Şimdi Ara

Çok iyi bir cam temizleme ürünü buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
23.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar aracımın camları için güzel bir ürün buldum sizinle paylaşmak istedim.
    Şok markette satılıyor mintax marka silikonlu cam ve mobilya temizleyici diye geçiyor normal camsil gibi spreyli şişede satılıyor. Fiyatı 3.5 lira civarında.
    Çok küçük bir eforla camda leke falan bırakmıyor baya güzel temizliyor. Kuru bir bezle camı sulayın tozu kiri gitsin ,kuruyuncada kuru bi bez alın cama spreyi sıkın dairesel hareketlerle kurulayın tertemiz oluyor.
    Ürünün üstünde yazdığına göre silikon bir katman oluşturuyormuş o sayede su kayıyormuş ve toz yapışmıyormuş. Henüz onu test edemedim ama camı baya güzel temizledi tavsiye ederim.

Not:Ürünle,marketle hiçbir alakam yoktur,camları bu kadar iyi temizlediğini görünce paylaşmak istedim.

Şu anda deri ve plastik aksamı temizleyip parlatacak fp ürünü arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 2 Temmuz 2017; 14:47:24 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Camlarınızı Pırıl Pırıl Yapacak En İyi Cam Temizleme Ürünü

Kirli camlar, evinizin veya aracınızın görünümünü bozabilir. Neyse ki, piyasada camlarınızı pırıl pırıl parlatacak çeşitli cam temizleme ürünleri bulunmaktadır.

Cam Temizleyici Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Cam temizleyicisi seçerken şu özelliklere dikkat etmelisiniz:

• Etkililik: Temizleyicinin camlardaki kir, yağ ve lekeleri etkili bir şekilde çıkarabildiğinden emin olun.
    • Çizik bırakmama: Temizleyicinin camlarda çizik bırakmadığından emin olun.
    • Hızlı Kuruma: Temizleyicinin hızlı kuruduğundan emin olun, böylece camlarınızda iz kalmaz.
    • Streaksiz Bitiş: Temizleyicinin streaksiz bir bitiş sağladığından emin olun.

En İyi Cam Temizleyici Tavsiyeleri

Piyasadaki en iyi cam temizleyici tavsiyelerinden bazıları şunlardır:

• Mintax Silikonlu Temizleyici: Bu ürün, silikon içermesi sayesinde camlarda koruyucu bir tabaka oluşturur ve lekelerin oluşmasını engeller.
    • En İyi Cam Temizleyici: Bu ürün, etkili temizleme gücü ve çizik bırakmayan formülü ile bilinir.
    • En İyi Cam Sil: Bu ürün, hızlı kuruması ve streaksiz bitişi ile öne çıkar.
    • Silikonlu Cam Sil Yorumlar: Silikonlu cam temizleyicilerin camlarda koruyucu bir tabaka oluşturduğu ve lekelerin oluşmasını engellediği bilinmektedir.
    • Silikonlu Temizleyici Kullananlar: Silikonlu temizleyiciler, camlardaki lekelerin oluşmasını engellemek ve camların daha uzun süre temiz kalmasını sağlamak isteyenler tarafından sıklıkla kullanılır.

Sonuç

Camlarınızı pırıl pırıl parlatacak en iyi cam temizleme ürününü seçmek, temizlik işinizi kolaylaştırabilir ve evinizin veya aracınızın daha temiz ve ferah görünmesini sağlayabilir. Yukarıda belirtilen faktörleri göz önünde bulundurarak ve önerilen ürünleri inceleyerek, camlarınız için en uygun cam temizleme ürününü bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • denicem
  • Hocam ben bimdekini kullanıyorum motosikletim için High - Genic markalı yani orijinal aspirin markası fiyatını bilmiyorum ama cila niyetine de kullanabilirsiniz benim kullandığımı ben cila niyetine kullanıyorum motorda su tutmuyor boncuk boncuk olup akıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqwe55

Hocam ben bimdekini kullanıyorum motosikletim için High - Genic markalı yani orijinal aspirin markası fiyatını bilmiyorum ama cila niyetine de kullanabilirsiniz benim kullandığımı ben cila niyetine kullanıyorum motorda su tutmuyor boncuk boncuk olup akıyor

