Şimdi Ara

Oto Koltuğu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki oto koltuğunu almayı düşünüyorum. Var mı başka öneriniz? Çıkabileceğim en yüksek fiyat 1.200 TL.
    9-36 KG olması önceliğim. Konu hakkında fikri olan arkadaşlarım yardımcı olursa çok mutlu olacağım çünkü güvenlik ürünü olduğu için epey pimpirikli davranıyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

• Merhaba.bende 2 gün önce aynı modelin sinyalsiz olanını aldım yani alarm olmayanı. Bunu secmemdeki etken alarmin pili bitince yeni pil Vs takilmiyormus. Yani alarm işlevini yerine getirmiyor. Belli bi süre kullanacağım sinyal için 150 tl vermek istemedim.tek eksiği alarm olan techno Fix i aldım. 999 tl.
    Ürün bugün kargoya verildi.muhtemelen haftasonu elimde olup araca Monte ederim.benim bebek henüz 5 aylık 7 kg tam detaylı kullanamasam da bikaç güne bilgilendirme yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu aralar bakıyorum. 14 aylık 10,5 kg oldu bizimkisi. Bende 9-36 kg arası alacağım. Dediğiniz gibi söz konusu evladınızın güvenliği olunca para falan umurunuzda olmuyor. Benim kararım Britax Römer Advansafix 4 den yana olacak gibi. Yan darbelere karşı SICHT dedikleri bir sistem var gerçekten başarılı. Adac testlerindende puanı oldukça iyi. Geçen ay kampanyayla 1.900 TL’ ye düşmüştü, şuan 2.400 TL’ ye çıkmış. Karantina olduğundan acele etmek istemedim almadım, ama muhtemelen tekrar 1.900 TL’ ye düşecektir.

• İkinci el de olsa alabildiğiniz Besafe'i alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Bende bu aralar bakıyorum. 14 aylık 10,5 kg oldu bizimkisi. Bende 9-36 kg arası alacağım. Dediğiniz gibi söz konusu evladınızın güvenliği olunca para falan umurunuzda olmuyor. Benim kararım Britax Römer Advansafix 4 den yana olacak gibi. Yan darbelere karşı SICHT dedikleri bir sistem var gerçekten başarılı. Adac testlerindende puanı oldukça iyi. Geçen ay kampanyayla 1.900 TL’ ye düşmüştü, şuan 2.400 TL’ ye çıkmış. Karantina olduğundan acele etmek istemedim almadım, ama muhtemelen tekrar 1.900 TL’ ye düşecektir.
    Geçen sene 15-20 km hızla giderken bir bayan dikkatsizce önüme atladı ve ani şekilde frene basmak zorunda kaldım emniyet kemeri 5 yaşındaki kızımın boğazına hafifte olsa zarar verdi. Demek ki 90 km hızla giderken frenlere asılsam emniyet kemeri çocuğun boynunu kesip atabilirmiş. Bu olaydan bir kaç hafta öncesinde de iş yerinde çalışan bir arkadaşımın akrabası kaza geçiriyor. Araba da 1 kişi ölüyor o da kazadan dolayı değil emniyet kemerinin boğazını kesip atması nedeniyle oluyor.

Hemen o gün araştırmaya başladım ve britax römer'in xp pad olan ürünlerini buldum. Elimdeki koltuğun aynısıydı tek farkı çocuğun boynunu korumak için xp padin olmasıydı. Hemen eldekini satıp onu aldım ve şimdi içim biraz daha rahat.

Tavsiyem Xp pad olanlara bakın hocam. Kendiniz için de boyun yaralanmalarını önlemek için emniyet kemeri kılıflarından almanızı öneririm.

Allah kimseye kaza bela vermesin.

• Besafe izi comfort aldim ben. Alti demirli olani. Cok safe duruyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Geçen sene 15-20 km hızla giderken bir bayan dikkatsizce önüme atladı ve ani şekilde frene basmak zorunda kaldım emniyet kemeri 5 yaşındaki kızımın boğazına hafifte olsa zarar verdi. Demek ki 90 km hızla giderken frenlere asılsam emniyet kemeri çocuğun boynunu kesip atabilirmiş. Bu olaydan bir kaç hafta öncesinde de iş yerinde çalışan bir arkadaşımın akrabası kaza geçiriyor. Araba da 1 kişi ölüyor o da kazadan dolayı değil emniyet kemerinin boğazını kesip atması nedeniyle oluyor.

Hemen o gün araştırmaya başladım ve britax römer'in xp pad olan ürünlerini buldum. Elimdeki koltuğun aynısıydı tek farkı çocuğun boynunu korumak için xp padin olmasıydı. Hemen eldekini satıp onu aldım ve şimdi içim biraz daha rahat.

Tavsiyem Xp pad olanlara bakın hocam. Kendiniz için de boyun yaralanmalarını önlemek için emniyet kemeri kılıflarından almanızı öneririm.

Allah kimseye kaza bela vermesin.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun hocam. Bu dediklerinizi not ettim, teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto Lastik Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Çalışma Koltuğu Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Oto Branda Tavsiyesi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kirwana K kullanıcısına yanıt
    merhaba, bakabildiniz mi? kullanma imkanınız oldu mu? emniyet açısından güvenli geldi mi sizlere koltuk? sizin yorumunuza göre sipariş edeceğim.
  • www.n11.com
    Heyner Multifix Aero Plus 9-36 Kg Isofixli Oto Koltuğu Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/heyner-multifix-aero-plus-9-36-kg-isofixli-oto-koltugu-1000985?magaza=holmer-heynergermany&renk=gri#unf-review

Bu üründe karar kıldım arkadaşlar. ne diyorsunuz? İçime sindi açıkçası.

Be safe'leri çok beğendim fakat 9-18 olması beni çok düşündürdü.
    2,5 sene sonra yine bir koltuk almak zorunda kalacağım eğer be safe alırsam. 9-36 be safe bulsam düşünmeden alacaktım.

• Herkesce tavsiye edilen belli basli markalar var Joie , romer , besafe . Adac testinden basarili sonuvlar almis markalar.. 2 gun once yoyko marka oto koltugu aldim. 360 donebilen 0-36 kg. Eşim 360 dönen olsun diye israr edince butcemize de bu uygun dedik ayrica kuzenim de aynisini 1 senedir kullaniyor tavsiye edince iyidir dedik aldik daha elimize ulaşmadı. 360 dorece donmesi hanimlar icin cok kolaylik , 0-36 olmasi da 2.cocuk olunca rahatlikla kullanabilir dedik. Yukarida saydigim markalarinda 360 lari var ama 2000 den asagi yok .

• Britax römer almanızı öneririm kraft uluslar arası güvenlik testlerine girmeyen bir marka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yldrmm1 -- 30 Mayıs 2020; 9:34:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Kargolar malum çok yoğun muhtemelen salı yada çarşamba teslimat yapılır diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar hepinize bilgileriniz için çok teşekkürler.
    Bugün gidip yerinde gördüm. Aşağıdaki ürünü aldım.
    Kraft almaya gitmiştim fakat sadece teşhir kalmış o yüzden Joie aldım.
    Herkese kazasız belasız kullanım dilerim.
    https://www.e-bebek.com/joie-every-stage-fx-0-36-kg-isofix-oto-koltugu-p-joi-c1602aanbz000/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.