Şimdi Ara

En kaliteli-En sorunsuz Çinli marka hangisidir _?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam; eldeki veriler çok yeterli değil; özellikle ülkmeizde; elektrikli ve Hybrid çinliler çokça satsa da henüz uzun vadeli kullanımlarına dair bilgi sahibi değiliz.

Misal 100.000 KM. sonrasında bu araçlardan sizce hangi marka-modeller daha sağlam-sorunsuz olacaktır ?

BYD - MG sanki daha sağlam-kaliteli gibi geliyor.

Bununla ilgili olarak youtube da da fazla bir içerik yok.

MG5 'i 120.000 MİL kullanan bir ingiliz var; genel anlamda memnun kalmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 12 Aralık 2024; 15:8:40 >

• Kesinlikle byd . Byd çinin mercedesi diyebiliriz.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Şu araç nasıl ama knk.

• Volvo
  • öyle bir marka yok. hepsi allahın belası bence. 2.5 milyon verip araç alıyorsun bir ton kronik sorunu var . bence bilerek bize kronik sorunlu sıkıntılı partileri ittiriyorlar. araya belli bir oranda da sağlam katıyorlar ki herkes ayaklanmasın.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Bu kanıya nerde vardınız ? Tüm markalar da aynı durum var mı? 2.5 milyonluk Çinli marka model nedir?

Mg hs mi ?

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Valla çok güzel çok teknolojik umarım sorunsuz ,kaliteli ve uzun ömürlü olurlar.

• Mg hs alalı 1.5 sene oldu. Herhangi bir arıza vs yaşamadık. Deforme vs de yok, kondisyonu güzel. Trim sesi de yok. İşçilik başarılı. Memnuniyetimiz üst seviyede ama yine de çok güven vermiyor. Byd daha çok satıyor. Chery mg ye göre daha dinamik. Sürekli iyileştirme yapıyor.
    Açıkçası hiç biri güven vermiyor ama son yıllarda güven veren marka da azaldı. Toyota, lexus, subaru almiyorsam büyük sorun etmem zaten etmedim.
  • mg yılların markası bence mg kalitelidir özellikle yeni hs modelini çok beğendim amma param yok olsa gidip dener onu tercih ederdim

• Herkes kendi malını över tabiki ama 13 aydır severek kullanıyorum omodayi WhatsApp grubunda 148 bine gelmiş tiggolar var zaten 5 yıl garanti vermiş firma açıkçası Türkiye'de aracısız gelen firmalar daha mantıklı Çinlilerde en azından direk firma ile muhatap oluyorsun
  • ghostiki kullanıcısına yanıt
    236.000 dolarcık diyor hocam Çin'deki fiyatına yalnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Aralık 2024; 20:36:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

236.000 dolarcık diyor hocam Çin'deki fiyatına yalnız.

O model zaten beni aşar, ben marka özelinde konuştum , ama adamlar 200 bin dolara da 7000 dolara da araç satabiliyor.

Yeterki sağlam, sorunsuz dayanıklı olsun.

Abuk subuk arızalar vermesin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.