Merhaba hava temizleme cihazi arastiriyorum annem kronik astim ve toz hastasi. Filtreleri ucuz olan ve kolay bulunan hangi modelleri onerirsiniz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Merhaba hava temizleme cihazi arastiriyorum annem kronik astim ve toz hastasi. Filtreleri ucuz olan ve kolay bulunan hangi modelleri onerirsiniz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benimde eşim astım hastası piatra'yı kullanmaya başladık yaklaşık 5 6 aydır kullanıyoruz sürekli çalışıyor evin içinde çok memnunuz |
merhaba sercair pure healthy tavsiye ederim, biz kullanıyoruz daha önce alman bir marka kullanmıştım ama memnun kalmamıştım. bu tam aradığınız gibi olabilir bakmanızı öneririm < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgeleringeris -- 16 Ekim 2020; 13:21:35 > |
Xioami air purifier 2h aldim cok memnunum telefondan kontrol edebiliyoruz bayagi ozellikli cihazmis. 650 tl tuttu toplam filtreside 250 tl orjinali her yerde bulunuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hava temizleme cihazı olarak benim kullanıma dayalı olarak tavsiyem Vestel VHT-402 olur. hepa 12 ve toz filtresi olan bi cihaz gayet memnunuz wifi ile uzaktan erişim farklı modlar. Sorusu olan olursa yanıtlayabilirim. |