< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
geçmiş olsun, darısı sis farı ve beyaz ampüllü far yakanların başına...
milletin hastası mı var, uyuyanı mı var, bu sesle rahatsız eder miyim diye siz düşünmezseniz elbet bir düşünen olur. |
ben yediğim birkaç cezadan size örnek vereyim. gerisini siz hesap edin.
adını yazamayanın torpille memur olduğu ülkeden fazla bir şey beklemeyin. 1. kasksiz motor kullanmak (foto yok, kasklı olduğunu sen kanıtlayacaksın dediler) 2. 170 km hız ile albea ile ceza yedim. (araç bu hıza çıkmıyor) 3. sırf 10 plakayım diye sadece benim araca ceza kesildi. 4. ispark taki aracım, otobus dönemiyor denerek, silecekleri kırılıp yeddiemin otoparkına çekildi. |
Evet, sadece trafik polisi yazsın ki polis olmayan yerde isteyen istediği haltı yesin. Kesin makas atmamışsındır. Kesin fahri müfettiş durduk yere yazmıştır. Bir tek bana haksız ceza yazılmıyor herhalde şu ülkede.
Fahri müfettişlere araç kamerası zorunlu hale getirilerek araç kamerasına yakalanan her türlü ihlale ceza verme yetkisi verilir umarım. Şartları sağladığımda yapacağım ilk şey fahri müfettiş olmak. Böylece her yola çıktığımda, özellikle ana caddelerde makas atanlara, araçların önüne tehlikeli şekilde kırarak yol gaspedenlere vs çatır çatır ceza keseceğim. Özellikle de aracımda kamera bulunduracağım ki itiraz edemesinler. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukbisakinles -- 20 Ekim 2019; 21:54:4 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 23 Ekim 2019; 5:53:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|