Şimdi Ara

telefon ve internetimi kapattirdim 5 dakikada olay bitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benim sözleşme 8. ayda bitiyor ve o ay ilk işim telefon ve interneti kapatmak olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Yakında bu olaylar bitiyor artık !

İngilterede SKY dene yayınına geçti, Hd recver üzerinden, İnternet satmaya başladılar, listede Türkiye var ama henüz satışları yok.

Smsung, Philps, Lg yeni nesil televizyonlar hepsinde artık bağımsız İnternet özellikleri ekliyorlar, yani Televizyon üzerinden hd reciver ile internet bağlantısı mümkün hale geliyor, Samsyng ile fiber destekli tvsinide tanıttı.

Sky'ın her şey dahil, Full televizyon paketleri +20 mbit İnternet+ Hd reciver modem destekli cihazı 102 paund, aylık.

Hocam o konuda da yazdım burayada yazayim.

Türkiyede bu olaya izin vermezler. verseler dahi buna kısıtlama koyarlar.
    Devlet, telekomdan son derece memnun çünki harika vergiler aliyor. ödemesinide kat ve kat aliyor.
    Devlet neden yedigi ekmegine taş koysun ?
    Bu teknoloji geldiginde telekom demeyecek mi ? benım müşterimi bunlar çalıyor. sende (devlet) bi çare bul diye?
    Devlette ben karışmıyorum mu diyecek sanıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

quote:

Orijinalden alıntı: qedo

Bugun telefonumu ve internetimi kapattirdim bayram pasa telekom mudurlugune gittim
    numarami aldim siram geldi iceriye gectim memnuniyetsizliklerimi yazdim akk kaldirin milleti somurmeyin dedim
    islemlerimi yapan kiz iceriye girip en kosedeki sagdaki oda adini hatirlamiyorum
    soyle bir teklif yapti telefon unuzu ve internetinizi kapattirmayin telefon unuzu bedava verelim dedi sasirdim
    bende biraz kurcaladim nekadar bedava kullanicam dedim..(telefonu sadece internet icin kullaniyorum )
    Eger kapattirmazsaniz internetinizi kullandiginiz surece telefonunuzu bedava vericez dedi
    Ben de su kelimenizden sonra telekomla isim olmaz dedim ciktim artik kurtuldum

hiç boşuna uğraşma işte buraya yazıyorum ttnetten kurtulman bu kadar kolay değil ! 3-4 yıl sonra görürsün kapına icra gelince :D
    dün arkadaşıma ödeme emri geldi 2007 yılında aynı senin gibi kapattırdı neti ve telefonu 16 günlük bir ödeme çıkarmışlar bu 5 yıl içinde faizi ve avukat giderleri ile 3400 lira olmuş ve paşa paşa ödedi hemde elinde hiçbir borcu yoktur yazısı olduğu halde :D
    ülkenin başında ki kalpazanın damadının başında olduğu bir şirketten böyle kolay kolay kurtulamassın ödeyeceksin :D

arkadaş doğru söylüyo bende özel güv. olarak telekomda çalışıyorum yaklaşık 2-3 ay önce yaşlı bi amca geldi yanıma oğlum ben emekli askerim kullanmıyorum öğlum evlendi telefonumu kapattırıcam dedi bende amca sen şu numarayı al 2.kata çık diyip gönderdim iptal işleminden önce faturayı ödedi çıkarken dedimki amca 1 ay sonra gel küçük bi borcun çıkabilir onu kontrol et varsa öde dedim sonradan borç çıkmasın dedim

amcada yukardaki kız niye söylemedi dedi ben geri gidip sorucam dedi ve geri inince saol oğlum yukardakiler heralde bilerek söylemiyolar dedi bende bilmiyorum dedim-neyse mesai bitti kepenkler kapanacak kapatma bölümündeki kadın geldi niye işe karışıyosun diye çıkıştı bana bende günde 100 kişi geliyo ben hattımı kapattırdım diye ama borç var diyolar dedim niye söylemiyosunuz insanlara diyince seni ilgilendirmez diye bağırdı bende kızıp düzgün konuş dedim seni müdüre şikayet edicem dedi

