Şimdi Ara

Kaşıntı ve Kepek için şampuan önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
15.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Clear a iyi diyende var kötü diyende sizde işe yaradı dimi
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Büyük oyunu gör türkiyem diyosun
  • Sabunla yikan en iyisi.

Ben 4 yildir saca sampuan degdirmiyorum ne kepek kaldi ne kasinti.

Hamdi daran sabunlari iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende liseden beri var hocam 10 sene oldu. etkisini tek gördüğüm, ketoral şampuan ve head&shoulders mentollü yani naneli diye geçiyor galiba.
    ketoral ile haftada bir kez duşta 2 kere saçımı yıkıyorum, ama hemen durulamıyorum. 5 dakika falan tutuyorum ve saç diplerine yediriyorum. diğer günlerin hepsinde head&shoulders kullanıyorum. bu sayede kepek ve seboral kaşıntısı gidiyor, deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

Clear a iyi diyende var kötü diyende sizde işe yaradı dimi

Aynen işe yaradı.
  • sleepydragon S kullanıcısına yanıt
    Ketoral kazık gibi yapıyo hocam saçı ya.
  • Exi_07 E kullanıcısına yanıt
    Buldunuzmu bişeyler hocam
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    hocam maalesef, bu hastalıkla uğraşan her ilaç, krem aynı etkiyi yapacaktır. bundan kaçışın yok. tek kaçış yolun hayatını tamamen düzene sokup spor yapıp sağlıklı beslenip, sıvı yağdan uzak durarak bir nebze iyileştirebilirsin. bu da tüm yaşantını değiştirmek demek onu da Türkiye'de yaşayan kimse yapamıyor orta halli. o yüzden çözümlere odaklan. 2-3 kez yıkarsın kazık olur ama hastalık geçer şampuana dönersin.
  • sebamed anti-dandruff şampuan kullanın, saç ekimi sonrası oluşan kabukaları bile bu şampuan bitiriyor.

Kaşıntı ve Kepek için şampuan önerisi
  • HeroMan999 kullanıcısına yanıt
    Dün aldım bakalım ne olcak hocam. Dün akşam yıkadım şuan saç diplerim kaşınıyo normal değil bu durum :)
  • Çözümü ipek şampuan. Yok sebamed bilmem nelere para dokmeyin ipek alin her markette var 3 gune tamamsiniz

• Tsukiyomi kullanıcısına yanıt
    Hep merak etmişimdir . Kullandınızmı hocam ?
    evet kullandım bi ara kepek ve kaşıntılardan kaynaklı yara ve pullanma vardı iyi gelmişi, 20 gün oluyor saç ektireli ekim sonrası olan kabukların iyileşmesi ve dökülmesi için saç ekim merkezinden verdiler cidden işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

Dün aldım bakalım ne olcak hocam. Dün akşam yıkadım şuan saç diplerim kaşınıyo normal değil bu durum :)

Saça ilk kullanimdan itibaren bakim yapiyor. İlk baslarda kasinti olabilir. Üzerindeki kullanim önerisine uygun kullanın .

• HeroMan999 kullanıcısına yanıt
    Üzerine bişey yazmamışlarki ? aptallar ya. ıslakken uygulayın demiş sadece düşün.
  • bunu kullanan varmı ?

Kaşıntı ve Kepek için şampuan önerisi
  • Arkadaşlar yorum bekliyorum :)
  • Robert Nesta kullanıcısına yanıt
    Tanımladığın sorunun çözümü tam olarak bu arkadaşın attığı link.
    Çok memnunum.Başımda seboreik dermatiten ötürü kızarıklık ve kepeklenme oluyor.5-6 farklı şampuan kullanmama rağmen çare bulamadım.Sonunda bu şampuanı keşfettim,kullanmaya başladıktan sonra saç derimde kızarıklık ve kepeklenmeden eser kalmadı
  • Doktora git bro saçındaki şeyin ne olduğunu biz bilemeyiz bende egzama vardı saç dibinde ben onu kepek zannettim uzunca bir süre salak saçma annemin verdiği bitkisel zımbırtıları kullandım daha kötü oldu.Kortizonlu krem kullandım birde prozinc mor kutu şampuanı kullandım geçti. Hala yağlanma devam ediyor yüzümde ve saçımda ama şu an kontrol altına aldım durumu.Sen kepek dersin seboreik dermatit çıkar, egzama çıkar bilemessin o yüzden bize sorma bir cildiye doktoruna git.

Ama doktorunda her verdiği şeyi kullanma biraz bilgin olsun bana doksisiklin içeren hap yazdı mesela ben onu kullanmadım çünkü tecrübem var midemi mahvettiğinden kullanmadım onu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.