Şimdi Ara

Video pass ve Red tarifesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sırf video pass ile youtube'da video seyretmek için vodafone geçmeyi düşünüyorum. Red tarifelerinden birine.
    Ama ilk etapta taahhütsüz deneyeceğim. Evimde nasıl çekecek emin değilim ve haliyle güvenemiyorum. O yüzden bu konuda kendimi garantiye alarak iyi bir çekim kalitesi olmaz ise kaçabilirim.

Peki tüm bunları kenara bırakarsak , video pass için youtube'da belli bir kalite sınırı var mı? Kullananlar memnun mu? Tavsiyeniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Red Pass Video Nedir?

Red Pass Video, Vodafone tarafından sunulan özel bir hizmettir. Red Pass Video ile Netflix, BluTV, Amazon Prime Video ve Gain gibi popüler video platformlarına sınırsız erişim sağlayabilirsiniz.

Red Pass Video, Vodafone Red tarifelerine dahil olarak sunulmaktadır. Red tarifesine abone olan kullanıcılar, Red Pass Video hizmetini ek bir ücret ödemeden kullanabilirler.

Red Pass Video ile aşağıdaki özelliklerden yararlanabilirsiniz:

• Netflix, BluTV, Amazon Prime Video ve Gain'e sınırsız erişim
    • Mobil cihazlarınız, tabletleriniz ve bilgisayarlarınızdan içeriklere erişim
    • Yüksek çözünürlükte (HD) içerik izleme
    • İnternet kotanızdan düşülmeden içerik izleme

Red Pass Video, video içeriklerine sınırsız erişim isteyen ve bu içeriği yüksek kalitede izlemek isteyen kullanıcılar için ideal bir hizmettir.

Red Pass Video hakkında daha fazla bilgi almak ve Red tarifelerine abone olmak için Vodafone'un resmi web sitesini ziyaret edebilir veya bir Vodafone mağazasına gidebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam ben yeni geçiş için başvurdum. Bana 480p ve altı izleme sınırı söylediler ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum. Çekim konusunda benim bulunduğum yerde çekim kalitesi iyi ama hızları nasıl bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1080p izlesende kotadan gitmez, bu saçma hurafelere inanmayın.

• Müşteri hizmetleri sanırım 480p ve altı diyerek bizleri engellemeye çalışıyor. Herhangi bir detaylarda bununla alakalı zaten bir yazı göremedim bakalım geçiş olduğu zaman göreceğiz.

• Youtubein hizi kisiliyor oto ayarda kendisi 360a dusuyor.
    Aylik passler direk kandirmaca, aylik diye pass aliyorsun ama paketin yenilendiginde passin siliniyor.
    Hediye internetin varsa pass devre disi kaliyor once hediyeden dusuyor. Her turlu kotu niyet girla yani

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Youtubein hizi kisiliyor oto ayarda kendisi 360a dusuyor.
    Aylik passler direk kandirmaca, aylik diye pass aliyorsun ama paketin yenilendiginde passin siliniyor.
    Hediye internetin varsa pass devre disi kaliyor once hediyeden dusuyor. Her turlu kotu niyet girla yani
    Pakedin yebilecegi gun baslat sorun yasamazsin dostum. Bende tum passlar var, efsane takiliyorum.

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Bende geçiş sağladım. Video pass için sorun yok değil mi? İstediğimiz kalitede seyredebiliriz sanırım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Red Durma Özelliği
    4 yıl önce açıldı
    Vodafone Red Ek internet paketi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

Pakedin yebilecegi gun baslat sorun yasamazsin dostum. Bende tum passlar var, efsane takiliyorum.

Alıntıları Göster
    Biliyorum hocam da yaptiklari is degil

• Ben 1080 izliyorum bütün videolarımı. Haftalık aldım denemek için verdim gazı verdim gazı, sonuç olarak İnternetimden yemedi hiçbir şekilde. Çok memnunum hatta aylık youtube paketi olan tarife düşünüyorum.

Aylık youtube paketinde ekstra 500mb İnternet veriyorlar, o da reklamlar için. Video izlerken giren reklamlar maalesef kotadan düşüyor çünkü.

• Çektiği sürece rahat 1080p izlersin hatta uploadlar bile kotadan gitmiyor, müthiş birşey (di, ttye geçtim)
    Vodafone'un kendisini diğer operatörlerden ayıran tek avantajı bu passlar zaten.

• Video pass paketi olup ta, Youtube Music kullanan biri deneyebilir mi, onda kotadan mı yiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Video pass paketi olup ta, Youtube Music kullanan biri deneyebilir mi, onda kotadan mı yiyor?
    Vodafone a dün geçtim Youtube music denedim hocam hem video hem müzikte kotadan düşmüyor video pass geçerli
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Oo iyi o zaman. Bilgi için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scourgeofgod28

Ben 1080 izliyorum bütün videolarımı. Haftalık aldım denemek için verdim gazı verdim gazı, sonuç olarak İnternetimden yemedi hiçbir şekilde. Çok memnunum hatta aylık youtube paketi olan tarife düşünüyorum.

Aylık youtube paketinde ekstra 500mb İnternet veriyorlar, o da reklamlar için. Video izlerken giren reklamlar maalesef kotadan düşüyor çünkü.
    Hocam bende türk telekomdan vodafone a geçmek istiyorum ancak forumda internet hızı hakkında çok olumsuz konuşuyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Turkcell ile kıyaslayamam çünkü kullanmadım.
    Ama şu ana kadar yaşadığım hiçbir yerde çekmeme problemi yaşamadım.Sadece giresunun köylerinde yavaşlık oluyordu.
    Merkezi yerlerde 1080 p video izlerken sorun yaşamadım hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scourgeofgod28

Turkcell ile kıyaslayamam çünkü kullanmadım.
    Ama şu ana kadar yaşadığım hiçbir yerde çekmeme problemi yaşamadım.Sadece giresunun köylerinde yavaşlık oluyordu.
    Merkezi yerlerde 1080 p video izlerken sorun yaşamadım hiç.
    çok teşekkürler.
  • Vodafone’un sitesine girin Video pass detaylarına bakın kabak gibi yazmislar 480p ye sabitlenmistir diye.

• Vodafone Video Pass dahilinde Youtube üzerinden yapılan video kullanımları DVD kalitesine (480P+) optimize edilmiştir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.