Cam için mi o da?
  • Cam kaporta araç plastik-göğüs kısmı evde dolap sehpa temizliyoruz hocam
  • mağara ne tarafta :) bim de highenic i herhalde 3-4 yıldır kullanıyoruz
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Bende bayağıdır kullanıyorum tesadüf eseri evde buldum annem almış baktım araç dahil bir sürü mekanda kullanılıyor bende fırsattan istifade kaçamak kaçamak kullandım. Motosikletimin grenajları plastik vallahi su falan tutmuyor kayıp gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

mağara ne tarafta :) bim de highenic i herhalde 3-4 yıldır kullanıyoruz

Lüzumsuz insan paylaşsaydın bizde onu kullanırdık
  • senle günahımı bile paylaşmam mağaraman :)
  • Şoktakini bilmiyorum ama bimdeki arkadaşın dediği high-genic olan çok iyi gerçekten o fiyata hemde.
  • Piyasada bu aralar moda olan silikon bazlı temizleyiciler hakkında farklı kişilerden övgüler duydum. Sizinkide bunlardan biri oldu. Deneyeceğim.
  • Deneyelim bakalım
  • Sirkeli su (uzum) cam sil kutusu bosalinca 1 cay bardagi sirkeyi siseye doldurdum uzerine su doldurdum iyce karistir sonra cama puskurt gizel bir mikro fiber ile temizleyin ne kirec lekesi nede sinek.yada agactan damlayan recine hepsini cikariyor camda baya parliyor
  • cem_b C kullanıcısına yanıt
    Sirke tavsiye etmem fitilleri zamanla yipratir.
  • Bimden Mintax ve aspirineyi alır kullanırım cıncık gibi yapar.
  • suyu kaydiran katman olayi falan hikaye.

kendim ogrenci evimde kullaniyodum. banyodaki ayna her banyodan sonra islaniyor.fakat oyle bi suyu kaydiracak katman vs olayi yok.
  • Bimdeki Highnenic'i 2 ay once kesfettim. Arabayi yikadiktan sonra kurularken highnegic'i yuzeye püskürtüp öyle kuruluyorum. İnanmazsiniz arabanin ustune yagmur yagsa bile en az 5 gün ilk yikandigi gun kadar temiz kaliyo ve cila etkisi var paril paril parlatiyo. 2 lira 65 kuruşa mucize bir ürün.. Camlarida ayna gibi yapiyo pırıl pırıl..
  • Aracın camındaki rezistanslara zarar vermesin bunlar?
  • Vallahi kimi arca sürmeyin ilerde kötü yapar diyor kimisi hiç bir şey yapmaz diyor. Ben sadece kil uygulaması yapacağım zaman kaydırıcı su niyetine kullanıyorum silikonlu bu spreyleri kaporta yüzeyinde.

Ama camlara kesinlikle öneririm. Yağmur kaydırıcılara boşuna para vermeyin derim. Cam silme suyuna da biraz koyarım mis gibi oluyor. Ama fazla kaçırmayın yoksa boğulu kalıyor silecekler yoğun çalışırken. 3 litreye bir çorba kaşığı oranı iyi oluyor.

Ayrıca tavsiyem bu silikonlu spreyleri güneş altında uygulayın kaporta cayır cayır yanmasın ama sabahın erken saatleri ya da akşam güneş batmasına yakın kaporta ılık iken yapın. Ben avm garajında yapmıştım bir kere arabayı silmek için kullandım hep silikon lekeleri kalmıştı tam kurumadığı için.

Diğer bir tavsiyem ise kaportada kullanacaksanız biraz seyreltin. Bir süre sonra bezde de silikon kaldığı için dalga dalga leke kalıyor yoğunlaşıp.

Lastiklere tavsiye etmem. Alkol iceriyor çünkü bütün bu ürünler.

Son olarak ise camlara silikonlu sprey, kaporta için de silikonlu wax kullanın derim alkol içermeyen dolgulu ürünlerden. çbs'nin vardı. Ya da katı waxlardan uygulayın :) Ara sıra kaportada bu silikonlu spreyleri kullansam da yine de %100 güvenemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Bimdeki Highnenic'i 2 ay once kesfettim. Arabayi yikadiktan sonra kurularken highnegic'i yuzeye püskürtüp öyle kuruluyorum. İnanmazsiniz arabanin ustune yagmur yagsa bile en az 5 gün ilk yikandigi gun kadar temiz kaliyo ve cila etkisi var paril paril parlatiyo. 2 lira 65 kuruşa mucize bir ürün.. Camlarida ayna gibi yapiyo pırıl pırıl..
    araç kaportasında kullanılabilir mi? highnenic
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.