Şimdi Ara

Kaşıntı ve Kepek için şampuan önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
15.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Saçım dalgalı çok güzel saçlarım var ama malesef kaşıntı ev kepekden dolayı kestirmek zorunda kalıcam sanırım. Çabuk kuruyo ve diplerden yanma yapıyo doğal olarak elim gidiyo ve kaşıyorum ayrıca kepekde oluyo kaşıdıkça

Rahatsız edici bi kaşıntı ve yanma var. Muhtemelen sebore var saçımda konazol ve zetionda denedim ama saçlar uzun ve dalgalı olduğu için keçe gibi yaptılar malesef.

Kullandığınız ve önerdiğiniz şampuan varsa denemek isterim . Kaşıntı ve Yanmadan bıktım yıkadıkdan 4-5 saat sonra yine başa dönüyorum ve o canlı saçlar birden cansız kupkuru bişey oluyo

Özetle kaşıntı , yanma ve kepek için şampuan önerisi bekliyorum kafayı yiyeceğim yoksa.

• Çare hatay yapımı defne sabunu ben kullanıyorum çok memnunum.

Zaten berberler sabun tavsiye ederler sürekli şampuanlar saç derisinin yağ dengesini bozuyor.
  • www.hepsiburada.com
    Head & Shoulders Clinical Strength Şampuan 400 Ml Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/head-shoulders-clinical-strength-sampuan-400-ml-pm-sgaymis000274018
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    Aynen aktardan bi kalıbını 2 liraya aldım. Ama sanki saçı sertleştiriyo hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ducray kelual ds
    Ducray elution

Sırayla kullan arka arkaya aynısını kullanma

Burdan al:

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Momecon losyon sürüp 15 dakika sonra konazol yada ketoral şampuanla yıkayacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Angaralı_06

Aynen aktardan bi kalıbını 2 liraya aldım. Ama sanki saçı sertleştiriyo hocam

Ben de ilk zamanlarda sertleşme sorunuyla karşılaştım fakat 2 günde bir düzenli yıkamayla saçlarımın yumuşadığını gözlemledim. Hem de daha kolay şekil alıyor ve saçlara parlak bir görünüm kazanıyor.

Ben de Clear Men kepeklere karşı şampuan kullanıyordum saçımı çok fena yakıyordu ondan bu sabuna geçtim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç İçin Serum Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Düz saç için şampuan önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konazol al bitene kadar kullan, sonra normal Head & Shouldersla devam et.Benim sorun böyle çözüldü ama konazolü öyle sürüp direk durulama, az bi reaksiyona girsin.Gerçi her şampuanda hemen durulamak iyi değil.

Benim kaşıntı başladımı gece 2-3'de kafamı yıkadığımı bilirim uyutmuyordu.Deriyi kanatana kadar kaşınıyordu bazen.Duştan çıkınca şöyle elimi gezdiriyordum kar yağıyordu omuzlara.7-8 liralık bi şampuan ama efsane bir şampuan.

Kaşıntı ve Kepek için şampuan önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zangieff -- 26 Ekim 2017; 18:40:13 >
  • Beyler sabunlar saçları keçe gibi yapmıyomu ? Defne sabunu diye satılan sabunun çoğu defne değil ve saçları leş gibi yapıyo.

Size yapmadımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vforfreedom -- 27 Ekim 2017; 10:5:55 >
  • Robert Nesta kullanıcısına yanıt
    Hep merak ettim fiyatından dolayı risk almak istemedim. Birçok kişi işe yarıyor diyo ve aynı şekilde birçok kişide yaramadı diyo . Siz memnunmusunuz ?
  • Sabun kullanin dolar olmus 3.84

• Aynı saç tipi ve sorun bende de var. Takip edelim bakalım:)

• Slifer45 kullanıcısına yanıt
    Kullandınızmı hocam gerçekden ?
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Hala kullanıyorum. Hatta 3. Şampuanım da var sebamed. Her gün farklısını kullanıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Slifer45 kullanıcısına yanıt
    Kurutma yada keçe gibi yapma oluyormu ? kesin sorunuma çare olurmu ? bu aralar karbonat kullanıyorum :)
  • Zangieff kullanıcısına yanıt
    Başlarda işe yaradı. ama saçlarımı inanılmaz sert yaptı ve zor kuruladım kopcak gibi oldu. Sonrasında hiç işe yaramamaya başladı
  • Aynı şekildeydi yıllarca çektim meğer kepek yokmuş saçımda, saç dibi egzaması varmış. Söylediğin belirtiler onun gibi duruyor cilt doktoruna göster.

Selyum kepeğe karşı şampuan kullanıyorum ben şuan olmuyor.

• Kaç yıldır söylüyorum şu forumda. Çözüm prozinc. Kuru saçlar için olanından al kepeği unut. Aynı sorun bende de prozinci bırskırsam hemem coşuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

Kurutma yada keçe gibi yapma oluyormu ? kesin sorunuma çare olurmu ? bu aralar karbonat kullanıyorum :)

yok hocam bu dediklerim kaliteliler. ketoral ve kenazol gibi değiller. Ben zamanında ketoral ve kenazol kullandım bi zaman sonra hiç etki etmiyor ve dediğiniz gibi saçlar beton gibi oluyor. Ancak bu şampuanları öğrendikten sonra saçlarım eğer her gün yıkarsam hiç kepek olmuyor.
    edit: ayrıca hocam ben yukarda arkadaşın gönderidiği mavi head and shlders şampuanı da kullandım. O da etki etmiyor. Boşuna paranızı harcamayın ona. Ben lise 3 ten beri yani yaklaşık 10 yıldır bu sorunla yaşıyorum. Ve son 2 senedir bu şampuanlar sayesinde iyi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slifer45 -- 27 Ekim 2017; 11:45:30 >
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Markette satılan hazır sabunlar evet saçı keçe gibi yapıyor.

Ama aktarda alınan defne sabunu el yapımı ve doğal olduğu için bu noktada kendisini diğer sabundan ayırıyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.