Şimdi Ara

Kızların öpüşürken hayvan gibi dudak ısırma huyu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş ruh hastaları da hep bana mı denk gelir anlamadım ki. kırk yılda bir kız düşüyor, onda da sinir hastası oluyorum. bu kızlar sadece sert davranılmasını değil sert davranmayı da seviyorlar. bugüne kadar öpüştüğüm kızların %90'ı, öpüşürken hayvan gibi dudak ısırıyor. ama böyle bütün çene kuvvetini kullanarak ısırıyorlar. dün değil evvelsi gün yaşadım bu durumu. kız dudağımı bütün gücüyle öyle bir ısırdı ki dudağım fena kanadı. bir de dudağı aşındırırcasına öpüşüyorlar şu anda dudağımın muhtelif yerleri acıyor ve kanayan kısımda yara oluştu orası da sızlıyor. bana denk gelenlerde nazik ve sakin öpüşme görmedim hiç hayvan gibi dalıyorlar. bir de erkeklere hayvan derler.

• Kızların öpüşürken hayvan gibi dudak ısırma huyu
  • Öpüşücek kız mı varmış? Nerde o kız?

• Sonra sabah uyandın donda bi ıslaklık
  • csb
  • Ya hacı bu olayda csb yazacak ne var anlamadım adam öpüşmüş olamaz mı donanımhaberden birisi öpüşemez fanfinfon yapamaz mı ben anlamadım
  • Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt
    :D dudak isiran degil de boyun morartan denk geldi, kasti yapiyorlar, kopeklerin isemesi gibi. Sahipleniyor yani. Veya libidosunu belli ediyodur bilemicem. Biraz daha tombik hanimlarla daha fazla yasadim, bulmusken birakmak istemiyor olabilirler ;)
  • Nasıl erkekler tokat atmaktan, boğaz sıkmaktan hoşlanıyor, zevk alıyor. Bu durum kadınlara saçma geliyorsa, onlarında dudak ısırması bize saçma geliyor.

• cinsellik vahşi dürtülerden gelen hayvani bir eylemdir.

şiddet zevke zevk katar. katmerler

• Bundan 10 yıl önce bunları düşünmez, yazana da sallar derdim ama ... bizim yerli kezolar, batılıları çoktan geçmişler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.