Şimdi Ara

Nokia 6 mı Galaxy C7 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iki telefon arasinda kaldim.Hangisi beni daha cok götürür ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nokiada guncellleme garantisi var, cift stereo hoparlor var ve 32gb hafiza var. Micro usb olmasi dezavantaj gibi gorunse de type c teknolojisi daha oturmus degil.

Dolby ses teknolojisi de var nokiada. 8 alacagi hmd global tarafindan aciklanmis durumda. Ha bir de millet teknik servisten memnun. Telefonda kronik sorun da yok.

Samsung ise bildigin samsung. Guncelleme falan bekleme, teknik servis berbat.

Ben olsam nokia alirdim. Muazzam bir kasa kalitesi var. İlkin 1500den cikti, 1 ay icinde 1400 oldu, su anda 1299a alabiliyorsun. Bu cihazin ederi de 1100-1200 civari zaten.

• Yılların eskitemediği 2 şirket samsung'u bir süre kullandıktan sonra nedense her kullanışımda donmalar veya kasmalar olurdu,nokia için ise batan geminin malları sloganı uygun olur yinede karar sizin ben olsam samsung derdim kolay gelsin.
  • Samsung "C"serisi alinacaksa ise "C pro" olan modellerine bakmanizi tavsiye ederim.Velakin onlar daha iyi.

Nokia 6ya gelince c7 kamera konusunda her 2 telefona eşit.Sadece sp 430 olmasi dusunduruyor acikcasi.

• Nokia 6 nın ana tuşu iphone7 de ki gibi dokunmatik yapmışlar. Dokunma hissi görüntüsü falan benim çok hoşuma gitti Bence NOKİA6
  • Nokia 6 alicam ama ne hikmetse ne teknosada ne vatanda urun kalmamis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1300'e ikinci el alın kardeşler. Nokia diğer arkadaşın söylediği gibi batan geminin güvensiz malları. Onun yerine note 4 hâlen 0'ı güzel. Öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Galaxy S4 vs. iphone 5
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibodemir123

1300'e ikinci el alın kardeşler. Nokia diğer arkadaşın söylediği gibi batan geminin güvensiz malları. Onun yerine note 4 hâlen 0'ı güzel. Öneririm

Zaten Vodafone 1300 TL'ye sıfırını satıyor.
  • nokia 6 aldim son derece guzel cihaz arkadaslar.Sarji 1 gün yogun kullanimda goturuyor(chrome,whatsapp,snapchat,muzik).Kulakligin kalitesi orta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.