gerçektende ertesi gün müdür bana sabah işe ilk geldiğinde odama gel dedi az sonra-kapıdan girince direk niye sen işin olmayan şeylere karışıyosun dedi bende insanların kandırılmasına bilerek göz yummam diyince seni işten attırırım dedi bende siz öyle bişey yaparsanız direk dedim ankaraya giderim üstümde dedim zaten ses kaydı yapıyorum cepten bunu direk dedim dinletirim(sllam tabi)herkeze o zaman görürsünüz dedim ve çıktım odadan

sonuç:insanları kandırmak üstüne kurulu bi sistem var ve bunu engellemek isteyeni her türlü ezerler-ayrıca benim başımdaki firmada hiç bi vukuatım ve suçum olmadan yerimi değiştirdi(tabiki malum olaydan dolayı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisırakaya -- 24 Nisan 2012; 20:16:04 >

• Tebrikler arkadaşım seni kutluyorum. bu tür davranışların daha da artması lazim
  • iptal ve kapattırmaya dikkat edin.ikisi farklı şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

quote:

quote:

Bugun telefonumu ve internetimi kapattirdim bayram pasa telekom mudurlugune gittim
    numarami aldim siram geldi iceriye gectim memnuniyetsizliklerimi yazdim akk kaldirin milleti somurmeyin dedim
    islemlerimi yapan kiz iceriye girip en kosedeki sagdaki oda adini hatirlamiyorum
    soyle bir teklif yapti telefon unuzu ve internetinizi kapattirmayin telefon unuzu bedava verelim dedi sasirdim
    bende biraz kurcaladim nekadar bedava kullanicam dedim..(telefonu sadece internet icin kullaniyorum )
    Eger kapattirmazsaniz internetinizi kullandiginiz surece telefonunuzu bedava vericez dedi

hiç boşuna uğraşma işte buraya yazıyorum ttnetten kurtulman bu kadar kolay değil ! 3-4 yıl sonra görürsün kapına icra gelince :D
    dün arkadaşıma ödeme emri geldi 2007 yılında aynı senin gibi kapattırdı neti ve telefonu 16 günlük bir ödeme çıkarmışlar bu 5 yıl içinde faizi ve avukat giderleri ile 3400 lira olmuş ve paşa paşa ödedi hemde elinde hiçbir borcu yoktur yazısı olduğu halde :D
    ülkenin başında ki kalpazanın damadının başında olduğu bir şirketten böyle kolay kolay kurtulamassın ödeyeceksin :D

arkadaş doğru söylüyo bende özel güv. olarak telekomda çalışıyorum yaklaşık 2-3 ay önce yaşlı bi amca geldi yanıma oğlum ben emekli askerim kullanmıyorum öğlum evlendi telefonumu kapattırıcam dedi bende amca sen şu numarayı al 2.kata çık diyip gönderdim iptal işleminden önce faturayı ödedi çıkarken dedimki amca 1 ay sonra gel küçük bi borcun çıkabilir onu kontrol et varsa öde dedim sonradan borç çıkmasın dedim

amcada yukardaki kız niye söylemedi dedi ben geri gidip sorucam dedi ve geri inince saol oğlum yukardakiler heralde bilerek söylemiyolar dedi bende bilmiyorum dedim-neyse mesai bitti kepenkler kapanacak kapatma bölümündeki kadın geldi niye işe karışıyosun diye çıkıştı bana bende günde 100 kişi geliyo ben hattımı kapattırdım diye ama borç var diyolar dedim niye söylemiyosunuz insanlara diyince seni ilgilendirmez diye bağırdı bende kızıp düzgün konuş dedim seni müdüre şikayet edicem dedi

gerçektende ertesi gün müdür bana sabah işe ilk geldiğinde odama gel dedi az sonra-kapıdan girince direk niye sen işin olmayan şeylere karışıyosun dedi bende insanların kandırılmasına bilerek göz yummam diyince seni işten attırırım dedi bende siz öyle bişey yaparsanız direk dedim ankaraya giderim üstümde dedim zaten ses kaydı yapıyorum cepten bunu direk dedim dinletirim(sllam tabi)herkeze o zaman görürsünüz dedim ve çıktım odadan

sonuç:insanları kandırmak üstüne kurulu bi sistem var ve bunu engellemek isteyeni her türlü ezerler-ayrıca benim başımdaki firmada hiç bi vukuatım ve suçum olmadan yerimi değiştirdi(tabiki malum olaydan dolayı)

quote:

Orijinalden alıntı: Jackdaniels™

iptal ve kapattırmaya dikkat edin.ikisi farklı şeyler.

