Şimdi Ara

Iphone 5S mi Z3 mü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar: noPainRocky
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir M5 - G4 falan demistim son olarak bu iki telefon arasında kaldım çok oyun oynamam genellikle internet sosyal medya için kullanırım telefonu birde müzik dinlemek için 3-4 seneye yakın kullanacağım sizce hangisini almalıyım ?

• yine sen g4 al
  • İkisi arasında z3,g4'de bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

yine sen g4 al

Bilemiyorum ama G4 e bir uzaklığım var nedenini bilemiyorum ama cevabınız için teşekkür ederim
    Peki bu iki telefon arasından hangisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noPainRocky -- 16 Aralık 2015; 23:39:16 >
  • küçük ekranlı telefon bi yerden sonra zevk vermiyor, z3 öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

küçük ekranlı telefon bi yerden sonra zevk vermiyor, z3 öneririm

Peki sizce Z3 beni 2-3 yıl sorunsuz götürür mü ?
  • götürür, 5s'in de ömrü o kadar
  • Z3 tabiki hem donanim hemde guncelleme avantaji acisindan daha mantikli,bataryada tabiki bariz daha iyi Z3te.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Z3 tabiki hem donanim hemde guncelleme avantaji acisindan daha mantikli,bataryada tabiki bariz daha iyi Z3te.

Bende sony nin donanim ve ozellik olarak daha iyi oldugunu biliyirum ancak z3 de cok sorun duydum sararma ve kasa acikligi apple da sorunum daha az olur diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardasimsek

quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Z3 tabiki hem donanim hemde guncelleme avantaji acisindan daha mantikli,bataryada tabiki bariz daha iyi Z3te.

Bende sony nin donanim ve ozellik olarak daha iyi oldugunu biliyirum ancak z3 de cok sorun duydum sararma ve kasa acikligi apple da sorunum daha az olur diye dusunuyorum.

ılk seılerde olmsutu yanı her telefon gıbı suankı pıaysalarda z3 lerde bole bırsey yasama ıhtımalın apple ıle aynı
  • m5 e yeniden bak bence

ben olsam z3 alırdım ekran büyük avantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksileyen Adam -- 17 Aralık 2015; 18:50:53 >
  • Senin zevkin ama kullanım açısından 5S bence. Rahat olursun. Android çok kaynak harcayan bir sistem. Nasıl Windows her marka laptop, bilgisayara göre olduğu için iyi optimize değilse o da öyle. Herkes farklı arayüz falan ekliyor bir de.. Ekstra yük. Çalışma mantığından dolayı o registry'ler elbet zamanla dolup şişecek ve kastı demeye başlayacaksın. Sonra root, rom araştır. 5S de 2-3 sene götürür bence seni. Tabi özel isteklerin varsa Android seni daha özgür kılar. Ha bir de büyük ekran arıyorsan Windows Phone da bakabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 gb ise 5s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.