Şimdi Ara

Twitter gizli hesabı görme şansımız var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • var mı cok acil lazım birinin gizli hesabını görmem lazım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Twitter Gizli Hesap Görme Olasılığı

Twitter'da gizli hesaplar, yalnızca takipçileri tarafından görülebilen hesaplardır. Gizli hesapları görme şansı, hesabın gizlilik ayarlarına bağlıdır.

• Gizli Hesapları Görme Olasılığı Yok: Gizli hesaplar, yalnızca takipçileri tarafından görülebilir. Bu hesapları takip etmeden görme olasılığı yoktur.
    • Takip Talebi Gönderme: Gizli bir hesabı görmek için takip talebi gönderebilirsin. Hesabın sahibi talebini kabul ederse, hesabı görebilirsin.
    • Üçüncü Taraf Uygulamalar: Geçmişte, Twitter gizli hesapları görmeye izin veren üçüncü taraf uygulamalar vardı. Ancak bu uygulamalar Twitter'ın hizmet şartlarına aykırı olduğundan kaldırılmıştır.

Sonuç:

Mevcut durumda, Twitter'da gizli hesapları görmenin yasal veya güvenilir bir yolu yoktur. Gizli hesapları görme iddiasında bulunan web sitelerine veya uygulamalara dikkat etmelisin, çünkü bunlar dolandırıcılık veya kötü amaçlı yazılım olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gorme, insanlarin tercihlerine saygi duyun.

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    sevdiğim kız hocam muhtemelen sevgilisiyle foto attı ona bakmam lazım bilerek gizliyor görmeyeyim diye aslında biz birlikte olacaktın satmış hemen beni o yüzden görmem lazım
  • Twitter için yok diye biliyorum ama Instagram'ı varsa bakabilirsin.

• dawras kullanıcısına yanıt
    nasıl
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

Postegro gibi uygulamalar üzerinden görüntülenebilir.

• Görme knk moralin bozulur

Sevgilisi varsa unut gitsin kendin cekersin onlara bisey olmaz. Takinti yaparsan hayat cekilmez bir hal alir kardesim senin icin diyorum.

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt
    sen de sevinirsin
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsun zaten profiline bakılan degil de bakan olmak cok aşağılayıcı bi durum benim icin

Hal hareketlere bak

• por favor kullanıcısına yanıt
    bu ne hocam virüs mü yolladınız bana yoksa
  • Başkasına yâr olmuş bir kızı inatla takip etmek bir erkeğin bir beyfendinin haysiyetine ve karakterine zararlı bir harekettir. Herhangi ekstra bir harekete ihtiyacınız yok sadece bu kızı takip etmeyi bırakın ve hayatınızdan çıkarın, direk olarak karakteriniz yükselecektir.

Benim 28 yıllık hayatımda öğrendiğim şeylerden biri, kaçan kovalanır deyimi doğrudur. Bizzatihi kendim tecrübe ettim defalarca. Peşinden koşulan kadınlar peşlerinden koşan erkeğe dönüp bakmazlar ancak hoşlarına gider. Ancak o kadınlar peşlerinde koşmayan ayaklarında eteklerinde dolanmayan kendine has hayatı olan duruşu olan erkekleri beğenir ve birlikte olmak isterler. Böyle biri olun.
  • Cinali1 C kullanıcısına yanıt
    zaten öyle biriydim birlikte olacaktık onla ama olmadı baskasını buldu tabi benim de mallığım var biraz ama cok pis koydu bana gerçekten sevdiğim biriydi öyle sıradan bi hoşlantı değil beni en başta reddetseydi İnan zoruma gitmezdi ama olacaktı bulusacaktık biraz sacmaladım diye sildi hemen onu geçtim hemen birisini bulmuş harbi zoruma gitti sanki hiç umrunda değilmişim gibi

Dostoyevski’nin dediği gibi bizi aslında üzen hayal kırıklıkları degil yaşanması mümkünken yaşayamadığımız mutluluklardır benim durumum tam bu iste
  • Unutulduk bak yineyeyey Dönüşü yoktu diyeyeyey Bu kadar kolay mıydığığ Aşk benleyeyey Aşk benleyeyey Aşk benleyeyey Aşk benleyeyey Aşk benleyeyey Durdursam zamanığığ Döndürsem geriyeyeyey Durdursam zamanığığ Döndürsem geriyeyeyey Aşk benimleyeye Dursun bi yerdeyey Aşk benimleyeye Dursun bi yerdeyey
    Aşkın yalan olmuş senin Bir gerçeğin o da benim Ne istedin benden zalim Seni deliler gibi sevmiştim
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    harbi la gaptık herhalde napcaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.