Bu kısımda çok önemli uyanık olun ve bilinçlenip gidin bir an önce veriyim ne istiyorlarsa çıkıp gidiyim derseniz arkanızda en ufak bir iz bırakmıyacaksınız 1 tl bırak 5 kuruş bile borcunuz kalmamalı gerekirse fazladan verin 5-10 lira alacaklı çıkın çok daha iyi iptal ettiriken (kapatma değil kapatma dondurulma anlamına geliyor) verdiğiniz dilekçenin evrak kayıt nosunu mutlaka alın borcu yoktur yazısını da alıp mümkünse noterde onaylatın :) vazgeçirmeye çalışırlarsa size şunu bunu teklif ederlerse her kim yapıyorsa bunu önünde ki kağıtlara neler yazdığına göz ucuyla bakın :) telefon ve interneti aynı anda kapatacaksanız önce interneti kapatın telefon 1-2 ay daha dursun yoksa karışıyor işler internet kapattığınızda bu 2 ayda gelişmeleri takip edip borçlarınızı takip edin sonra telefonu kapattırın !
    Yani bunu artık herkesin anlaması lazım ! hadi hata olur5-10-20 kişinin başına gelir bu olay sistemden deriz bir zaman sonra bu düzeltilir hatalar giderilir ama bir bakıyoruz bu sayı 50 değil 100 değil herkesin başına geliyor artık bir memurun tayini başka şehire çıkar arkasından hop icra gelir ama hiç borcu yoktur sistemdeki boşluğu öyle kullanıyorlar ki !!!!!!!!!! ama bu iş işte arkadaşın yazdığı gibi bilerek yapılıyor yani burda suç işleniyor nitelikli dolandırıcılık suçu ! ben sadece şu forumda milletden 3-5 kuruş fazla koparmak için kendilerinden habersiz tarifesinin değiştiğini söyleyen 200 ü geçkin kişi bulurum en basit örnek :) varın gerisini siz düşünün !!
    haa kapatmakmı istiyorsunuz telefonu ve interneti ? telekoma giderken yanınıza alacaksınız bir noter bir avukat ancak öyle kurtulursunuz garantili olur !!! 3-5 kuruş ödetip bırakmazlar kolay kolay sizi iliğinize kadar soymak için her türlü üç kağıtı yaparlar ve yapıyorlar !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 24 Nisan 2012; 21:47:19 >

• + son fatura gelmeyebiliyor ödenmedi diyede faiz işletip aylar sonra size ihbar mektubu yolluyorlar.
    Son faturayıda merkeze gidip ödemeniz gerekiyor.

iptal ettikten sonra 2 ay sonrada gidip sorgulattırma yaptırın merkezden.

Uğraşmamak için ben taşınıyorum tüm ilişimiği kesin dedim dubaiye yerleşecem 2-3 yıl geri gelmem diye sölendim. :D temsilci memur kadın ne tesadüf sizden öncekilerde yurtdışına yerleşecekmiş dediler başka türlü olsa size şeçenekler sunar kapatıp,dondurup,nakil sonra açardık vb dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels™ -- 24 Nisan 2012; 21:51:22 >
  • quote:

quote:

quote:

o serefsiz o... kadının da a... p... müdürün de allah belasını versin. isten atılma gibi bi riskin yoksa direk sikayet etseydın keske .

