Şimdi Ara

Çok iyi bir cam temizleme ürünü buldum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
23.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: engineer1988

araç kaportasında kullanılabilir mi? highnenic

Alıntıları Göster
    kullanabilirsiniz ama ilk yıkatmada akıp gider ugraştıgınızla kalırsınız,kaliteli hızlı cila öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: beybiger

kullanabilirsiniz ama ilk yıkatmada akıp gider ugraştıgınızla kalırsınız,kaliteli hızlı cila öneririm

Alıntıları Göster
    aracım füme renk ve yıkatıyorum aynı gün tozlar belli olmaya başlıyor çözümü varmıdır?
  • quote:

aracım füme renk ve yıkatıyorum aynı gün tozlar belli olmaya başlıyor çözümü varmıdır?

Alıntıları Göster
    güzel bir şekilde detailng yapılırsa,pasta wax vs uzun süre temiz kalır,boyaya yapışmaz tozlar,yapışanlarda sürüş anında ucar gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beybiger

güzel bir şekilde detailng yapılırsa,pasta wax vs uzun süre temiz kalır,boyaya yapışmaz tozlar,yapışanlarda sürüş anında ucar gider.

Alıntıları Göster
    detaylı temizleme mi. 1 ay önce pasta-cila yaptırmıştım.
  • quote:

detaylı temizleme mi. 1 ay önce pasta-cila yaptırmıştım.

Alıntıları Göster
    arabanızı neyle yıkadıgınızda önemli,benzinlikteki köpüklerde kostik var 1 yıkamada cilayı cıkarıyor.
  • beybiger B kullanıcısına yanıt
    benzinlikler tankerle kuyu suyu getirtiyor. makinelere zarar vermesin, kireç vs. tutmasın diye kimyasallar atılıyor. boyaya da cilaya da zararı var.

istanbul'da bazı lüks oto yıkamacılar ozon arıtmalı su kullanıyor. onlar da genelde iç-dış 30 tl alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

benzinlikler tankerle kuyu suyu getirtiyor. makinelere zarar vermesin, kireç vs. tutmasın diye kimyasallar atılıyor. boyaya da cilaya da zararı var.

istanbul'da bazı lüks oto yıkamacılar ozon arıtmalı su kullanıyor. onlar da genelde iç-dış 30 tl alıyor.
    evet benzinlikte yıkatılıcaksa pasta cila boşuna,dalin bebe şampuanını öneririm,çogu detailingciler kullanır ph derecesi iyimiş
  • Arabanın camini cam sille diliyorum tek sıkıntı bendemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    Bende camsil kullanıyodum, konuyu gördükten sonra gidip aşağıda denedim sonuç gerçekten çok başarılı atın bunları camsil hikayeymiş

• ozgur kullanıcısına yanıt
    Merak ettim bende alıp deniyecegim :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.