Malum ders çalışırken günleriniz haftalarınız hatta bir sezon üzerinde geçirilen koltuğun konforu çok önemli. Rahat olması ve dayanıklı da olması çok önemli. https://www.burositonline.com/burosit-cosmo-kolcakli-calisma-koltugu bu koltuk ufak oturma alanına sahip ama oturma süngeri yeterince yüksek ve kaliteli. ayrıca kardeşimde aynısı var 15-20 yıldır sapasağlam duruyor. sanki hala sıfırmış gibi duruyor. 2020 senesinde lgs için şu koltuğu almıştık; seduna thunder pro. koltuk resimlerde 10 numara 5 yıldız dursada biz hiç memnun kalmadık. oturma süngeri beş para etmez. oğlumun pek şikayeti olmasa da ben memnun değilim. bende pc için burosit file koltuk var alalı 7-8 sene oldu ve oda hala kalitesini belli ediyor. fileden de çok memnunum. burosit cosmo yu kullanan oldumu, ders çalışırken oturma alanının dar olması rahatsızlık verirmi. sizler ders çalışırken hangi koltuğu kullandınız. varmı tavsiye edebileceğiniz F/P ürünü koltuk. |
Ders çalışma koltuğu olarak burosit nasıldır
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Attığınla aynı yapıda koltuk var bende ama yeni bir koltuk alsam geniş oturma alanı olan ve arkası başlıksız alırdım. Sünger kalitesi için dns (dansite) değerine dikkat edin. Benim bildiğim 35 dns iyi ama araştırmanda fayda var. Hatta ölçüt olarak beğendiğin koltuğun dns değeriyle karşılaştırabilirsin. Bir de en azından benim için kendimi dik durmaya zorlamak belimi daha da ağrıtıyor. Ama fazla kasmazsam rahat olduğum pozisyonda oturursam o kadar sıkıntı çıkmıyor. Devamlı da oturmak iyi değil, kalkıp kaslardaki kan akışını hızlandırmak ve esneme hareketi yapmak da gerek. Hatta koltuktan da önemlisi bu bence. Koltuk tavsiyesi veremem ama söylediklerim faydalı olur umarım.
-
dansite değerleri illaki önemli ama seduna gibi gayri ciddi markarın verdiği değerler gerçeği yansıtmıyor bence.
elimde 2 benzer koltuk var biri burosit file diğeri S. thunder ve viri 4-5 ise diğer 8-9 civarı. kalite olarak dünyalar kadar fark var. çok ucuz olanları zaten 3-5 ay sonra gevşeyip sallanmaya başlıyor. seduna da gevşeme olayı başımıza geldi .alt kısmı gıcırtıdan biz rahatsız oluyorduk w40 ile engelledim ses işini.
-
BMediaByoutube
SAYISALDA 500. OLAN GAMŞULLAH'IN ODASIhttps://www.youtube.com/shorts/8I02_cZK7Hg?si=nLKGMKhrZjnw902r
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi mutfak sandalyesi etmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçek DH aslanı sokakta yürürken İntegral çözer. :=)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıcak fırsatlarda ofis koltuğu konusu var.
Ikea ürünleri nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Bi mutfak sandalyesi etmez
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X