Şimdi Ara

Kaşıntı ve Kepek için şampuan önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
15.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam aynı ekol. ketakonazol içeriyo hemen hemen her biri aynı.. nizoralde kurutuyo kurutmaması imkansız siz eminmisiniz kurutmadığına ?

bak ekşide bile yazmışlar

kepek sorunun kesinlikle kökünden halleden, ama bu arada saçları inanılmaz kurutarak esaslı kırıklara ve cadı görünümüne sebebiyet veren, çingene pembesi renkli şampuan-ilaç. yan etkisini minimuma indirgemek için esaslı bir bakım kremi kullanmakta fayda vardır.
  • Aomine Daiki kullanıcısına yanıt
    Sanırım bendede sebore var. Artık hergün saç yıkıycam mecburen
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Sebore dermotit var ise her gün yıkaman geçirmez denedim. Özel şampuan kullanmak gerekiyor.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Yeşil olanmı ? baya övmüşler. Saç tellerini inceltme yada saçı kazık gibi yapma özellikleri varmı ?
  • Clear kullandım saçımı aşırı döktü bıraktım onu,

Sonra head&shoulders kullandim o da yağlandırdı onu da bıraktım.

Sonra forumda gezerken daha önce hiç duymadığım şampuan olduğunu öğrendim biri paylaşmıştı. Merak ettim aldım.

Denedim ve o günden sonra devamlı kullanıyorum. Saçlarıma çok iyi geldi.

2 yıldır kullandığım şampuan : Dalan Dolive Zeytinyağlı onarıcı bakım buğday proteinli şampuan.

Saçlarım canlandı dökülme durdu. Paraben, sls, silikon ,zararlı kimyasallar icermiyor. Görüntüsü bebek sampuani gibi.
    Kaşıntı ve Kepek için şampuan önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroMan999 -- 27 Ekim 2017; 13:36:45 >

• HeroMan999 kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden ieş yaradımı ? kaşıntı kepek vs konularında çözüm oldumu
  • kimyasalları çöpe atın.susam yagı badem yagı sarımsaklı zeytın yagı kepegı bıtırıyor sac dokulmesını durduruyor derı hastalıklarına engel oluyor vitamin kaynagı urunlerı kullanın
    o şampuanlar israil malı onlar kepek yapıyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 27 Ekim 2017; 15:36:4 >
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    Hocam her sabun kurutur. Kostiği basıyolar içine sizinki kurutmuyomu şimdi ? hangisinden alıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

Yeşil olanmı ? baya övmüşler. Saç tellerini inceltme yada saçı kazık gibi yapma özellikleri varmı ?

Yoo yumuşacık yapıyor saçı bildiğin şampuan. Paraben gibi kimyasalda yok içerisinde. Ben saç için medical parkta bir dermatoloğa gitmiştim. Amerikada ihtisas yapmış bir doktor düşün. Kullandığım şampuanı sorup prozinc cevabını alınca güzel şampuan devam et dedi. Dene görürsün farkı ilk yıkamadan itibaren. Sonra alacaksan n11 de falan kampanyalı paketleri var eczanelerde pahalı.
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Benim kepek sorunum fazla yoktu ama dökülme yağlanma konularında etkili..
    Ben BAKIM ONARIM çeşidini kullanıyorum. Saçı yeniden onarıyor. Saçlarım daha sağlıklı görünüyor.

Kepek sorunu için ise DALAN DOLİVE KEPEK KARŞITI da çıktı onu deneyebilirsiniz.

Kaşıntı ve Kepek için şampuan önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroMan999 -- 27 Ekim 2017; 16:31:24 >
  • quote:

Hocam her sabun kurutur. Kostiği basıyolar içine sizinki kurutmuyomu şimdi ? hangisinden alıyorsunuz

Ben kurutma falan gözlemlemedim.

Ben aktardan alıyorum, zeytinyağlı yeşil sabun diyorum veriyorlar.
  • head shoulders klasik 3 etkili formül tavsiyemdir
  • HeroMan999 kullanıcısına yanıt
    Bunu bi denemek istiyorum nerden alınıyo hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

Ducray kelual ds
    Ducray elution

Sırayla kullan arka arkaya aynısını kullanma

Burdan al:http://www.hepsiburada.com/ducray-kelual-ds-sampuan-100-ml-alana-ducray-elution-sampuan-75-ml-hediye-p-SGRCTE770118933

Aynı durum bende de ve var aynı cümlelerle bende konu açmayı düşünüyordum. 1 ay önce özel hastanede cildiye doktoruna gittim.Her insanın kafasında olan bakterilerin strese ve çevreye bağlı olarak kafamda fazla çoğaldığı için oldugunu söyledi. Şampuan olarak arkadaşın yazdıgı DUCRY şampuanı yazdı enzaneden 60 tl ye almıştım yanındada plastik paketteki şampuanda yoktu. Valla çok fayda etti 3 gün yıkamasamda kafam kaşınma yapmıyor artık. Yağlanmada yıkamayı azalttıkça azaldı. kesinlikle bu şampuanı kullan.@vforfreedom

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    3 tane olarak satılıyo n11 de. işe yaramazsa 60 lira ve 2 şampuan boşa gidicek hocam ne dersin alalımmı
  • Hocam sendede işe yaramış. Peki hocam saçı keçe gibi yapma inceltme vs varmı ? siz hangisini kullandınız bu ikisinide dönüşümlümü kullanalım
  • Hocam benim de öyleydi saçlar hatta benimkiler de dalgalı. Ben yaz tatilinde 2 günde 1 spor yapıyordum spordan sonrada clear men ile yıkıyordum. Öyle yapa yapa iyice temizlendi saçlar bir de o ara çok su içiyordum cilt kuruluğundan kaynaklanıyorsa belki o da etkilemiştir bilmiyorum ama clear iyi yani tekrar o sorunu yaşamadım. Sınıfta kepekleri dökerek cıngıl bels söylüyordum suan yok :
  • quote:

Bunu bi denemek istiyorum nerden alınıyo hocam

Bulunduğunuz bölgedeki marketlerde vardır. Yalnız her markette bulunmuyor.
  • quote:

Hocam sendede işe yaramış. Peki hocam saçı keçe gibi yapma inceltme vs varmı ? siz hangisini kullandınız bu ikisinide dönüşümlümü kullanalım

Hocam kutulu olan ilaçlı şampuan diğeri aynı markanın normal şampuanı ben 2 hafta sadece kutulu olanı kullandım şimdi ise 1 normal şampuan(blendax) 1 ducray şampuanı olarak kullanıyorum. Benim saçımı keçe gibi yapmadı zaten kimyasal jel değilde süt beyazı kıvamında doğal sampuan hissiyatı veriyor. Benim saçım dogustan ince kepek kasıntıya cozum buldum şimdi ducray sampuanın yanına kalınlaştırma etkili şampuan arayısındayım. Sırayla kullanacaagım.
  • O zaman siz ikisini aynı anda kullanmadınız doğrumuyum ? birde saçları kalınlaştıran şampuan buldunuzmu acaba
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.