Şimdi Ara

YARDIM!!..SAMSUNG; MESAJ ALABİLİYORUM FAKAT MESAJ GÖNDEREMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
31.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün aldığım samsung g810 telefonumun tüm extra özellikerinden memnunum,fakat dün gece gelen bir mesaja cevap etmek istedim fakat mesaj gönderilemiyor yazısı çıktı.Ayarlarda bir sorun olsa diyeceğimki mesaj da almaması,arama da yapmaması lazım fakat sadece sorun mesaj göndermekte..Telefonun en baz özelliğini kullanamıyorum Dolaylı olarak da,'route 66' navigasyon aktivasyon kodunu da gönderemiyorum.Navigasyonu da kullanamıyorum yani..Şimdiden yardım etmeye çalışacaklara teşekkür ederim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung Tuşlu Telefonlarda Mesaj Gönderme Sorunu Giderme

Sorun: Samsung tuşlu telefonunuzda mesaj alabiliyor ancak mesaj gönderemiyor musunuz?

Çözüm Önerileri:

• Mesaj Ayarlarını Kontrol Edin: "Mesajlar" uygulamasını açın ve "Ayarlar"a gidin. "Mesaj Merkezi Numarası"nın doğru olduğundan emin olun. Bir SIM kart kullanıyorsanız, operatörünüzün destek numarası olmalıdır.
    • Hesap Bakiyenizi Kontrol Edin: Mesaj göndermek için yeterli hesabınız olup olmadığını kontrol edin.
    • Tuş Takımını Kontrol Edin: Mesaj gönderme tuşunun düzgün çalıştığından emin olun. Mümkünse, farklı bir tuş takımıyla deneyin.
    • Ağ Bağlantısını Kontrol Edin: Cihazınızın bir ağa bağlı olduğundan emin olun. Wi-Fi veya hücresel veri bağlantısını kapatıp tekrar açmayı deneyin.
    • Pil Gücünü Kontrol Edin: Pilin tam dolu olduğundan emin olun. Düşük pil, mesaj gönderme işlevini etkileyebilir.
    • Telefonunuzu Yeniden Başlatın: Cihazınızı yeniden başlatmak, geçici aksaklıkları gidermeye yardımcı olabilir.
    • SIM Kartı Çıkarıp Takın: SIM kartınızı çıkarın ve yeniden yerleştirin. Bu, bağlantı sorunlarını çözmeye yardımcı olabilir.
    • Yazılım Güncellemesini Kontrol Edin: Cihazınızda en son yazılım güncellemesinin yüklü olduğundan emin olun. Güncellemeler, mesaj gönderme hatalarını gideren düzeltmeler içerebilir.
    • Fabrika Ayarlarına Sıfırlama: Yukarıdaki adımlardan hiçbiri işe yaramazsa, cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamak son çare olabilir. Bu, tüm verilerinizi sileceğinden, önceden yedekleme yaptığınızdan emin olun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mesaj ayarlarından mesaj merkez numarasına bakın
    avea +905598008000
    turkcell +905329010000
    vodafone +905429800033
  • Gelen mesajı yanıtla dediyseniz ve aynı merkez yoluyla cevapla seçeneği işaretliyse gitmiyor olabilir. Yukarıda viper17'nin verdiği mesaj merkezi numaralarını kontrol edin. Aynı merkez yoluyla yanıtla seçeneğini kaldırın. Düzelmesi gerekiyor.
  • Viper,eakchay ikinize de çok teşşekkür ederim.Mesaj ayarlına girmeyi şimdi becerdim,normal telefon ayarları,bağlantı ayarları kısmından ararsan böle olur tabi..Kafamı kırcam:D..çok teşekkürler,msj yollama halloldu.Bakalım navigasyonu da düzeltebilecek miyiz;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda Özel mesaj atamıyorum
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.