Şimdi Ara

telefon ve internetimi kapattirdim 5 dakikada olay bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun telefonumu ve internetimi kapattirdim bayram pasa telekom mudurlugune gittim
    numarami aldim siram geldi iceriye gectim memnuniyetsizliklerimi yazdim akk kaldirin milleti somurmeyin dedim
    islemlerimi yapan kiz iceriye girip en kosedeki sagdaki oda adini hatirlamiyorum
    soyle bir teklif yapti telefon unuzu ve internetinizi kapattirmayin telefon unuzu bedava verelim dedi sasirdim
    bende biraz kurcaladim nekadar bedava kullanicam dedim..(telefonu sadece internet icin kullaniyorum )
    Eger kapattirmazsaniz internetinizi kullandiginiz surece telefonunuzu bedava vericez dedi
    Ben de su kelimenizden sonra telekomla isim olmaz dedim ciktim artik kurtuldum

• Hayırlı olsun. En iyisini yapmışsınız.
  • Vay arkadaş biz bedava ödüyoruz enayiyiz yani telefonu, işe bak çevremde alternatif olsa 1 dk durmazdım bu ttnette
  • hayırlı olsun. darısı memnum kalmayan diğer abonelerin başına. yerinizde olsan dışardıki bir fakire birde sadaka verirdim.
  • ülkemizde alternatif yok çoğu şehirde, yoksa telekom çoktan topu dikerdi şimdiye. özelleştirme sadece tek adama yapıldı ve bu yanlışın sonucunu tüm türkiye ödüyor. %2, %5-10 falan çok uluslu şirketlere satılsa rekabet olurdu. ben sanmıyorum türk telekomun kullanıcı şikayetlerini dikkate aldığını. o sadece para geliyormu ? geliyor, ona bakan bir firma. inşallah bu son yaptıkları akk denilen saçma sapan sistem halkın canına tak etmesiyle, köklü bir devrimi beraberinde getirecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Vay arkadaş biz bedava ödüyoruz enayiyiz yani telefonu, işe bak çevremde alternatif olsa 1 dk durmazdım bu ttnette

Sorun da orada dostum alternatif olsa kimsenin 1dk durmak isteyeceğini sanmam. Ne yalan söyleyim, interneti kapatıp boş boş oturmayı göze alamıyorum.
    İnternetsiz bir şekilde, tv ile idare edebileceğinize inanıyorsanız bence bir saniye bile durmayın kapatın, ttnete 1kuruş bile kazandırmamak lazım bu saatten sonra.
  • aslında bende tahhut var yoksa bende 1 dk durman destek için iptal ederdim bi kaç ay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok Alternatifi yok.Kim uygulamıyor AKN'yi Kim ping gi daha düşük kimin upload'a yüksek yok anasını avradını satım yok.Birde marifetmiş gibi sitelere döşüyorlar herşeyi.Bir sitede metro superonlinesi ttnet fiberi uydusu neti sokup sokuşlturuyorlar.Allah bin türlü belalrını versin bunların.Alternatif olsa bir dakika durulmaz.Bari kestiriyorsunuz TTNEt'i Superonline alın burada kendi alt yapısını kullandıklarını söyleyenler var.Tabi TTNET'in saksakçıları değilsede onlar.
  • Protesto dediğin böle olur, alternatif yok filan diye düşünmeden direk iptal ettirmek en güzeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

quote:

Vay arkadaş biz bedava ödüyoruz enayiyiz yani telefonu, işe bak çevremde alternatif olsa 1 dk durmazdım bu ttnette

Sorun da orada dostum alternatif olsa kimsenin 1dk durmak isteyeceğini sanmam. Ne yalan söyleyim, interneti kapatıp boş boş oturmayı göze alamıyorum.
    İnternetsiz bir şekilde, tv ile idare edebileceğinize inanıyorsanız bence bir saniye bile durmayın kapatın, ttnete 1kuruş bile kazandırmamak lazım bu saatten sonra.

