Şimdi Ara

sizce ipad air mi yoksa ipad mini mi daha mantıklı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben i pad mini alacağım.normal boyutlardaki ipad bana büyük geliyor.iphone 5 var bende onda bile bütün işlerimi hallediyorum,kitap okuyorum,gerekirse film izliyorum.ipad minide benim için fazlasıyla yeterli olacaktır.kitap okumak içinde daha uygun,daha şık ve taşınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklımdan bazen geçiyor ipad mini almak ama her teknomarkette ipad mini gördüğümde vazgeçiyorum. Normal ipad'in yanında gerçekten çok sönük kalıyor.
  • Iphone nun varsa ipad air diyorum telefona bakmiyorum airden beri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce applestore tr'de yılbaşı indirimi olur mu? iPad Air 32 GB Wifi dusunuyorum.

• Yanılmıyorsam Ipad Retina ile Ipad Mini arasında kasa farkı vardı. Biri alüminyum diğeri plastikti.
    Yeni Ipad serilerinde de durum aynı mı?
    Bu arada Alüminyum kasanın dayanıksız olduğunubizzat tecrübe edinerek Ipad Retinada gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Yanılmıyorsam Ipad Retina ile Ipad Mini arasında kasa farkı vardı. Biri alüminyum diğeri plastikti.
    Bu arada Alüminyum kasanın dayanıksız olduğunubizzat tecrübe edinerek Ipad Retinada gördüm.

Şu an hem air de hem de retina mini de kasa alüminyum. Bence de alüminyum plastikden bin kat daha iyi her konuda.

• quote:

Yanılmıyorsam Ipad Retina ile Ipad Mini arasında kasa farkı vardı. Biri alüminyum diğeri plastikti.

ama yanılıyorsun. ikiside alüminyumdu hala da öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 15 Kasım 2013; 13:16:41 >
  • Madem ikisi de alüminyum idi, peki neden benim Ipad 16GB Wi-Fi siyahın arkası komple plastik?
  • quote:

Madem ikisi de alüminyum idi, peki neden benim Ipad 16GB Wi-Fi siyahın arkası komple plastik?

mümkün değil. seninki özel üretim olacak değil sonuçta :) plastik olan hiçbir ipad (henüz) üretilmedi.

• Bu iphone modellerinde kenarlarda cabucak boya atmasi vardi. Acaba yeni cikan ipad air ve mini 2 de de ayni sorun olur mu? Eskiden hep iphome kullandim 5ten sonra sattim bikkinkik geldj böyle sorunlardan. Mini 2 almayi dusunuyorum ben de note 2 ile nasil bi kombin olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: morte55

İphone 4s kullandım bir süre ios a yabancı değilim sonra değiştirip htc one aldım yani benim için taşınabilirlik ve tasarım da çok önemli elde tutulduğu zaman guzel zarif durması bu yüzden mini 2 bir adım öne çıkıyor fakat yazdiklariniza göre ikisini de görünce aklım air a kayabilir peki film izlerken ya da dergi okurken internette gezerken can alıcı bir fark olur mu air ile mini 2 arasında veya aradaki ağılık farkı hissedilebilir mi bir de ses cikislarinda ve multimedya ozelliklerinde bir fark var mı?

Günlerdir İpad air araştırdım, İpad Retina(4) ile arasındaki farklara baktım, ipad mini hali hazırda kullanıyorum.
    İpad Mini/Mini 2 ile İpad 4 arasında kalsaydın, minilerden birini tercih et derdim.
    Ama işin içine İpad Air girince, alternatifin yok.

Bu benim fikrim, Tasarım ve donanım açısından İpad Air'in rakibi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Bu iphone modellerinde kenarlarda cabucak boya atmasi vardi. Acaba yeni cikan ipad air ve mini 2 de de ayni sorun olur mu? Eskiden hep iphome kullandim 5ten sonra sattim bikkinkik geldj böyle sorunlardan. Mini 2 almayi dusunuyorum ben de note 2 ile nasil bi kombin olur?

Bence iyi bir kombine olmaz. Note 2 ile İpad mini arasında neredeyse işletim sistemi farkı var sadece.
    Ama kombine olmaz derken, bu farksızlıktan bahsetmemiştim.
    Kullandığın cep telefonu ile tablet, eğer birbirleri ile uyumlu ise ve hali hazırda da piyasada kendi alanlarında krallıklarını ilan etmişlerse, iphone=ipad olmalıdır. Tabi bu benim fikrim.
  • iPad Air'ın hazır boyutu küçülmüş (kasa bakımından) ve hafiflemişken 5S almamış olsam Air alırdım.

• ercintemirtas kullanıcısına yanıt
    Gayet dogru soyledin ama kral derken telefon piyasasinda iphone gibi bir telefon asla kral degil bence. 4 yil boyunca iphone 4 modeli haric hepsini kullanmis biri olarak bu onermeyi dogru bulmuyorum. Tek yani stabil olmasi benim gozumde. Ipad 7inc note 2 ise 5.5 arasinda pek fark yok ama diger platforma da yakin olmak istiyorum biraz. Kac yildir apple kullaniyordum 6 aydir da mini dusunuyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARC118i -- 17 Kasım 2013; 12:43:43 >
  • erci541 E kullanıcısına yanıt
    Normalde diğer ülkelerde oluyor mu? ilk defa duydum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.