< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72D8D0F2D -- 31 Mayıs 2018; 10:11:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72D8D0F2D -- 31 Mayıs 2018; 10:11:17 > |
Var üstadım olmaz mı hiç. 512K kartları Turkcell Ceo'lara ve Genel Müdürlere veriyorlar. Bizlere ikinci sınıf insan muamelesi yapıyorlar. Bedeli neyse verelim diyoruz bize temin edin bu kartı zora koşuyorlar. Müşteri hizmetlerinden 128K'ya kadar kuryeyle gönderebiliyoruz diyorlar.
64KB kartlar 2000 yılında nokialarda kullanıyorduk. 2003 yılında zaten kırıldı bu kartlar her türlü sinyalden dinleme yapabiliyorlar. 128KB kartlar mobil imza ve akıllı telefonlar için üretildi. 256KB kartlar hem kapasite, hemde NFC (Temassız ödeme) özelliği var. 512KB kartlar hem en son çıkan kart tipi, teknoloji olarak en yeni en güncel teknolojiye sahip, Mobil imza ve Nfc temassız ödeme ikisini bir arada destekliyor. Kendim bilgi işlemim zaten insanların aptal yerine konması beni deli ediyor. Turkcell 40 milyon 64KB kart basmış millete kakalıyor. Son 3 sene içindede kartların üzerinde KB değeri yazıyordu. Onuda silmişler. Müşteri hizmetlerini aradığımızda öğreniyoruz kaç KB simkart olduğunu. |
32 64 128 ve 256 lık kart kullanmış biri olarak tespitler psikolojik elle tutulur hiç bir farkları yok...
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 20 Mayıs 2018; 12:38:26 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-863C807A0 -- 22 Mayıs 2018; 21:51:7 > |
|