Şimdi Ara

Kaşıntı ve Kepek için şampuan önerisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
15.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler bunu sipariş ettim nasıl kullanıcam şimdi
  • Kardeşim yüzde yüz bende işe yaradı ketoral.Saçlarım uzun orta arası ve diplerinde kırmızı yaralar ve kepek oluşuyordu çareyi ketoralde buldum.Yarın eczaneye gidiyorsun alıyorsun ketorali ve kullanıyorsun işe yaramazsa kendimi banlarım.
    Edit:Korkma düzel yumuşar saçın gerçi benimki düz idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babafingo31313131 -- 29 Kasım 2017; 18:54:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

Beyler bunu sipariş ettim nasıl kullanıcam şimdi

Normal şampuanla onu sırayla kullan, su çok sıcak olmasın.
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    sırayla bir gün birini diğer gün birini. sakın ardı ardına aynını kullanma. nohut büyüklüğünde eline damlat kafana sür 5 dk beklesin kafanda durulamadan. 2 kere şampuanla ilkinde köpürmeyecek merak etme. 5 dk mutlaka bekle. 2. nohutta köpürecek göreceksin. yine 5dk beklet kafanda. sonra normalde duşta napıyosan takıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Bateman

Kardeşim yüzde yüz bende işe yaradı ketoral.Saçlarım uzun orta arası ve diplerinde kırmızı yaralar ve kepek oluşuyordu çareyi ketoralde buldum.Yarın eczaneye gidiyorsun alıyorsun ketorali ve kullanıyorsun işe yaramazsa kendimi banlarım.
    Edit:Korkma düzel yumuşar saçın gerçi benimki düz idi

Kullandım 2-3 kere işe yaradı sonra sıfır etki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

sırayla bir gün birini diğer gün birini. sakın ardı ardına aynını kullanma. nohut büyüklüğünde eline damlat kafana sür 5 dk beklesin kafanda durulamadan. 2 kere şampuanla ilkinde köpürmeyecek merak etme. 5 dk mutlaka bekle. 2. nohutta köpürecek göreceksin. yine 5dk beklet kafanda. sonra normalde duşta napıyosan takıl

Anlamadım 2 kere derken.
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    genel olarak kimyasal içerikli şampuanlar saçın derisini bozuyor evet ama ben kepeğe karşı bitkisel içerikli bioxcin biotin şampuan kullanıyorum ve sonuçlardan da memnunum
  • Cok uzun zamandir muzdarip oldugum problem. Daha yikar yikamaz derinin koca koca parcalar halinde dokulmesine ek olarak azicik sicaklayip terleyince olusan igrenc kasinti. Siyah tisortleri omuzlardan tutup sallama tik olmustu artik. Surekli kafanin arkasina parmaklarini sokup kepek sokmeye calismaktan, ve dokulen kepeklerin ensede hafif terliyse olusturdugu kepek yigintisindan bahsetmiyorum bile.

Cok sukur ki Yakin zamanda cozmus bulunmaktayim. Eczaneden doktor tavsiyesiyle ZETION diye bir sampuan aldim, ilk yikamada kepekten eser kalmadi, iki haftadir azicik bile olmadi.

Haftada iki kere yikiyorum zetion la. Diger gunler normal head&shoulder:)

Deneyip sonuc alamadigim yontemler:
    1. Sirkeyle yikama
    2. Zeytinyagi
    3. Aloe vera kürü
    4. Yumurtali bir kür
    5. Limon ve zeytinyagi kürü
    6. Hindistan cevizi yagi
    7. Badem yagi
    8. Sogan suyu (berbatti, kokusu 3 ay cikmadi her yikamada kokusunu alabiliyordum)
    9. Argan vs bilimum yaglar
    10. Sarimsakli tabir edilen dogal sampuanlar
    11. Zeytinyagli denilen dogal sampuanlar
    12. Isirgan otu palavrali sampuanlar
    13. Bioxcin ( her turlusunu denedim)
    14. KETORAL (kesinlikle faydasi olmadi)
    15. Dermovate losyon (zehir gibi kokan bir egzama ilacivari)
    16. Art arda 5 kere yikayip kurutup kepegi tarakla kazimak:d
    17. 4 gun boyunca saci yikamadigim bile oldu yagiyla beslensin belki gecer diye.
    18. Ve aklima gelmeyen daha nice ugras.

Kesinlikle deneyin arkadaslar. ilk firsatta gidip stoklayacagim sahsen. 15 tl gibi biseydi zannediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaşıntı ve Kepek için şampuan önerisi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.