Şimdi Ara

Ps5'de açtıktan 5 dakika sonra baglanti gidiyor[ Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PlayStation da son 2 gundur iyice siklasmaya basladi. Ps yi açtıktan 5-10 dk sonra dualsense baglantilarini kesiyor. Hicbir şekilde kolu hareket ettiremiyorum. Ekranda ya da oyunda herhangi bir donma olmuyor arka planda çalışıyor ama kontrol edemiyorum. Sizce neyden dolayi sikinti olabilir? 3 tane kol var hiçbiri komut almıyor.

Edit :

Ibrahim topalyoutube
    PlayStation da son 2 gundur iyice siklasmaya basladi. Ps yi açtıktan 5-10 dk sonra dualsense baglantilarini kesiyor. Hicbir şekilde kolu hareket ettiremiyorum. Ekranda ya da oyunda herhangi bir donma olmuyor arka planda çalışıyor ama kontrol edemiyorum. Sizce neyden dolayi sikinti olabilir? 3 tane kol var hiçbiri komut almıyor.
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DbkUsa4u8FBw%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGJ_PoIwGIhDb2wXZzy8hv7oEO2IRtN6-MgFy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipropas -- 9 Kasım 2021; 9:49:53 >

• Çözüme yardımcı olur mu bilmiyorum ama DS'ye reset atmayı deneyebilirsin. Kolun arkasındaki deliğe bir ataş ile bastır. Sonra usb kablo ile PS5'e bağla.

Bir de PS5 güç tasarrufu ayarlarını kontrol edebilirsin belki oradan kapatıyordur.

• C-TRanger kullanıcısına yanıt

Su an usb kablo ile baglan dedim. Sıkıntı yok gibi bakayim ne kadara kadar gidecek sure tutuyorum. Yazilimla ilgili olabilir mi?

• Son durum sifirdan yazılım yukledim usbden formatlayip 5 dakika sonra baglanti gidiyor. Komple kapanıyor. Sony servisine faturalari verdim amazon fransa kontrol esip bugun bana donecekler.
  • Bence kolla alakali degildir 3 kolda yapiyorsa. Ayrica calisip kesilmesi acaip . Ya yazilimsal ya da ps5 te sorun vardir ama cidden acaip . Update et bizi de hocam. Gecmis olsun
  • ottomans1453 kullanıcısına yanıt

Sorun hala devam ediyor. Baglanti tipini kablolu yaptım. İlk basta kablosuz olarak açıyorum. Sonra baglanti gidince kablolu takiyorum. Mecburen kablolu oynuyorum. Bu dönemde aşırı saçmalık geliyor bana. Amazon fr urunu gonderin iade yapıyormuş direk degisim yok o zaman 430€ arasına geliyor. Bende kalsin boyle kablolu oynarim dedim. Fiyatlar uctu çünkü. Ama kablosuz 3d pulsede baglantiyi kesmiyor belki usb aparati oldugu için olabilir. Yani anlayacağınız sorun devam ediyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.