Şimdi Ara

Çalışma Koltuğu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
6.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun zamandır kendime düzgün bir sandalye alma peşindeyim ancak doğru düzgün bir şey bulamıyordum, artık almanın vakti geldi. Bütçem 1000tl kadar ve uzun saatler masa başında oturabileceğim bir sandalye ihtiyacım var. Oyuncu koltuğu olup olmaması önemli değil, şekil olarak da rahat olması önceliğim ancak afedersiniz k*rhane gibi estetik zevkten uzak sözde gaming ürünleri ve sonradan görmeye benzeyen yönetici koltuklarını istemiyorum. Olabildiğince sade ve şık bir ürün arayışı içerisindeyim ancak bütçe kısıtlı olduğundan taviz verebilirim. Her neyse açıklamamızı yaptığımıza göre direk dalıyorum konuya.

Adore'nin max office racing ürününü uzun yıllardır biliyorum şuan fiyatı 900tl civarında ancak uzun kullanım yorumları felaket ve çok fazla soyulma, yıpranma oluşuyor gibi gözüküyor . Kullananlar eminim vardır, yorumlara deneyimlerini aktarırlarsa çok iyi olur. Öte yandan yine adore'nin max office Monaco diye bir ürününü gördüm, o da 700tl'ye satılıyor kendi sitesinde ve görüntüsü fena değil ancak ayakları plastik gibi açıklamalarını ya da incelemesini bulamadım ayrıca koltuk yatabilyor mu onu da bulmadım. Bu ürünü de kullanlar varsa aynı şekilde deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Bunlar harici oturduğum yerde dx racer buldum 2. el, 1200tl'ye satıyor ve 3 yıl kullanılmış deformasyon yok. Dx racer bu işin en kalitelisi olmasada piyasada çakmalarından daha iyi olduğu kesin ve bu koltukları da yıllardır görüyorum etrafımda ancak şuana kadar hiç deneyimleme şansım olmadı.

Bahsettiğim 3 koltuk harici başka bir koltuk maalesef bulamadım, dediğim gibi önemli olan ergonomi ve konfor; masa başında bazen ders çalışacağım, bazen film izleyeceğim, bazende gamepad ile arkama yaslanarak oyun oynayacağım. Beni en azından 3-4 yıl götürebilecek, soyulup dökülmeyecek, 3-4 saat oturmanın sonunda rahatsız etmeyecek ayakları mümkünse metal ve arkaya doğru yaklaşık 180 derece yatabilen bir koltuk arıyorum.

Yorumlarınız özellikle de benim bulunduğum konumda daha önce bulunup da şuan kullandığınız üründen ne derece memnun kaldığınız benim için çok önemli, lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.

Elbet bu fiyata secretlab kalitesini bulamayız Türkiye'ye gelseler paraya kıyıp alacağım ancak maalesef yoklar. En azından secretlab kadar olmasa da 'tamam bu da fiyatına göre iyi' diyebileceğim bir ürün istiyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androge0s -- 21 Haziran 2020; 4:51:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bahsettiğim max office monaco racing koltuğu linki ve göresli:
    https://www.adoremobilya.com/
    Max Office Monaco Racing Oyuncu ve Çalışma Koltuğu - Siyah-Sarı Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.adoremobilya.com/adore-max-office-monaco-racing-oyuncu-ve-calisma-koltugu-mxy400sh-siyah-sari

• Hocam genelde 1000 TL ve aşağısı için ikeanın koltukları öneriliyor, gaming ve normal kullanım için,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam denk geldim birkaç kez ancak detaylı açıklama göremedim, malum pandemi dönemimde mağazaya gitmek istemiyorum ayrıca aracımda yok, gitsemde kargo parası her türlü çıkacak cebimden en azından ikea için.

• Androge0s kullanıcısına yanıt
    En azından fp bazında ülkede tercihin ne olduğunu biliyoruz, bende yakında oyuncu koltuğu alacak gibiyim, özellikle baldır destekli ayak uzatmalı modellerin fiyatları çok uçuk, bitik ekonomide ortam böyle maalesef, büyük ihtimal msı oyuncu koltuğu alacağım 2000-2500 arası bir meblağ.

• Bende şuan dxracer ile görüşüyorum eğer ürün iyiyse ve 1000tl'ye anlaşırsam herhalde en mantıklı seçenek o olacak şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androge0s -- 21 Haziran 2020; 10:25:44 >
    1000 liraya her türlü alınır umarım sonuç alırsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Koltuğu Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Yatak Seçimi (Acil)
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun hocam umarım sizde dilediğiniz modeli bulursunuz.

• Aynı kriterlerde bende koltuk arayışındayım. Ne sonuca vardınız ? Ne aldınız, bahseder misiniz ?

• theonur07 T kullanıcısına yanıt
    Ikea'dan jarvfjallet aldım hocam. Genel olarak memnunum, aynı paraya ne olduğu belli olmayan ürün almaktansa en azından standartları belli ve 10 yıl garanti sunulan bir ürün aldım.
  • Markus ile karşılaştırdınız mı? İnternette biraz bakındığımda markus daha fazla övülüyordu. Bel desteği yeterli mi?

• theonur07 T kullanıcısına yanıt
    Markusu denemediğim için doğru bir bilgi veremem. Ben desteğinden memnunum ama öyle aman aman bir deneyim yok. Genel olarak yeterli diyebilirim, ne de olsa giriş seviyesi bir sandalye.
    Teşekkürler 👍
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.