Evet internetsiz kalmayı göze alsam bende beklemezdim ama olmuyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qedo

Bugun telefonumu ve internetimi kapattirdim bayram pasa telekom mudurlugune gittim
    numarami aldim siram geldi iceriye gectim memnuniyetsizliklerimi yazdim akk kaldirin milleti somurmeyin dedim
    islemlerimi yapan kiz iceriye girip en kosedeki sagdaki oda adini hatirlamiyorum
    soyle bir teklif yapti telefon unuzu ve internetinizi kapattirmayin telefon unuzu bedava verelim dedi sasirdim
    bende biraz kurcaladim nekadar bedava kullanicam dedim..(telefonu sadece internet icin kullaniyorum )
    Eger kapattirmazsaniz internetinizi kullandiginiz surece telefonunuzu bedava vericez dedi

hiç boşuna uğraşma işte buraya yazıyorum ttnetten kurtulman bu kadar kolay değil ! 3-4 yıl sonra görürsün kapına icra gelince :D
    dün arkadaşıma ödeme emri geldi 2007 yılında aynı senin gibi kapattırdı neti ve telefonu 16 günlük bir ödeme çıkarmışlar bu 5 yıl içinde faizi ve avukat giderleri ile 3400 lira olmuş ve paşa paşa ödedi hemde elinde hiçbir borcu yoktur yazısı olduğu halde :D
    ülkenin başında ki kalpazanın damadının başında olduğu bir şirketten böyle kolay kolay kurtulamassın ödeyeceksin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 24 Nisan 2012; 15:05:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

quote:

Evet internetsiz kalmayı göze alsam bende beklemezdim ama olmuyor işte.

Adamlarda onu bildiginden tınlamıyo zaten, baya bi iptal olursa geri adım atarlar yoksa zor. Biraz rahatımızdan ödün vermemis lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

quote:

Bugun telefonumu ve internetimi kapattirdim bayram pasa telekom mudurlugune gittim

hiç boşuna uğraşma işte buraya yazıyorum ttnetten kurtulman bu kadar kolay değil ! 3-4 yıl sonra görürsün kapına icra gelince :D
    dün arkadaşıma ödeme emri geldi 2007 yılında aynı senin gibi kapattırdı neti ve telefonu 16 günlük bir ödeme çıkarmışlar bu 5 yıl içinde faizi ve avukat giderleri ile 3400 lira olmuş ve paşa paşa ödedi hemde elinde hiçbir borcu yoktur yazısı olduğu halde :D
    ülkenin başında ki kalpazanın damadının başında olduğu bir şirketten böyle kolay kolay kurtulamassın ödeyeceksin :D

kardeş adam kapatmış ne 3400ü kafanmı iyi borç falan olmaz yok öyle dünya borcu olsa telefon hattıyla interneti nasıl kapatsın adam

• Beyler sabredin az kaldı 2026 da kutuluyoruz arap telekomdan
  • quote:

yalnız hic fena bir teklif degilmis bende mi iptal ettirmeye gitsem

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

quote:

kardeş adam kapatmış ne 3400ü kafanmı iyi borç falan olmaz yok öyle dünya borcu olsa telefon hattıyla interneti nasıl kapatsın adam

çıkarırlar işte böyle borç :D 1 lira borcun kalsın öde diye bildirim yapmazlar borcun olmasa bile biryerden mutlaka 1-2 lira borç çıkarırlar hiç merak etme :D sonra aradan bilmem kaç yılın geçmesini bekleyip dayarlar borcu sana bu benim şahit olduğum bir olay :) sen şikayet var sitesinde bir ttnet konusunu incele adam Tokat'ın bilmem ne köyünde ''lan bende internet kullanıyım'' diye hevesleniyor başvuruyor ttnet altyapı yok o köyde deyip hizmet veremeyiz diyor adamda ''ne yapalım şansımızmış'' diyip vazgeçiyor aradan geçiyor 2 yıl adamın bağını bahçesini elinden alıyor ttnet icra ile
    memurun biri net kullanıyor tayini çıkıyor kapattırdığını sandığı internetin 4 yıl sonra icrasıyla karşılaşıyor tüm borçları otomatik ödeme talimatı ile kredi kartından kesildiği halde :D bunun gibi yüzlerce binlerce konu var
    ttnetin nitelikli dolandırıcı olduğunu bilmeyen kalmadı ki sen yenimisin burada

