Her gün mutlaka bir ürüne(gıda da dahil) zam gelmesi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tarım bitirildi. Dışarıdan gıda alıyorsun. Gıdaya olan talep de sığınmacılar yüzünden arttı. Dolar da arttı. Halen de artıyor.
Fırsatçı konusuna gelirsek. Devletin marketinde mesela süt 50 kuruşa mı satılıyor?
-
Fırsatcı mırsatcı hikaye bu ülkede ne zaman durumlar kötüye gittiyse suçlu hep başkaları oldu
artık seçim ve değişiklik şart hatta çok geç kalındı bu durum için
-
Yetki etki meselesi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Newton’un dorduncu yasasi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üzücü ama şirket sahibi olarak enflasyonist ortamda sermaye sahipleri daha fazla para kazanıyor. Olan sabit maaşlı elemana oluyor malesef ki.
-
Bugün tekrar Pal sokağı çocuklarını okuyordum (1906 ilk baskı yılı).
Alıntı
metni:Ticaret, yani kazanç tehlikeye düşünce fiyatların yükseldiği, ticaret yasalarından anlayanların öteden beri bildikleri bir şeydir. kazanılan para mala bağlanmıyorsa değer kaybediyor , o zaman neden malımı ucuza satayım diye düşünülüyor.
Peki parayı kim pul ediyor , Damat ve Bitkisel ve Ak partisi.
Düzelmez ve bunlar daha iyi günlerimiz bu zihniyetle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 6 Kasım 2022; 22:35:14 > -
Başlık hatalı, doğrusu:
"Hemen hemen her gün tüm ürünlere zam geliyor.Kıyıda köşede de olsa zam gelmeyen 1 ürün var mı?" olacaktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cebine 1 yerden girene sevinip 21314 yerden cebinden çıkana ses etmeyen garip bi milletiz, her şey müstehak...
-
Bitlenecez böyle giderse....
-
İş yerinde bazen tavuk suyu çorba içiyorum.
18 tl 2 ay önce
20 tl 3 hafta önce
22 tl 2 hafta önce - Hiperenflasyon mu var dedim , yok dediler
25 tl bugün ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X