< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
oohoo abi sen avrupadan mı geldin? köyünden yeni mi çıktın?devletle işin yeni mi oldu yaşadığın ülkeyi mi bilmiyorsun. sorduğun şey o kadar boş ki benden başka sana cevap veren bile olmamış :D biz postaladık git ptt ye der,ptt ye gidersin bize gelmedi gelse veririz tutup napcaz sevcez mi git karakola der. öyle mal gibi kalırsın ortada. sen git ilçe trafiğe ceza kesmeyi biliyonuz göndermeyi de bilin ödeyin de bakalım :D
|
Avrupa'dan da gelmedim. Köydende yeni gelmedim. Mesajım da eksik yazmışım düzelttim. Erken ödemede %25 indirimle 71 lira ödeyeceğim cezaya 114 lira ödedim. Tebliğ edilmeden nasıl faiz işletiliyor. Bende memurum işimi eksik yaparsam tepeme binerler. Ben hakkımı arayınca mı sorun olacak. İnadım inat bu işin peşini bırakmayacağım. Şikayetse şikayet davaysa dava
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 17 Ocak 2018; 23:34:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 17 Ocak 2018; 23:48:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 18 Ocak 2018; 12:11:21 > |
|
|
|
|
|
|