arkadaş şimdi kurtulduğunu sanıyor ama kesinlikle yanılıyor kapattırdığını sandığı hatları şimdi dondurulmuş durumda yani kapatılan bişey yok iptal edilen bişey yok !!!! başlık burada takibe aldım haklı çıkacağımda %100 biliyorum :)
    en fazla 1-2 yıl sonra görecek arkadaş hep birlikte göreceğiz
    ki ben korkumdan kapatamıyorum yemin olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 24 Nisan 2012; 15:47:33 >

• Hocam öncelikle kararından dolayi tebrik ederim.
    tavsiyem ise ; önümüzde ki ay mutlaka ama mutlaka telekoma git hem telefonunun hemde adsl numaranı sorgulattir. borç var mı ? yok mu ?
    Yukarda arkadaşın da dedigi gibi telekom çakallık peşinde kapattıranlara böyle pislik yapma ihtimali yüksek. onun için hatta 1 ay sonrada soruştur 3 ay sonrada soruştur.

hatta borç olmadıgına dair telekomdan yazı almak bile mantıklı. yarın bir gün icra gelir kapına noluyor dersin
  • 8 den 1 e niye düşürüyorsunuz bari 8 den 4 e düşürün 4-5 defa arayıp anca size ulaşıyoruz böyle müşteri memnuniyeti sağlanmaz
    internette size ne kadar büyük tepkiler var bundan haberiniz var mı? ayın son gününe doğru internetini iptal eden müşterilerinizin iptalini geç yapıp 1 aylık fatura ücreti alıyormuşsunuz insanlar internetlerini iptal ettirmesin diye de hızları geçici olarak artırıyorsunuz bu yapılanlar afedersiniz ama terbiyesizlik

ttneti aradıktan ve bunları söyledikten sonra cevapları ne oldu bilin bakalım
    sınırsız tarifelerimiz de var isterseniz aktivasyon ücreti olmadan onlardan birine geçin

cevap da onlar da çok pahalı başka tarife istemiyoruz internetin kapanmasını istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 24 Nisan 2012; 15:54:14 >
  • Yakında bu olaylar bitiyor artık !

İngilterede SKY dene yayınına geçti, Hd recver üzerinden, İnternet satmaya başladılar, listede Türkiye var ama henüz satışları yok.

Smsung, Philps, Lg yeni nesil televizyonlar hepsinde artık bağımsız İnternet özellikleri ekliyorlar, yani Televizyon üzerinden hd reciver ile internet bağlantısı mümkün hale geliyor, Samsyng ile fiber destekli tvsinide tanıttı.

Sky'ın her şey dahil, Full televizyon paketleri +20 mbit İnternet+ Hd reciver modem destekli cihazı 102 paund, aylık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Yakında bu olaylar bitiyor artık !

İngilterede SKY dene yayınına geçti, Hd recver üzerinden, İnternet satmaya başladılar, listede Türkiye var ama henüz satışları yok.

Smsung, Philps, Lg yeni nesil televizyonlar hepsinde artık bağımsız İnternet özellikleri ekliyorlar, yani Televizyon üzerinden hd reciver ile internet bağlantısı mümkün hale geliyor, Samsyng ile fiber destekli tvsinide tanıttı.

Sky'ın her şey dahil, Full televizyon paketleri +20 mbit İnternet+ Hd reciver modem destekli cihazı 102 paund, aylık.

Link vs var mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.