LG QNED 55' 816 HDMI SORUNU
arkadaşlar tv yi kapatıp açtığımızda, normalde son bıraktığımız hdmı girişinde kalması lazım değil mi?sürekli giriş soruyor bende buna uyuz oluyorum yapmadığım bir ayar mı var yoksa bu tv ler böyle mi?
arkadaslar bu indirdiğim videoların önizlemeleri eskiden çıkıyordu şimdi video fotosu veya önizlemeyi göremiyorum.sizce sebebi nedir.tşk.
arkadaşlar bu durum sizce neden böyle oluyor.Eskiden bir kılıf vardı fırsatçılar yapıyor diye ama neden bu şekilde.Diyeceksiniz ki senin maaşına zam gelmedi mi?evet geldi ama o da bu şekilde eridi.
CD ROM DAN GELEN SES
arkadaslar arada sanki pc ye(masaüstü) cd takmışım da onu arıyormuş gibi kum satinde cd şekli çıkıyor ve bir ses geliyor.bunu neden yapar?cd romuhiç kullanmadım
masaüstü pc 4k video
arkadaşlar 4k video açtığım zaman pc fanı inanılmaz ses çıkartıyor.ayrıca zaman zaman pc kapanıp sinyal yok uyku moduna geçiyor hatası alıyorum ne yapmam gerekiyor.ekran kartı
GPU - AMD Radeon R7 200 Series
win8 samsung 500T tablet
arkadaslar elimde bu tabler var ve sorunum şu.şifresini bildiğim administratör hesabı tabletten kaldıramıyorum veya isim foto değiştiremiyorum.bir türlü karşıma hesabı kaldır seçeneği çıkmıyor.formatlamak istesem nasıl atılacağına dair bir bilgim yok.
arkadaşlar pc den instagramı açınca sürekli kimlik doğrulaması online selfie gibi şeyler alıp banlandığımı farkediyorum.çoğu zaman pc den giriş yapıyorum ban yememek için ne yapmalıyım
PC den İNSTAGRAM
ne zaman instagramı pc den açsam(uygulama ile) instagram ya hesabımın teyidini istiyor yada banlıyor ne yapabilirim
arçelik buzdolabı
arkadaşlar dondurucu kısmını açıp kapattığımda pata pata diye ses yapıp sonra susuyor sebebi nedir.bir haftalık buzdolabı
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.036
İkinci El Bölümü Mesajları: 109
Konularının görüntülenme sayısı: 27.266 (Bu ay: 928)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 450 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic