Şimdi Ara

astra 19.2 en güçlü frekans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Astra 19.2: En Güçlü Frekans

Astra 19.2, Avrupa'da en çok kullanılan uydulardan biridir. Yayınlardan haberlere ve internet erişimine kadar geniş bir yelpazede içerik sunar. Astra 19.2'nin 19,2 derece doğu boylamında bulunan en güçlü frekansı, en tutarlı ve geniş kapsamlı sinyal gücünü sağlar.

İster uydu alıcınız ister TV'niz olsun, Astra 19.2'de en iyi deneyimi elde etmek için en güçlü frekansı ayarladığınızdan emin olmalısınız. Astra 19.2 frekansı, 11.766 MHz'dir ve yatay polarizasyon kullanır. Bu frekansta, en popüler TV kanallarından, radyo istasyonlarından ve internet servis sağlayıcılarından yayınlar bulabilirsiniz.

Astra 19.2'nin en güçlü frekansı, yüksek çözünürlüklü (HD) ve ultra yüksek çözünürlüklü (UHD) yayınlar da dahil olmak üzere çeşitli içerik türlerinin alınmasını sağlar. Ayrıca, en güçlü frekansı kullanarak hava koşullarından daha az etkilenirsiniz ve böylece kesintisiz yayın keyfi sürebilirsiniz.

Astra 19.2'nin en güçlü frekansını kullanmak, Avrupa'daki uydu yayınlarının en iyi deneyimini elde etmenize yardımcı olacaktır. Bu frekansı uydu alıcınıza veya TV'nize ayarlayarak net ve kesintisiz yayınların keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bulursaniz bana da soyleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZDF DVB-S2 11362 H 22000 2/3 8PSK

bu frekans ile kolayca buldum.
  • ozzyken kullanıcısına yanıt
    Yüzde kaç sinyal yakalayabildiniz max. konumunuz neresi ve çanak kaç cm ?
  • Dostum,

Astra 1KR 11626.50 V 28 Astra 1KR DVB-S QPSK 22000 5/6

Bunu bulup yüzde 90lara getirirsen kaliteyi bütün yayınları alırsın taratınca. İstanbul'da bu şekilde izliyorum. 120 lik çanak varsa tadından yenmez Astra'nın...

tr.kingofsat.net
    Astra 1KR / Astra 1L / Astra 1M / Astra 1N (19.2°E) - Tüm yayınlar - Frekanslar - KingOfSat
    http://tr.kingofsat.net/pos-19.2E.php

• 90 cm. Canak anten ile ist.anadolu yakasindan yayinlari alabilirmiyim acaba?

• KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    Astra 1KR (19.2E) ile alacağınız yayınlar: Kanallar & Yayın Alanı (49dBW/55-65cm arası anten)
    Astra 1L (19.2E) bundan yayın alamazsınız, yayın alanında değil Türkiye.
    Astra 1M (19.2E) bundan alacağınız yayınlar :Kanallar & Yayın Alanı (51dBW/50cm ve üstü anten)
    Astra 1N (19.2E) bundan alacağınız yayınlar :Kanallar & Yayın Alanı (51dBW/50cm ve üstü anten)

Kısaca 90cm anten ile 1L hariç pek sıkıntı yaşamamanız gerek.

Bunlar da kaçıracağınız kanallar : Kanallar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 31 Ekim 2014; 13:49:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmp341

Astra 1KR (19.2E) ile alacağınız yayınlar: Kanallar & Yayın Alanı (49dBW/55-65cm arası anten)
    Astra 1L (19.2E) bundan yayın alamazsınız, yayın alanında değil Türkiye.
    Astra 1M (19.2E) bundan alacağınız yayınlar :Kanallar & Yayın Alanı (51dBW/50cm ve üstü anten)
    Astra 1N (19.2E) bundan alacağınız yayınlar :Kanallar & Yayın Alanı (51dBW/50cm ve üstü anten)

Kısaca 90cm anten ile 1L hariç pek sıkıntı yaşamamanız gerek.

Bunlar da kaçıracağınız kanallar : Kanallar

En guclu hangi frekans hocam ve % kac max. Sinyal aliniyor ona gore ayar verelim.

• Tmp341 kullanıcısına yanıt
    Baya bi yayin varmis hocam şu yagişlar bir bitsin en kisa surede boştaki canagi degerlendirecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

Yüzde kaç sinyal yakalayabildiniz max. konumunuz neresi ve çanak kaç cm ?

yer konya

çanak 75cm ofset
    sinyal yüzdesi 60-65 arası değişiyor.
  • Uzun süredir bakmadım uydu işlerine, bilen birisi cevaplarsa daha faydalı olur.
  • 11739 v 27500 mtv lerin frekansi en guclu frekanslardan biridir

• Ben İstanbul avrupa yakası avcılarda 110 luk çanak ile kontrol ettiğimde en güçlü frekans 11156 V 22000 en zayıf frekans ise 10773 H 22000.
    İlk frekans ile bulup ikinci frekans ile ince ayar yapabilirsiniz.
  • Arkadaslar gaziantepde 19.2 astra uydusunu izleyen varmi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.