Şimdi Ara

Samsung TV KANAL LİSTESİ SİLME İŞLEMİ [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
19.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, samsung 46D6500 smart televizyonum var, TÜRKSAT 4A kanallarını tarattırdım ve yeni kanalları önceki kanalların içine kaydetti, yani karmakarışık oldu her kanaldan 2 şer tane oldu. Benim sorum önceki kanalları nasıl silebiliriz veya hepsini nasıl silip sadece 4a' daki kanalları alabiliriz? Umarım anlatabilmişimdir çünkü hiç anlamam bu konulardan yardımlarınızı bekliyorum.

• Samsunglarda kanal arama yaparken sana sorması lazım eski liste silinecek tarzında bişey. Tarama yapmadan önce eskiyi silmesi gerekiyor.
  • korsankedi kullanıcısına yanıt
    dostum renkli düğmeye bas kanal görüceksin oraya sonra tools bas oradan tümünü seç de ve [B] ye bas silmek için hepsi siliniyor sonra arama işlemi anlatımı var onu yap zaten diğer frenkanslar şuan çalışmadığı için sadece çalışan kanallar gelicek yapamazsan yaz yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosunaokuma21karakter

dostum renkli düğmeye bas kanal görüceksin oraya sonra tools bas oradan tümünü seç de ve [B] ye bas silmek için hepsi siliniyor sonra arama işlemi anlatımı var onu yap zaten diğer frenkanslar şuan çalışmadığı için sadece çalışan kanallar gelicek yapamazsan yaz yardımcı olurum
    ikinize de tşk ederim yaptım sonunda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsankedi -- 18 Eylül 2014; 18:29:57 >
  • korsankedi kullanıcısına yanıt
    gereksiz kanalları bana göre :D sildim ama işine yaradıysa ne mutlu sabahtan beri bekledim kimse yapmadı ben paylaştım 100 kişi de paylaştı

Arkadaşlar Samsung Smart Tv İçin Kimse Paylaşmadı Üşendi Ben Hazırladım Ve Paylaşıyorum İndirin usb atın Menü / KANAL / KANAL lstsni aktrn /( şifre sorabilir /0000\ ) Usb den alın tıklayın benim listem elinizde

https://yadi.sk/d/SyvINGDTbXuvX

TRT ler önce
    Haber Kanalları
    Kanald-atv zart zurt
    gerisi normal bildiğiniz kanallar ve Radyolar

Bilinmedik kanal yok içinde şimdiden diyim

hazır kanallarda buarada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aiginas

gereksiz kanalları bana göre :D sildim ama işine yaradıysa ne mutlu sabahtan beri bekledim kimse yapmadı ben paylaştım 100 kişi de paylaştı

Arkadaşlar Samsung Smart Tv İçin Kimse Paylaşmadı Üşendi Ben Hazırladım Ve Paylaşıyorum İndirin usb atın Menü / KANAL / KANAL lstsni aktrn /( şifre sorabilir /0000\ ) Usb den alın tıklayın benim listem elinizde

TRT ler önce
    Haber Kanalları
    Kanald-atv zart zurt

hazır kanallarda buarada

Tsk hocam atacagim listeyi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

TRT ler önce
    Haber Kanalları
    Kanald-atv zart zurt

hazır kanallarda buarada

listeyi düzenleyecek bi editör fln varmı? Yoksa direk dosya üzerinde yapılacak değişiklik işe yarıyormu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bilgim yok ben TV den yapıp Flash aktardım sonra sizlere sundum bazı arkadaşlar programı ile felan paylaşmış bir bakın isterseniz

• quote:

Hiç bilgim yok ben TV den yapıp Flash aktardım sonra sizlere sundum bazı arkadaşlar programı ile felan paylaşmış bir bakın isterseniz

Ben tvden de düzenleyemiyorum. Favorilere ekliyor ama favori listemde bile sıralamayı değiştirmeme izin vermiyor.
  • SAMSUNG 40 ES 8000
     Samsung TV  KANAL LİSTESİ SİLME İŞLEMİ [YARDIM]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruze994 -- 10 Aralık 2014; 22:59:09 >
  • cruze994 C kullanıcısına yanıt
    NTVSpor şifreli değilmi

• NTVSpor Hd şifreli değilmi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.