Şimdi Ara

Şampuan Ve Cila Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: YER_UCAGI_34

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Ben Meguiar's Ultimate Wash&Wax kullanıyorum. Sarı olan şampuan. Kesinlikle öneririm. Araba pırıl pırıl oluyor ve araç yüzeyini kayganlaştırıp yağmur yağdığında suyun kayıp gitmesini sağlıyor.

hocam bende aynı sampuanı kullanıyorum.kovanın icinde agzına kadar kopurtuyorum. ama oyle videolardaki gibi araba kopuk icinde olanlar gibi olmuyor.siz nasıl kullanıyorsunuz.

sampuandan bende cok memnunum.tavsiye ederim.

Hocam ben kovaya 4 kapak Meguiar's Ultimate Wash&Wax'dan (Sarı olan şampuan) koyup üzerine tam 3,5 litre su ilave ediyorum. Videolardakine yakın bir köpürme oluyor.

Ama mor olan şampuanı bilemem. Videolarda şampuanların çok köpürme sebebi tazyikli su ile kovayı doldurmaları diye tahmin ediyorum.

hocam 4 kapak cok değilmi ya.yada kapaklar farkli galiba.:)ben youtube daki videosunu seyrettim.azıcık bişey koyuyor.tazzikli su basıyor agzına kadar kopuruyor.4 kapakla 4 araba yıkanır:)

• Rahatsızlık olurmu, forumun amacı bu sorup öğrenebilmek yardım almak, fk1000 uzun ömürlüdür diğerlerine göre, araçtırmanızı tavsiye ederim, şampuan çokta önemli değil bu durumda, yaparken dikkat edin yeterlidir, her ürün iş görür yapılırsada ömür kısmı önemli, bir sorun olursa yine sorabilirsin rlimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam. En yakin zamanda alıp uygulayıp atacağım foruma

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Meguiar's Ultimate Wash&Wax kullanıyorum. Sarı olan şampuan. Kesinlikle öneririm. Araba pırıl pırıl oluyor ve araç yüzeyini kayganlaştırıp yağmur yağdığında suyun kayıp gitmesini sağlıyor.

hocam bende aynı sampuanı kullanıyorum.kovanın icinde agzına kadar kopurtuyorum. ama oyle videolardaki gibi araba kopuk icinde olanlar gibi olmuyor.siz nasıl kullanıyorsunuz.

sampuandan bende cok memnunum.tavsiye ederim.

Hocam ben kovaya 4 kapak Meguiar's Ultimate Wash&Wax'dan (Sarı olan şampuan) koyup üzerine tam 3,5 litre su ilave ediyorum. Videolardakine yakın bir köpürme oluyor.

Ama mor olan şampuanı bilemem. Videolarda şampuanların çok köpürme sebebi tazyikli su ile kovayı doldurmaları diye tahmin ediyorum.

hocam 4 kapak cok değilmi ya.yada kapaklar farkli galiba.:)ben youtube daki videosunu seyrettim.azıcık bişey koyuyor.tazzikli su basıyor agzına kadar kopuruyor.4 kapakla 4 araba yıkanır:)

Hocam benim şampuanın arkasında 4 kapak koyup üzerine 3,5-4 litre su koyun diyor. Ben daha yoğun etkili olsun diye üzerine tam 3,5 litre su ilave ediyorum. Sonuç mükemmel. İzlediğim videolarda da 4 kapak koyuyorlar. Bana da biraz çok geldi ama nasıl yazıyorsa öyle yapıyorum etkisini göstersin diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 9 Nisan 2016; 18:35:56 >

• sonaxın turuncusunu ve kırmızı cilasını ve turtle waxın beyaz cilalı şampuanını kullandım.. ortalamanın az üstünde kaliteli ve etkili ikiside.
    şimdi 1 yıldır meguiarsın sarı carnuba maddeli boya koruyuculu şampuanını + Ultimate Quik Wax cilasını kullanıyorum.
    daha iyisi yapılana kadar piyasanın en iyisi .. düşünmeden bu ikiliyi deneyin hocam
  • Cila ve şampuanı ayrı kullanmak gerek bana göre, meguiars en iyi marka
  • Sonax'ın sprey şeklinde olan hızlı cilasını kullandım. Islak iken sıkın ve kurulamaya başlayın diyor. Ama aracı parlatmıyor???
  • Ben Meguiar's Ultimate Wash&Wax kullanıyorum. Sarı olan şampuan
  • Selamlar, ben kullandığım şampuan a marka olarak pek dikkat etmiyorum, daha yeni uzun yoldan geldim, hava yagmurluydu ve araçta küçük noktalar halinde zıft ler yapisti, bu gibi durumlarda ve gerektiğinde gaz yağı ile yıkarim, daha sonra sampuan, daha sonra sanayi den boldurerek aldığım cilayi yapıyorum, meguiars di herhalde, bu kullanılan sampuanlar bu yaptığım uygulamadan daha sağlıklı midir?

• Sonaxın hızlı cilasını pek beğenmedim açıkçası,turtle yada meguiars deneyin derim.
    Şampuan ise 5 lt şişede satılan guex öneririm hem ucuz hem etkili.

Hocam bu fk1000p jantlara uygulanıyor mu?

• Boyalı yüzelere uygulayabilirsin, jantlara da uygulanır, iyice jantı temizlersen jant temizleyiciyle daha sonra uygulayabilirsin.

Analdim hocam tekrardan çok teşekkürler

• Sonax turuncu + fusso coat yada c2v3
  • Blackberry Smoke kullanıcısına yanıt
    Hocam cils metalik boyaya olur demi?

• quote:

Orijinalden alıntı: trouble48

Hocam cils metalik boyaya olur demi?

Fusso coat ın boya rengine göre çeşitleri vardır. c2v3ün yoktur yani farketmez. c2v3 tavsiye ederim sıvıdır uygulaması çok kolaydır.
  • Blackberry Smoke kullanıcısına yanıt
    Hocam bu boya koruma mi cila mı

• quote:

Orijinalden alıntı: trouble48

Hocam bu boya koruma mi cila mı

Hem parlatır hem korur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.