90.000₺ Araç Önerisi
Arkadaşlar maksimum 90bin lira bütçem var. Biliyorum günümüz araba piyasasında normal bir araç almak zor bu fiyata ama imkanlar böyle.
Tata Indica ve Rover modelleri buldum bu fiyata sizce hangisi daha mantıklı olur ?
Ya da bu fiyat bandında max90-100 bine başka bir öneriniz var mı ?
2500-3500 Aralığında Telefon Arıyorum
Vatan'dan Fiba kredisi ile telefon almayı planlıyorum.
Oppo A74
Oppo A54
RealMe C25
Samsung A32 seçeneklerim arasında hangisini önerirsiniz nedeniyle yazarsanız çok sevinirim.
Ekstra tavsiyelere de nedeniyle açığım
İyi günler herkese,
Ben vücudumda çıkan özellikle göğüs ve karın bölgesinde yoğun olan sırt ve omuzda tüy şeklinde olan kıllar için makine arıyorum. Cildi tahriş etmeyecek ve kıl köklerini ikişer şekilde çıkarmayacak bir ürün arıyorum. Daha önceden kullandığım makine bazı köklerden 2 kıl çıkmasına sebep oluyordu.
Ağda çok acılı ve buz lazer de çok pahalı olduğu için tek şansım makine gibi internetten araştırdığımda Powertec 658 ve 1058 ürünlerini gördüm bunlar baya önerilmiş başka bir öneriniz var mı? Ya da bu ürünleri kullanan var mı ?
3500 TL ye Hangi Telefon Alınmalı
Arkadaşlar 3500TL üst sınır olmak üzere telefon alacağım.
Xiaomi Poco X3
Oppo Reno 4
Realme 7 Pro
Oppo A91
Hangisini almalıyız nedenleriyle yazarsanız sevinirim yarın alacağım.
Laptop Donma Sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Lenovo G505s laptoptum var.
Windows 10
A8-4500m işlemci
4Gb Ram
120 GB SSD var içerisinde.
Günlük işlerde hiç sorun çıkarmıyor ancak belirli programlar bluestack ve iş programlarında donma takılma yaşıyorum. Veya yavaşlama bu sorun Ram'den mi kaynaklanıyordur 8gb ram taksam düzelir mi ?
CyberPunk 2077 200TL
Çekilişten kazandığım CyberPunk 2077 oyununu steam hesabı ve maililye beraber satıyorum. Steam fiyatının 50 lira altına.
200 TL ye almak isteyen iletişime geçsin..
3400 TL Monitör Dahil Sistem Önerileriniz
|
Spor Kanalları için ne kullanılmalı?
|
|
Antrenörlük Bölümüne nasıl girerim ?
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 235
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 11.050 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware