Şimdi Ara

OTO HAVA KOMPRESÖRÜ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar stepne yerinde tüp olduğu için stepne de bagajda çok yer işgal ettiği için bi hava kompresörü alalım dedik ama piyasada bir sürü ürün var 25, 40, 60 tl böyle gidiyor fiyatlar var mı kullanan tavsiyesi olan marka model olarak yoksa herhangi bir ürünü alayım işimi görür mü ?

• bimden 20 liraya almıştım
    şişirmek bir yana lastiği indiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minyatür çok ince stepneler var onları tercih edebilirsiniz.Lastik yırtılınca kompresör iş yapmaz (zor bi ihtimalde olsa)
  • bimden almıyoruz yani anlasıldı

bagajda malzeme olduğu için sürekli herhangi bir stepneye yer yok o yüzden bi kompresör lazım varsa kullanan bekliyorum tavsiyelerinizi arkadaşlar
  • Sonax in lastik tamir kiti var, zamaninda 30 tl ye almistim. Sikiyosunuz max. 70 km/h hizda 50 km boyunca gidio. Su anda baska markalarin 10 tl yede urunleri var.

Daha hic kullanmadim ama kullananlarin yorumlari iyi yonde

• http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/black-decker-mini-hava-kompresoru-asi200-159296883

Bende bu üründen var. Şiddetle tavsiye ederim. Tabi ki fiyat araştırması size kalmış.
  • Ayaklı bisiklet pompası al iş görüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto Lastik Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bim e gliyor ama otomobil icin olani degil kamyon icin olani var 150 ps onu alin metal gövdeli.

gayet memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

Arkadaşlar stepne yerinde tüp olduğu için stepne de bagajda çok yer işgal ettiği için bi hava kompresörü alalım dedik ama piyasada bir sürü ürün var 25, 40, 60 tl böyle gidiyor fiyatlar var mı kullanan tavsiyesi olan marka model olarak yoksa herhangi bir ürünü alayım işimi görür mü ?

Lastik patlarsa kompresörde işe yaramaz, ya hiç şişiremez yada az birşey şişirir sonra lastik tekrar iner. Stepne şart.

Saygılar...
  • Bu gun n11 den 320tl aldığım oscar hava kompresörünü denedim gayet iyiydi.
    Video ya aldim linkten bakabilirsiniz .

https://www.youtube.com/watch?v=bi3gc4iQUpE&feature=youtu.be

Kriko bidon anahtarı ile uğraşmayın gerek kalmadan
    2/3 dk içinde işinizi görür bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.