Şimdi Ara

Trafik Cezasına Nasıl İtiraz Edebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu akşam plakama trafik cezası kesilmiş. E-devletten gelen mailden öğrendim. Ceza maddesi 46/2-C (Aksine bir işaret bulunmadıkça sürücülerin, trafiği aksatacak veya tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmesi ... ) Böyle bir durum olmadı. Sinyalsiz kesinlikle zaten şerit değiştirmem. Trafikte seyir halindeyken arkada bir polis otosu vardı. Muhtemelen bu polislerin cezayı kestiğini veya kestirdiğini düşünüyorum.

Hatalı hatta keyfi olduğunu düşündüğüm bu cezaya nasıl itiraz edebilirim?

• sulh hukuk mahkemesi.

ben ceza yiyip hak ettim diyenini görmedim.

• atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar saçma bir cevap, ben 1 defa haklı bir defa haksız yere yedim, fahri müfettişler sence haklı mi çoğu cezada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • araçta kamera yoktur sanmıyorum olsa gün tarih saat ister görüntüyü delil sunardın. onun haricinde itiraz et bakalım spor olarak sonuç çıkacak mı

• Bölümün trollü kaale almayın.

https://www.donanimhaber.com/trafik-cezasi-itiraz-dilekcesi-nasil-hazirlanir-nereye-verilir--164580

• Why Shy kullanıcısına yanıt

Kimden bahsettin.

• İtiraz dilekçesi yazıp, sulh cesza mahkemesinin kalemine bırakmanız yeterli, cevap gelmesi 5-6 ay buluyor, 10 yıl önce radar cezasına itiraz etmiştim,itirazım haklı bulundu ödediğim tutar iade edildi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somet 16 -- 19 Aralık 2024; 22:17:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erbilge E kullanıcısına yanıt

Sen değilsin merak etme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.