Geçen gün kullanmadığım hemde bluetooth teypli aracıma cep telefonu ile seyir halinde konuşmaktan ceza yazılmış. Tebligatı aldım fotoğraf falan yok. fahri trafil müfettişi tespit etmiş trafik polisi düzenlemiş ne biçim bir durumsa neyse Uyap vatandaş a girdim Detsis no: 14087136 girdim internetten udf döküman editörünü indirdim taradığım dosyaları editörde açıp udf ye çevirdim mobil imzalı olarak kayıt kısmında kaldım. yarın mobil imza alıcam yada avukatımın e devletinden yapıcam sonuçta vekaletname var herneyse bir sonuç alan varmı merak ettim boşuna uğraşmayayım gideyim adliyeye 1506 lira az para değil. |
trafik cezası uyap itiraz
-
-
Fahri trafik müfettişi tarafından düzenlenen cezalara itiraz edebilirsiniz, ancak başarı oranı delillerin durumuna bağlı. Trafik cezasına itiraz için, cezaya konu olan fiili işlemediğinizi kanıtlamaya yönelik somut deliller (örneğin, araç içi kamera kaydı, aracın Bluetooth bağlantısında aktif olduğunu gösteren veriler) sunmanız önemli. Fotoğraf veya net bir delil olmadan yalnızca tespit beyanına dayanarak ceza düzenlenmişse, bu durumu mahkemeye itiraz dilekçenizde belirtip delil yetersizliğini vurgulayabilirsiniz. Adliyeye gitmeden önce UYAP'tan itirazı tamamlamak daha hızlıdır. Bu süreçte karar size bildirildikten sonra ödeme indirim hakkınızı kaybetmemek için itiraz süresi dolmadan hareket etmenizi öneririm.
-
Fahri müfettiş tarafından yazılan cezaya uyap üzerinden itirazda bulunmuştum. İndirimi kaçırmamak için cezayı ödedim ve itiraz dilekçesine ek olarak dekontu da koydum. Eğer lehinizde bir sonuç çıkarsa mahkeme kararıyla vergi dairesine dilekçe verip yatırdığınız tutarı geri alabiliyorsunuz. Mahkeme süreci biraz uzun sürdü 4ayda sonuçlandı diye hatırlıyorum. -
Peki hocam mobil imza yaptınız mı acaba ? Yoksa avukat ile mi hallettiniz. Benim avukatım eniştem sabah aradım hastane işleri varmış soramadım ona . -
biraz araştırma ile matbu dilekçeler mevcut. ben "saygısızca araç kullanmaktan" yazılan cezayı iptal ettirdim.
bu tür şeylerin peşini bırakmayın, keyfi yapılan her işe karşıyım.
ancak sizde telefonla konuşup sonra ben konuşmadım diyorsanız burada insanların vaktini almanız da keyfiye girer, kendi vicdan muhasebenizi yapınız.
-
Evet hocam mobil imzaya başvurup kendim hallettim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X