Bildirim
YURT DIŞINA SMS ATAMIYORUM (TURKCELL) YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende bu tip bi sıkıntı ile karşılaşmış ve Müsteri hizmetlerini arayıp fırçalamıştım, anında halletmişlerdi, tavsiyem orayı araman... -
yaaaaaaaaaaw ben anlamadım bu zıkkım müşteri hizmetlerini karma karışık ne biçim iş bu -
Hocam yanlış hatırlamıyorsam, bant kayıt çıktığında dinleme onları direk 0 tuşun abas, müşteri temsilcisine bağlan, derdini anlat... Bendede bi ara 3 msj dan sonra yurtdışına sms gitmiyordu, hergün böyleydi, arayıp kızdım, hemen halletiler... -
hay ben bunların...
şimdide hatta bekletiyorlar beni müzik dinletiyorlar -
yok abi bu adamların bi b.ktan anladıkları yok,
hat dışardan alıma kapalıdır diyor, lan dingil adam ben başka numaradan bu numaraya sorunsuz sms atabiliyorum ama -
Bazen öyle bir salak denk gelir, uyuz eder adamı, valla benim olayı hallettiler iki dakkada, ama ben aşırı tepki göstermiş acayip kızmıştım, bir dene istersen, faydası olabilir :)
quote:
Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz
yok abi bu adamların bi b.ktan anladıkları yok,
hat dışardan alıma kapalıdır diyor, lan dingil adam ben başka numaradan bu numaraya sorunsuz sms atabiliyorum ama
-
abi 3 kişişyle görüştüm 2bayan bi erkek adamlar artık samimi olup laubali olmaya başladılar nasıl koydu fener dicek kadar neyse benim diğer hat göndermede sorunsuz ama bu hat neden böyle bişey yaptı bilmiyorum -
Birde mail at derim, iki gün içinde dönüyorlar sana, valla başkada yapacak bişi kalmıyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- aradığınız numara geçici olarak servis dışıdır nasıl yapılır
- mm telefona izin verilmiyor samsung
- sivas wap
- turkcell mail adresi
- telefon ekranı neden yanıp söner
- snapdragon 680
- samsung s24 plus özellikleri
- türk telekom numara değiştirme
- samsung galaxy s serisi
- ithalatçı garantili ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X