Şimdi Ara

Kodlamada Tarih Oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gündelik hayatta kullandığımız doğal dilimiz bir sonraki programlama dilimiz olabilir. Bu kesit "NVIDIA ve Yapay Zekanın Geleceği" başlıklı canlı yayından alınmıştır. Canlı yayının tamamı için: https://youtube.com/live/KKFAdCEQC2c?feature=share
    https://www.youtube.com/watch?v=KHMgUhyfIzg&feature=youtu.be

• Bunun olması kaçınılmaz zaten.

• olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi bitmediniz yeter la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Şok'ta kasiyerliğin hayırlı olsun  

• SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt
    ALLAHIN İZNİYLE 4 SENE 6 AY SONRA BAŞLAYACAĞIM ŞOK KARİYERİMDE MUTLU OLACAĞIM

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Sait gibi başlık açarsın " şok markette 6 ayımı doldurdum çok şükür"  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah'tan 2017 yılında forumu dinleyip yazılım öğren tavsiyelerine uymadık

• Adama bi bitmediniz diyon da teknoloji sosyal medya ve yapay zeka insanları soyutladı insanlar artık gerçek hayattan çok çevrimiçi zamanlarını ve arkadaşlarını kişiselleştirilmiş yapay zeka destekli araçları tercih ediyor. Aile evinde bile her aile üyesi kendi odalarında akıllı telefonlarıyla yalnız başına vakit geçiriyor

• tanıdığım bi yazılımcı 6 aydır işsiz,yazılım işi de patladı

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    patlamaz. çünkü:

1- dünya mekanizeleşmeye doğru gitmiyor, dijitalleşmeye doğru gidiyor.
    2- yazılımcı denen şey kodlamacı değil. yapay zeka sadece kodlama yapar. bir projeyi üretip hayata geçirmek, sürdürmek, kodlamadan farklı bi iştir.

ama şu var: sektör değişiyo ve eskisi kadar fırsatlar olmayacak. ayrıca sektörde insan doldu. artık iş bulmak için referans gerekiyo.

bana mesela geçen gün iş teklifi geldi Ankara'dan. ben hiç başvuru bile yapmıyorum. Ankara'da birisi adam ararken İzmir'deki tanıdığına sormuş. o da birkaç isim vermiş. beni de vermiş. ben İstanbul'dayım. adam arayıp bana ulaştı, Ankara'ya gelemem dedim.

bu adamın bana ulaşmasının 2 sebebi yok, tek 1 sebebi var. önce gerçek olmayan sebeplere gelelim:

1- o sektörde deneyimliyim.
    2- geçmişte yaptığım sağlam projeler var.

bu saydığım iki madde gerçek. yani ben bu niteliklere sahibim. ancak, Ankara'daki firmada üst yönetici olan kişinin beni aramasının nedeni bunlar değil. nedeni sadece şu:

- tanıdığım var.

evet sebep bu.

ben çok daha fazla deneyimli olsaydım, çok daha fazla proje yapmış olsaydım, ama tanıdık sahibi olmasaydım, o kişi beni aramayacaktı, hatta ben gidip ona iş başvurusu yapsam bile bana burun kıvıracaktı. tanıdık bu kadar önemli.

ki zaten adam iş ilanı açmadan beni çağırıyo. adam için tanıdıklar o kadar önemli ki, henüz ilan açmadan önce tanıdıklara ulaşıyo. hiç kimseyi bulamazsa en son mecburen iş ilanı açıp, CV ile tanımadığı adamlara bakıyo.

• Oğuz ergini hiç sevmiyorum çok ego patlaması yaşayan populist garip bir adam. Ek olarak yazılımın bitmesi imkansızdır.

Bugün bile çoğu konuda insan faktörüne ihtiyaç var o yüzden kolay kolay bitmeyecektir. Bitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 12 Ocak 2025; 0:32:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.