Şimdi Ara

iPhone 16 PM Ekran sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kenarlarda temassızlık, sarı ekran, geç tepki verme gibi sorunlar yeni alınan 16 Pro Max'lerde var mı arkadaşlar?

Özellikle HB'den alınanlarda.

Yeni alacak olsanız 16 PM mi tercih edersiniz, yoksa riskine girmeyip 15 PM mi?

Teşekkürler.

• Hepsiburada dan iPhone 16 pro Max alali 3 gün oldu arkadaşla video izliyorduk onda da 14 pro Max var bir baktım onun ekranı daha parlak daha beyaz benimkisi biraz daha karanlık oradan huylandım sonra ekran koruyucusunu çıkartıp baktık benimkisi yine sarı bütün ekran ayarları aynı True ton kapalı ama daha sarı 16 pm iade edicem büyük ihtimalle hatta resminide çektik telefoncuda soldaki 16 pm sağdaki 15 Pm

iPhone 16 PM Ekran sorunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaggy1 -- 12 Şubat 2025; 19:33:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Chaggy1 C kullanıcısına yanıt

Sana lg panel denk gelmiş iade şansin varsa yaparsin ama oda şans işi dokunmadik sorunu var diyor kullanicilar şansini dene

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Lg panel nedir dokunmatik sorunum yok sadece sarı ekran sorunu var şuana kadar. Birde iade konusunda neden şans olsun ki daha 3 gün oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaggy1 -- 12 Şubat 2025; 22:12:35 >
  • Chaggy1 C kullanıcısına yanıt

Apple panellerini samsung yada LG aliyor sarilik olayi lg panelde rastlanan bi durum ve dokunmadik olarak sağ sol köşelerde bazen algilamama durumu söz konusu o yüzden cogu kullanicisi lg panel geldimi geri iade ediyor sevmediginden dolayi bazen samsung cikiyor bazen lg şans işi eger Rahatsiz ediyorsa geri iade verebiliyorsan değişim talep etme şansin varsa dene ne diyecekler bende mrk ettim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 12 Şubat 2025; 22:50:6 >

Tamam teşekkür ederim

• arkadaslar bu ekranın sarı olma durumu sadece 16 Pm de mi var yoksa 16 serisinin hepsinde var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad 9. Nesil Ekran Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Guncelleme* Telefonu iade talebim olumlu sonuclandi. Hepsiburadadan bundan sonra telefon almam guzel tecrube oldu

• slck55 S kullanıcısına yanıt

Net bilmemekle beraber yabanci forumlarda redditte okudum baya bu konuyu iphone 15 ten sonra lg ye urettirmeye baslamis ekranlari apple nadir de olsa denk geliyormus. Bu seviyedeki bir telefondan bu seviyede kaliteden ödün verilmesi inanilmaz bir hata bence. Tuketiciyi bilgilendirmemek bu konu hakkinda resmen dolandiricilik cunku Lg ekran bariz daha karanlik ve sarimsi Samsung 2000 nit ise LG 1500 nit ve sari duruyor yaninda. Komik

• S24u daki güncelleme muhabbetinden ötürü 16 pro düşündüm, fakat ekran sorunları beni korkutuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt

Gidip gorup alican en iyisi bide diycen sari ekran cikarsa iade ederim diye ben oyle yaptim gurgenclerden

Dokunmadik hassiyrt konusunda pm daha cok yaygin gibi ama sarilik hepsinde yaygin.Fiyatlar sitelerde uygun olabiliyor.İade konusun da vatan hepsinden kötü direk servise yönlendiriyor.O yüzden alip begenmeyip iade edebilecegin apple,amazon belki hb yapabilirsin,mediamarkt online üzerinden yapilan aliiverişlerde iade aliyor.Eger bu yil sonuna kadar idare edebilecek cihazin varsa ekimi bekle derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Dokunmadik hassiyrt konusunda pm daha cok yaygin gibi ama sarilik hepsinde yaygin.Fiyatlar sitelerde uygun olabiliyor.İade konusun da vatan hepsinden kötü direk servise yönlendiriyor.O yüzden alip begenmeyip iade edebilecegin apple,amazon belki hb yapabilirsin,mediamarkt online üzerinden yapilan aliiverişlerde iade aliyor.Eger bu yil sonuna kadar idare edebilecek cihazin varsa ekimi bekle derim.

Elimde S24 ultra var. Sanırım 17 ya da 17 pro gibi modelleri beklemek daha iyi olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Daha ne olsun,ama ilk alanlardan olma,apple bu yine kronik sıkıntı cıkmamasi adına 1 ay bekle herkes kullansin sonra alirsin:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.