• quote:

Orijinalden alıntı: cemark

quote:

quote:

quote:

o serefsiz o... kadının da a... p... müdürün de allah belasını versin. isten atılma gibi bi riskin yoksa direk sikayet etseydın keske .

bunların hepsi aynı

• seni tebrik ederim kardeş.
    bende 2 sene önce gidip evimdeki neti ve telefonu kapattırmıştım.
    herkezin bu konuda bilinçlenmesi lazım.
    alternatif yoksa doping alınmalı hiçolmazsa dopinge para kazandırın.
    neticede alternatif iss ler telekoma hat kira bedeli ödesede ödediğimiz internet faturasının çoğu dopingin cebine giriyor ve bu paralar bize SO fiber olarak geri geliyor.
    doping SO ın adsl şirketi.
  • Evimde ne telefon var ne de internet. Kullanmayacağım dedim. Bunların dayatmasına karşı duracağım dedim ve kapattım. 3 yıl oldu. Her ay 70 TL'den kurtuldum. 36*70= 2520 TL de cebime kaldı. Ne kaybettim. Hiç bir şey....
  • Bu çakallılkları öğrendiğim iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: amidamarun

Evimde ne telefon var ne de internet. Kullanmayacağım dedim. Bunların dayatmasına karşı duracağım dedim ve kapattım. 3 yıl oldu. Her ay 70 TL'den kurtuldum. 36*70= 2520 TL de cebime kaldı. Ne kaybettim. Hiç bir şey....

iş zaten kendi bilinç altını kontrol etmekle bitiyor. yapıcam dedin mi vücut ona göre tepki veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 25 Nisan 2012; 14:37:40 >
  • Şimdi sanırım tahattüt yaptırmış babam ama şubattan beri yani 3 ay oldu olmadı 8mbit netlimitsiz için yaptırmış. Kapattırırken benden neylerin parasını isterler ona göre hesap yapıp bizden fazla para almalarını engelleyelim. Ayrıca telefonu da kapattırıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _VeNGeFuL_

Şimdi sanırım tahattüt yaptırmış babam ama şubattan beri yani 3 ay oldu olmadı 8mbit netlimitsiz için yaptırmış. Kapattırırken benden neylerin parasını isterler ona göre hesap yapıp bizden fazla para almalarını engelleyelim. Ayrıca telefonu da kapattırıcaz.

ailesinin üzerine net kullanlar hiç değilse şu akk olayı ile ilgili aile bireylerini haberdar etse iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osaka86

quote:

Orijinalden alıntı: _VeNGeFuL_

Şimdi sanırım tahattüt yaptırmış babam ama şubattan beri yani 3 ay oldu olmadı 8mbit netlimitsiz için yaptırmış. Kapattırırken benden neylerin parasını isterler ona göre hesap yapıp bizden fazla para almalarını engelleyelim. Ayrıca telefonu da kapattırıcaz.

ailesinin üzerine net kullanlar hiç değilse şu akk olayı ile ilgili aile bireylerini haberdar etse iyi olur.

Geçen peder işte demediğini bırakmadı niye indiriyorsun birşey izlenmiyor diye, bende dedim ben indirdiğimden değil hızı düşürdüler kotayı aştığımız için dedim. Babam zaten kapattırmaya bahane arıyor mühim olan bize gelipte 300 tl hesap çıkarmasınlar. Çünkü galiba 10-15 tl indirimli ödüyoruz şu an ay başına, 3 ay desen 50 tl falan yapar cayma bedeli kaç para bilmiyorum da bir fikri olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Vay arkadaş biz bedava ödüyoruz enayiyiz yani telefonu, işe bak çevremde alternatif olsa 1 dk durmazdım bu ttnette

Sorun da orada dostum alternatif olsa kimsenin 1dk durmak isteyeceğini sanmam. Ne yalan söyleyim, interneti kapatıp boş boş oturmayı göze alamıyorum.
    İnternetsiz bir şekilde, tv ile idare edebileceğinize inanıyorsanız bence bir saniye bile durmayın kapatın, ttnete 1kuruş bile kazandırmamak lazım bu saatten sonra.

Evet internetsiz kalmayı göze alsam bende beklemezdim ama olmuyor işte.

Kardes 8 yada 10 senedir aksam 20:00 eve geliyorum internetin basina geciyorum sabah 03 -- 04 fark etmiyor
    dusun nekadar bagimli yim ama artik enayi yerine koyulmak gucume gitti
    ve bugun bidaha aradilar bedava verelim diye musait degilim dedim harbi soyluyorum
    kop.k gibi pesinizden kosuyorlar suan telefondan yaziyorum
    gayette hizliymis ben daha once niye gecmemisim ..neyse allah herkesi
    bu ttnet ... vebasindan kurtarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qedo -- 29 Nisan 2012; 12:08:37 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.