Şimdi Ara

Hava temizleme cihazi tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Thanarus Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba hava temizleme cihazi arastiriyorum annem kronik astim ve toz hastasi. Filtreleri ucuz olan ve kolay bulunan hangi modelleri onerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• www.hepsiburada.com
    Rowenta PU2120 Intense Pure Air Hava Temizleyici Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/rowenta-pu2120-intense-pure-air-hava-temizleyici-pm-evrowpu2120

Su urunu 2.el 450.tl ye buldum nasil filtresi 250 tl demis

• benimde eşim astım hastası piatra'yı kullanmaya başladık yaklaşık 5 6 aydır kullanıyoruz sürekli çalışıyor evin içinde çok memnunuz

• merhaba sercair pure healthy tavsiye ederim, biz kullanıyoruz daha önce alman bir marka kullanmıştım ama memnun kalmamıştım. bu tam aradığınız gibi olabilir bakmanızı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgeleringeris -- 16 Ekim 2020; 13:21:35 >
  • ozgeleringeris O kullanıcısına yanıt

Xioami air purifier 2h aldim cok memnunum telefondan kontrol edebiliyoruz bayagi ozellikli cihazmis. 650 tl tuttu toplam filtreside 250 tl orjinali her yerde bulunuyor.

• hava temizleme cihazı olarak benim kullanıma dayalı olarak tavsiyem Vestel VHT-402 olur. hepa 12 ve toz filtresi olan bi cihaz gayet memnunuz wifi ile uzaktan erişim farklı modlar. Sorusu olan olursa yanıtlayabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OTO HAVA KOMPRESÖRÜ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Hava temizleme cihazları
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.