Arkadaşlar hattım turkcellde idi, vodafone taşıdım. sabah hattım açıldı ve az önce "Değerli abo.......3G hızıyla internet için 3636 a mesaj atın" diye mesaj geldi. Tam mesajı atıyordum, bir mesaj daha geldi "Promosyonunuz 1 ay boyunca tekrarlanacaktır. Süre bilgisi için DATA BAKIYE yazıp 4646 a gönderin" şeklinde idi gelen mesaj. ondan sonra da "Ön ödemeli mobil modem kampanyasından kazandıgınız 1024 MB datayı 17.12.2011 tarihine kadar kullanabilirsiniz" diye üçüncü mesaj geldi.
Bilmedigim bir NMT kampanyası-mı var ki.
senin numara modem almış gibi 1 gb yüklenmiş. Boşver ama faturasız yani rahat ol vodafone yanlışlikla hediye etmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
senin numara modem almış gibi 1 gb yüklenmiş. Boşver ama faturasız yani rahat ol vodafone yanlışlikla hediye etmiş
işin ilginç yanı, aynı zamanda taşıma başvurusu yaptıgım ve aynı zamanda açılan başka bir hattıma da şimdi aynı mesajlardan geldi (hat başkası adına) ettimi san 2 GB internet
istemesinler sonra parasını
seviyorum seni vodi
Turkcell'de bana heryöne 300 dk. vermiş. Niye vermiş tam anlamadım ama vermiş.
evet modem alanlara geliyo o internet banada gelmişti. ama hızı max 1mpbs veriyorlar. sonra yavaş falan diye vodafona laf atma
hiç beni bulmaz böyle hatalar güle güle kullan hocam
Turkcell 300 dk. vermiş haybeye. Birde ekstrada 62 dk. daha vardı. 360 dk. falan var. Bu gece saat 4'te Avea'ya geçmiş olacağım. Bu 300 dk. boşa gitmesin diye ne yapsam sıcak sohbet falan mı ? Birşey değil silinecek yani, yazıktır günahtır koskoca 6 saat var.
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
Turkcell 300 dk. vermiş haybeye. Birde ekstrada 62 dk. daha vardı. 360 dk. falan var. Bu gece saat 4'te Avea'ya geçmiş olacağım. Bu 300 dk. boşa gitmesin diye ne yapsam sıcak sohbet falan mı ? Birşey değil silinecek yani, yazıktır günahtır koskoca 6 saat var.
avea veya vodafone li arkadaşlarını ara, onlara TL yüklenir bu şekilde (aran kazan mı nedir işte ona üyeler ise)
quote:
Orijinalden alıntı: çaylaq
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
avea veya vodafone li arkadaşlarını ara, onlara TL yüklenir bu şekilde (aran kazan mı nedir işte ona üyeler ise)
O aklıma geldi ama TL kazandırmaya değecek adam yok etrafımda. Başka birşey bulmak lazım veya eşe dosta kazandırayım bari.
başlığa bak , konuya bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme