Şimdi Ara

TCL yerine Philips alarak hata mı edildi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TCL televizyon almak için gittim Philips aldım şu an hata mı yaptım diye düşünüyorum. Yarın kuruluma gelecekler. MediaMarkt'den aldım. Daha kurdurmadığım için iade edebilirim. Sizce etmeli miyim?

TCL 65C745 yerine Philips the One 65PUS8909/62 aldım şu an pişman hissediyorum. Philips çok kötüleniyor internette. TCL ise övülüyor şarjım bittiğinden araştıramadım orada MediaMarkt'teki de çok fazla övdü kafam karıştı. Ne yapmalıyım? Kafam karışık.

Bir tane yardım edecek yok mu aciliyeti var bugün kuruluma gelecekler ona göre iade yapacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Media Marktdaki eleman tavsiye ettiyse gecmis olsun. Ordakilerin yonlendirmesiyle hicbirsey almam.

Ama Philipsde iyidir ambilight severiz. Gunun sonunda benzer donanimlar benzer paneller var. Philipsde en azindan farkli bir yaklasim var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt

İade edeyim mi ne yapayım?

• C745 in Philips kanadında şahsen muadili yok diye düşünüyorum kesinlikle iade edin derim...

• Bence iade etme bende tam tersi tcl 65c745 aldım blutlanma ve siyahlarda gri gibi görüntü vermesi sebebiyle iade ettim Samsung aldım ama phılıps da iyi ambilight için bile alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selçux -- 14 Haziran 2024; 10:9:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben şiddetle Philips de doğru karar verdiğinizi düşünüyorum. ambilight aydınlatma olayı farklı bir yere taşıyor.

• Philips iyidir hatta bayağı iyidir TCL falan rakip değildir ona.

• Philips

• ben amblight philips pus serisi kullandım 3 sene dayanabildim serviste gördü en son 2 çizgi çıktı gidip tcl c645 aldım ve cok memnunum.

• Hata ettiniz iade edin.Panel tipi bile belirtmemişler büyük ihtimal ips panel.Google yok,servis kötü vs. Philips tv den uzak durmak lazım.

• Rsel kullanıcısına yanıt

Ips panel

• IPS panelse iade edin. Bu tür TV'lerde panel ekstra önemli. Zira TV'nin arka aydınlatması Full-Array bile olsa, zone sayısı ve karartma algoritmasındaki kısıtlamalardan dolayı, panelin kontrastı çok fark yaratıyor.

TCL C745'te VA panel var. Panelin önünde görüş açısı filtresi de yok. Bu sayede kontrast oranı ekstra artıyor. 5500:1'den başlayıp, iyi bir panel denk gelirse 10000:1'e bile ulaşabilir.

IPS'ler ise 1000:1 - 1500:1 arasında değişiyor. Bazen 1000:1'in altına da inebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Haziran 2024; 18:9:51 >
  • TCL ne kadardı

Philips ne kadar?

• cosef kullanıcısına yanıt

Biri 48 diğeri 53

• -Master kullanıcısına yanıt

Philips büyük marka abi. Sonuçta 53 k vermişsin

Ben olsam o kadar da vermem TCL'nin daha ucuz modellerini alırdım

Philips devam et artık

• cosef kullanıcısına yanıt

Hala iade edebilirim sonuçta kutu açtırmadım. Bu kadar para vermişim üzülmek istemiyorum sonra

• -Master kullanıcısına yanıt

Bugün BİM'de 55 inc TCL 18.999 idi Bence git onu al

Paran komple cebine kalır

65inc almana gerek yok

• Marka bazında bakarsaniz Philips zaten kendini kanıtlamış yılların markası ama tcl de çıkış yapmak isteyen pay kapmak isteyen ve belli ki boş olmayan marka, forumda TV hakkında bilgi almak için bizzat kullanıcılara açtıkları konulara bakmanız gerekir donanimhaberde çoğu kişinin televizyonu da pc dir

• Hocam selam, aldığınız cihaz titan os ve LED,

Birincisi philips in PUS serisi genellikle android tv olduğu için tercih ediliyordu zaten. Ama bu cihaz titan işletim sistemi. Aynı cihazın android tv olanı şu ve çok daha uygun: (indirimde, sadece 144hz değil 120hz)

Philips Ambilight TV The One 65PUS8848 65''(164 cm) 4K UHD Dolby Vision,Google - Vatan Bilgisayar

İkincisi , verdiğiniz ücret skalasında hem mini led hemde android işletim sistemine sahip olarak çok çok daha iyi olan şu cihaza bakmanızı öneririm:

TCL 65C845 TV Fiyatı ve Özellikleri - Vatan Bilgisayar

miniled > led

düzeltme: oled yazmışım yanlışlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekmakkuin -- 14 Haziran 2024; 16:14:21 >

• Philips eski Philips değil. TV bölümünü yıllar önce TP Vision'a sattılar. TCL'nin fazla ötesinde düşünmeyin.

Zaten, yukarıda dediğim gibi, IPS panelli TV almak mantıklı değil. IPS sadece, haber ve maç izleyen aileler için anlamlı olur. Geniş görüş açısı o tür durumlarda avantaj yaratır.

Görüntü kalitesi önemliyse VA'dan şaşmayın. Kaliteli bir TV'nin ilk şartı VA panel + FALD olması.

Tabi TV'nin markası, görüntü işlemesi, panelin renk kapasitesi falan da önemli. Ama TCL de Onvo vs değil neticede 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 15 Haziran 2024; 18:8:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.