Şimdi Ara

Oto kiralama şiketlerinde çocuk oto koltuğu hizmeti var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, Sorum başlıktaki gibi.
    Ağustos ayının ikinci haftası 2 haftalığına Dikili'ye tatile gitmeyi planlıyoruz. 1600 km gibi bir yol var o yüzden arabamı götürmeyeceğim uçakla gitmeyi tercih ediyoruz. Aracı Ayvalık ya da Dikili'den kiralarım diye düşünüyorum. Ama bizim 10 aylık afacan için oto koltuğu ihtiyacımız olacak. Hem güvenliğini riske atmak istemiyorum hem de koltukta daha rahat seyahat ediyorlar. Oto kiralama şirketleri bebekleri olan aileler için böyle bir hizmet sunuyor mu acaba? Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım bekliyorum.
    İyi forumlar dilerim...

• Kiralama şirketinden koltuk isterseniz ayarlarlar belli bir bedel karşılığı.
    Yalnız bunu arabayı teslim alırken söylemeyin, daha önceden iletin.
  • Teşekkür ederim cevap için. Ancak bunun için sanırım köklü firmalardan (intercity vs.) kiralamak gerekir değil mi?
    Bu arada o civarda var mı bildiğiniz güvenilir bir şirket?
  • vlknglbl kullanıcısına yanıt
    Avis tarzı büyük firmalarda oto çocuk koltuğu,navigasyon vs. Tarzı hizmetler sunuluyor. Internetten araç kiralarken çocuk koltuğu secenegide var günlük belli bir ücret karşılığında veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günlük 15 tl fark istiyorlardı yanlış hatrlamıyorsam.
    bana fiyat olarak fazla gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

günlük 15 tl fark istiyorlardı yanlış hatrlamıyorsam.
    bana fiyat olarak fazla gelmişti.

Ben torosu 20 liraya kiraladım

Edit: Fren diye bişi yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçKutusundakiDelik -- 25 Temmuz 2014; 14:04:57 >
  • Havaalanındaki kurumsal firmalara bakın şimdiden. Hem çocuk koltuğu vardır (tabi ücret karşılığı), hem aracı önceden kiralayıp kampanyalardan yararlanırsınız (çocuk koltuğunun parası çıkar), hem de havaalanından gidiş geliş masraflarından kar edersiniz.
  • Şimdi Avis'ten baktım günlük 15 tl gibi bir fiyat farkıyla veriyorlar. Ama günlük 150 tl'den daha ucuza araba bulmak zor gibi görünüyor, o biraz masraflı olacak gibi.
  • Garenta'dan internet üzerinden rezervasyon ve ödeme yaparsanız daha uyguna araç bulabilirsiniz Avis'e göre. Çocuk koltuğuna günlük 20 lira istiyormuş Garenta ama 10 günden sonrası bedava. Yani siz 2 haftaya da 200 lira ödersiniz. Kira bedeliyle birlikte karşılaştırıp hangisi uygunsa artık onu seçersiniz. Sigortaları da unutmayın tabi.
  • İyi bir araç kiralama firmasından kiralarsanız oto çocuk koltuğu hizmetleri var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.