Şimdi Ara

Trafik cezası ve itiraz davası hak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne diyelim saatlerce haklarında yazı yazabiliriz fakat be desek boş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımda siyak-kırmızı kaplama var, tüv onaylı, muayenem ve tespit raporlarım var, noter onayım var, ruhsatımda işli fakat polis kanun benim diyerek aracımı trafikten men etti, kırmızı olmadığını ruhsatta açık vişne çürüğü yazması gerektiğini söyledi, sonrasında trafik şubeye gittim ve meni hiç uğraştırmadan kaldırdılar, evraklarımın tam olduğunu ve kural dışı bir işlem yapıldığını ileterek mahkemeye sevk ettiler 2 aydır sonuç bekliyorum. Giden 108 TL ceza, 200 TL benzin 4-5 kere de körpüden geçtim ceza işlemleri için. Haram olsun.
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Evet, sadece trafik polisi yazsın ki polis olmayan yerde isteyen istediği haltı yesin. Kesin makas atmamışsındır. Kesin fahri müfettiş durduk yere yazmıştır. Bir tek bana haksız ceza yazılmıyor herhalde şu ülkede.

Fahri müfettişlere araç kamerası zorunlu hale getirilerek araç kamerasına yakalanan her türlü ihlale ceza verme yetkisi verilir umarım. Şartları sağladığımda yapacağım ilk şey fahri müfettiş olmak. Böylece her yola çıktığımda, özellikle ana caddelerde makas atanlara, araçların önüne tehlikeli şekilde kırarak yol gaspedenlere vs çatır çatır ceza keseceğim. Özellikle de aracımda kamera bulunduracağım ki itiraz edemesinler.

• Egzoz, sisfarı ve beyaz ampul kullananları trafikten men etmeleri lazım. Konu sahibinin ki orjinalse birşey demiyorum tabiki ama gözümü kör eden, sis yokken sis farı açan şerefsizlere acımam.
  • ben polis halimle polisten ceza yiyorum.

beyimizin canını sıkmışız. sen adamına denk gelmemişsin. ağlatırdım seni orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Evet, sadece trafik polisi yazsın ki polis olmayan yerde isteyen istediği haltı yesin. Kesin makas atmamışsındır. Kesin fahri müfettiş durduk yere yazmıştır. Bir tek bana haksız ceza yazılmıyor herhalde şu ülkede.

Fahri müfettişlere araç kamerası zorunlu hale getirilerek araç kamerasına yakalanan her türlü ihlale ceza verme yetkisi verilir umarım. Şartları sağladığımda yapacağım ilk şey fahri müfettiş olmak. Böylece her yola çıktığımda, özellikle ana caddelerde makas atanlara, araçların önüne tehlikeli şekilde kırarak yol gaspedenlere vs çatır çatır ceza keseceğim. Özellikle de aracımda kamera bulunduracağım ki itiraz edemesinler.
    Bak güzel kardesim, senin eline yetki verirlerse en büyük zalim sen olursun, firavunu mumla aratirsin, beni yalancı, Fahri trafik müfettişini bir anda haklı yaptın, hiçbir dayanağın, bilgin yok.
    Mahkemeyi kazandım, ardindan da Fahri Müfettişden şikayetçi oldum, ayrica hukukî haklarimi aramaya devam edeceğim.
    Allah senin eline kimseyi düşürmesin, hayatın boyu emir altında karın tokluğuna yaşaman dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 23 Ekim 2019; 21:9:45 >

• anonline kullanıcısına yanıt
    1002 tl
    Men etmedi mi aracı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    Yazıl günah ya hakikaten yazık

• atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Haksız yere kimse ceza yazamaz.
    Ne yapardın merak ettim bu arada? Açıklar mısın?
    Ters kelepçe mi yapardın? Job mu kullanırdın? Vurur muydun? Silah mı dayardın? Küfür mü ederdin? Tokat mı atardın?
    Açıklamanızı bekliyorum memur bey.

• Bunun masrafı yok. 5-10 lira dosya masrafı var. Avukatım şirlet avukatımız ücret almıyor bu işten.
    Zaten sulh ceza için avukata gerek yok. Dosya masrafını ödeyerek kendin dilekçe ile baş vuruyorsun. O kadar. Google’dan detaylı araştırabilirsin.

• Teşekkürler onay için

• quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

1002 tl
    Men etmedi mi aracı?
    hayır abart eksoz yoktu çünkü men edecek bir durum yok 108 lira eksoz ucundan yazdı baya bir büyüktü çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

Haksız yere kimse ceza yazamaz.
    Ne yapardın merak ettim bu arada? Açıklar mısın?
    Ters kelepçe mi yapardın? Job mu kullanırdın? Vurur muydun? Silah mı dayardın? Küfür mü ederdin? Tokat mı atardın?
    Açıklamanızı bekliyorum memur bey.
    İşte görüyorsun forumda da dışarıda da aynılar :) Bilmiyorlar ki mesai saatleri dışında ve ya kişisel problemleri devleti ilgilendirmiyor.

• Merdomable kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle dostum... Maalesef😁

• quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Komik olan ne, bu forumda o kadar adamla tartıştık, yazistik, ama hiçbirine ömür boyu karın tokluğuna çalış diye dua etmedim.Senin gibilerin eline biraz para ve yetki geçerse kimseye acımaz, senin için de iyi olan bu, ömür boyu karın tokluğuna ve en alt seviyede. calismak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 24 Ekim 2019; 21:11:42 >
  • bir de şu var. memurlar arkadan öyle bir geliyor ki Allah Allah diye sanki hücum ediyorlar düşmana karşı. sirenler kornalar çakarlar falan. dedim herhalde terörist kovalıyorlar ama baktım önde de benden başka kimse yok. ne desek boş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.