Şimdi Ara

Oto Lastik Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Dün yolda giderken lastiğimin patlaması üzerine aciliyeti olan bir durumum var.

2018 model, VW marka Polo model aracım için lastik önerinize ihtiyacım var. İlk defa değiştireceğim ve konu hakkında hiçbir fikrim ve bilgim yok. Muğla ilinde yaşıyorum haliyle ılıman bir iklimdeyim. Zannedersem 4 mevsim bir lastik tercihi yapacağım. Fakat gidip bayiden mi yoksa internetten mi alsam, daha da önemlisi en çok neye dikkat etmeliyim bu konuda biraz fikir verebilirseniz çok mutlu olurum…

Lastik ebatım 195 55 r16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanla -- 9 Haziran 2024; 0:48:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muğla için 4 mevsim lastiğe gerek olduğunu düşünmüyorum hava kolay kolay 7 derecenin altına düşmüyor normal yazlık lastik alabilirsiniz.

• Dura-Ace kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkür ederim, doğru diyorsunuz esasında ama bazen İstanbul’a da git gel yapıyorum o biraz soru işareti oluşturdu kafamda siz ne dersiniz bu konuda bilemedim. Bunun yanı sıra tavsiye edebileceğiniz bir marka var mıdır?

• turanla T kullanıcısına yanıt

Ben de İzmir'de ikamet ediyorum. İş için ara ara İstanbul'a gider gelirim kış ayları dahil. Sadece karlı havalarda gitmiyorum onun dışında sıkıntı yaşamıyorum. Öneri olayı biraz bütçeyle alakalı. Bütçe yüksekse continental ecocontact veya premium, bütçe orta kararsa ventus prime 4 öneririm.

• Dura-Ace kullanıcısına yanıt

Goodyear eagle sport hakkında bir yorumunuz var mı acaba? Hem övmüşler hem sövmüşler epey arada kaldım. Benim lastikler 195 55 r16 çok fazla alternatif bulamadım doğrusu…

Eagle serileri hakkında iyi yorum duymadım maalesef çevremden. Kumho hs52 de düşünebilirsiniz, testlerde güzel sonuçlar almış bir lastik.

https://www.tyrereviews.com/Tyre/Kumho/Ecsta-HS52.htm

https://www.lastikcim.com.tr/kumho-ecsta-hs52-195-55-r16-87v-1/

4 mevsimden uzak durun

yazlık continental, Michelin, goodyear..

uygun bir şey derseniz falken

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto Lastik Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Lastik Tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    LASTİK ÖNERİSİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yazlık - hankook vp4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 12 Haziran 2024; 0:13:51 >
  • THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

Merhaba. Bulunduğum yerin yollarının berbatlığı yüzünden michelin vb çok pahalı bir lastik hiç değmez diye düşünüyorum. Çok dandik bir şeyde almak istemiyorum goodyear buldum eaglesport ama yorumlar genelde kötü çok arada kaldım hala lastik alamadım…

• Muğla için 4 mevsim lastiğe ihtiyaç yok bence. Ucuz Çin malları hariç bir yazlık lastik işinizi görür sanırım

Goodyear ın Eagle serisi berbat bir lastiktir hiç tavsiye etmem. Goodyear Efficentgrip serisi iyi bir tercih olur. Fiyat olarak biraz daha makul bir lastik derseniz, Falken tavsiye ederim.

O zaman sizin ilacınız falken

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen yaz lastiği tercih edeceğim ben de ama gelin görün ki içime sinen bir marka halen bulamadım. Michelin ve continental çok pahalı geldi, goodyear ve bridgestone emin değilim, falken falan diyorlar ama güvenemiyorum.

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

Falken’i inceleyeceğim ama bütçeyi bir tık zorlayıp daha iyi bir şey alma peşindeyim..

• tefennili kullanıcısına yanıt

Benim ölçülere göre falken ve goodyear arasında çok abartılacak bir fiyat farkı yok o yüzden goodyear daha cazip geliyor ama eagle serisi değil sanırım artık.. Bahsettiğiniz diğer seriyi inceleyip ona göre bir karar vericem artık çok bir alternatif kalmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.