı ekran sorunu var şuana kadar. Birde iade konusunda neden şans olsun ki daha 3 gün oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaggy1 -- 12 Şubat 2025; 22:12:35 >
Apple panellerini samsung yada LG aliyor sarilik olayi lg panelde rastlanan bi durum ve dokunmadik olarak sağ sol köşelerde bazen algilamama durumu söz konusu o yüzden cogu kullanicisi lg panel geldimi geri iade ediyor sevmediginden dolayi bazen samsung cikiyor bazen lg şans işi eger Rahatsiz ediyorsa geri iade verebiliyorsan değişim talep etme şansin varsa dene ne diyecekler bende mrk ettim:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 12 Şubat 2025; 22:50:6 >
Tamam teşekkür ederim
arkadaslar bu ekranın sarı olma durumu sadece 16 Pm de mi var yoksa 16 serisinin hepsinde var mı ?
-
Guncelleme* Telefonu iade talebim olumlu sonuclandi. Hepsiburadadan bundan sonra telefon almam guzel tecrube oldu
Net bilmemekle beraber yabanci forumlarda redditte okudum baya bu konuyu iphone 15 ten sonra lg ye urettirmeye baslamis ekranlari apple nadir de olsa denk geliyormus. Bu seviyedeki bir telefondan bu seviyede kaliteden ödün verilmesi inanilmaz bir hata bence. Tuketiciyi bilgilendirmemek bu konu hakkinda resmen dolandiricilik cunku Lg ekran bariz daha karanlik ve sarimsi Samsung 2000 nit ise LG 1500 nit ve sari duruyor yaninda. Komik
S24u daki güncelleme muhabbetinden ötürü 16 pro düşündüm, fakat ekran sorunları beni korkutuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gidip gorup alican en iyisi bide diycen sari ekran cikarsa iade ederim diye ben oyle yaptim gurgenclerden
Dokunmadik hassiyrt konusunda pm daha cok yaygin gibi ama sarilik hepsinde yaygin.Fiyatlar sitelerde uygun olabiliyor.İade konusun da vatan hepsinden kötü direk servise yönlendiriyor.O yüzden alip begenmeyip iade edebilecegin apple,amazon belki hb yapabilirsin,mediamarkt online üzerinden yapilan aliiverişlerde iade aliyor.Eger bu yil sonuna kadar idare edebilecek cihazin varsa ekimi bekle derim.
Elimde S24 ultra var. Sanırım 17 ya da 17 pro gibi modelleri beklemek daha iyi olacak.quote:
Orijinalden alıntı: SEHZADE63Dokunmadik hassiyrt konusunda pm daha cok yaygin gibi ama sarilik hepsinde yaygin.Fiyatlar sitelerde uygun olabiliyor.İade konusun da vatan hepsinden kötü direk servise yönlendiriyor.O yüzden alip begenmeyip iade edebilecegin apple,amazon belki hb yapabilirsin,mediamarkt online üzerinden yapilan aliiverişlerde iade aliyor.Eger bu yil sonuna kadar idare edebilecek cihazin varsa ekimi bekle derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha ne olsun,ama ilk alanlardan olma,apple bu yine kronik sıkıntı cıkmamasi adına 1 ay bekle herkes kullansin sonra alirsin:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- iphone şifresi doğru ama yanlış diyor
- iphone arama tuş sesi kapatma
- apple ödeme yöntemi reddedildi çözümü
- facetime sesli arama yapamıyorum
- yurtdışı telefon kayıt süresi geçerse
- silinen numaraları geri getirme
- iphone 16 pro max yurtdışı fiyatı
- eyvallah emojisi
- airpods güncelleme
- iphone 16 pro max ağırlık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X