Şimdi Ara

YURT DIŞINA SMS ATAMIYORUM (TURKCELL) YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yurt dışına sms atamıyorum, yolla dedikten sonra gönderildi diyor hemen arkasından gönderilemedi yazısı çıkıyor ve gönderememesine rağmen 3 kontörüm gidiyor?
    mesaj merkez numaram +905329010000 daha önceden böyle bir sorunla karşılaşmıyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Bende bu tip bi sıkıntı ile karşılaşmış ve Müsteri hizmetlerini arayıp fırçalamıştım, anında halletmişlerdi, tavsiyem orayı araman...
  • yaaaaaaaaaaw ben anlamadım bu zıkkım müşteri hizmetlerini karma karışık ne biçim iş bu
  • Hocam yanlış hatırlamıyorsam, bant kayıt çıktığında dinleme onları direk 0 tuşun abas, müşteri temsilcisine bağlan, derdini anlat... Bendede bi ara 3 msj dan sonra yurtdışına sms gitmiyordu, hergün böyleydi, arayıp kızdım, hemen halletiler...
  • hay ben bunların...
    şimdide hatta bekletiyorlar beni müzik dinletiyorlar
  • yok abi bu adamların bi b.ktan anladıkları yok,
    hat dışardan alıma kapalıdır diyor, lan dingil adam ben başka numaradan bu numaraya sorunsuz sms atabiliyorum ama
  • Bazen öyle bir salak denk gelir, uyuz eder adamı, valla benim olayı hallettiler iki dakkada, ama ben aşırı tepki göstermiş acayip kızmıştım, bir dene istersen, faydası olabilir :)

quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

yok abi bu adamların bi b.ktan anladıkları yok,
    hat dışardan alıma kapalıdır diyor, lan dingil adam ben başka numaradan bu numaraya sorunsuz sms atabiliyorum ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    whatsapp başka ülkeden mesaj
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi 3 kişişyle görüştüm 2bayan bi erkek adamlar artık samimi olup laubali olmaya başladılar nasıl koydu fener dicek kadar neyse benim diğer hat göndermede sorunsuz ama bu hat neden böyle bişey yaptı bilmiyorum
  • Birde mail at derim, iki gün içinde dönüyorlar sana, valla başkada yapacak bişi kalmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.