Şimdi Ara

Yanlışıkla gönderilen facebook arkadaşlık isteği..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün bir arkadaşım benim facebook hesabımdan birine arkadaşlık isteği yollamış bende yolladıktan 1 2 dk sonra farkedebildim. Hemen hesabı mobilden dondurdum ve bilgisayar başına gelincede hesabı tekrar açıp arkadaşlık isteğini kaldırdım.Şimdi sorum şu: arkadaşlık isteği giden kişiye falan kişi sizi ekledi diye bildirim gider mi acaba ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anahtar Kelimelerle Zenginleştirilmiş SEO Uyumlu İçerik:

Yanlışlıkla gönderilen bir Facebook arkadaşlık isteği, herkesin başına gelebilecek bir durumdur. Bu isteğin bildirim olarak karşı tarafa gidip gitmeyeceğini merak ediyor olabilirsin.

Facebook'ta yanlışlıkla bir arkadaşlık isteği gönderdiğinde iki seçeneğin var: isteği iptal etmek veya geri çekmek. İsteği iptal edersen, karşı taraf hiçbir bildirim almaz. Ancak isteği geri çekersen, karşı taraf bildirim alır.

Karşı taraf bildirim aldıktan sonra, isteği kabul edebilir, reddedebilir veya görmezden gelebilir. İsteği kabul ederse, arkadaş olursunuz. Reddeder veya görmezden gelirse, arkadaşlık isteği iptal edilir.

Dolayısıyla, Facebook'ta yanlışlıkla bir arkadaşlık isteği gönderdiysen ve bildirim gitmesini istemiyorsan, isteği iptal etmelisin. İsteği geri çekersen, karşı taraf bildirim alacaktır.

Unutma, arkadaşlık isteği bildirimleri Facebook'ta kalıcı değildir. Karşı taraf isteği kabul etmediği veya görmezden gelmediği sürece, bildirim birkaç saat sonra otomatik olarak kaybolur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Biri bişeyi beğenip sonra vazgeçtiğinde ondan başka bi bildirim olmamışsa 1 bildirim varmış gibi gözüküyor ama tıklayınca hiç bişey yok sanırım arkadaşlık isteğinde de ayne durum söz konusudur. Hem neden bu kadar telaş yaptın anlamıyorum
  • karşı taraf gormediyse sen kaldırana kadar sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_02

arkadaşlar bugün bir arkadaşım benim facebook hesabımdan birine arkadaşlık isteği yollamış bende yolladıktan 1 2 dk sonra farkedebildim. Hemen hesabı mobilden dondurdum ve bilgisayar başına gelincede hesabı tekrar açıp arkadaşlık isteğini kaldırdım.Şimdi sorum şu: arkadaşlık isteği giden kişiye falan kişi sizi ekledi diye bildirim gider mi acaba ?

Pc korsan mı ?

• Eğer kısa bir sürede kaldırdıysan facebook üzerinden göremez. Bildirim olduğunu görür ama tıkladığında bir şey çıkmaz. Fakat email adresine mail gönderiyor facebook. Eğer posta kutusunu kontrol ederse görür.

• görse ne olacakki neden eklediğini sorarsa durumu izah edersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

quote:

arkadaşlar bugün bir arkadaşım benim facebook hesabımdan birine arkadaşlık isteği yollamış bende yolladıktan 1 2 dk sonra farkedebildim. Hemen hesabı mobilden dondurdum ve bilgisayar başına gelincede hesabı tekrar açıp arkadaşlık isteğini kaldırdım.Şimdi sorum şu: arkadaşlık isteği giden kişiye falan kişi sizi ekledi diye bildirim gider mi acaba ?

Pc korsan mı ?

yok crysis

• quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

quote:

Pc korsan mı ?

Korsan mı derken anlayamadım ne alakası vardırki ?
  • sagolun bildirimin görünmemesi olayı içimi rahatlattı. Email'e bildirim gitmesi işinde de birşey çıkmaz inş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.