3500 TL ye Hangi Telefon Alınmalı
-
-
Hiçbiri.Bunların yerine m51 alsan daha iyi.Bir kere zaten realme,oppo'nun,poco'da xiaomi'nin uyduruk alt marka telefonları,hepsi odm cihaz,tasarım çizgilerine bakarsan anlarsın zaten.Ha burda oppoları değerlendirebilirsin ama reno4'e de o parayı vermenin manası yok m51 var zaten.A91'e hiç girmiyorum ultra çöp bir cihaz şu zamanda mtk işlemci kullanan marka ve cihazlardan bir halt olmaz.
-
Hocam çok teşekkür ederim cevaplar için. Bir de 2. bir telefon daha bakıyorum 3500 Liraya M51 değerlendireceğim dediğiniz gibi.
2500 liraya kadar ne önerirsiniz?
-
2500'e alacağın cihazdan pek hayır gelmez ama redmi 9s bakabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenHiçbiri.Bunların yerine m51 alsan daha iyi.Bir kere zaten realme,oppo'nun,poco'da xiaomi'nin uyduruk alt marka telefonları,hepsi odm cihaz,tasarım çizgilerine bakarsan anlarsın zaten.Ha burda oppoları değerlendirebilirsin ama reno4'e de o parayı vermenin manası yok m51 var zaten.A91'e hiç girmiyorum ultra çöp bir cihaz şu zamanda mtk işlemci kullanan marka ve cihazlardan bir halt olmaz.
mtk helio g90t, poco x3 ve m51'de kullanılan dandik snapdragonlardan daha iyi oyunlarda..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 23 Mart 2021; 16:27:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fortune 4mtk helio g90t, poco x3 ve m51'de kullanılan dandik snapdragonlardan daha iyi oyunlarda..
Alıntıları GösterDandik snapdragon mu? Mtk mı? ya bir git işine usta
-
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenDandik snapdragon mu? Mtk mı? ya bir git işine usta
Alıntıları GösterSnapdragon fanboy detected
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fortune 4Snapdragon fanboy detected
Alıntıları GösterAynen o yüzden Exynos kullanıyorum .Daha çok sende fanboyluk varmış gibi duruyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenAynen o yüzden Exynos kullanıyorum .Daha çok sende fanboyluk varmış gibi duruyor
Alıntıları Gösterben de snapdragon kullanıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fortune 4ben de snapdragon kullanıyorum
Alıntıları GösterO zaman zaten bilmen lazım.Yeni G serileri orta segmentte gayet iyiler ha eski seriler ile karşılaştıroysan orayı bilemem ki yazdığın modeli zaten redmi note 8p ile tecono camon gibi dandirik markalar kullanıyor.Mtk'yı kaç tane marka model kullanıyor,Sd'yi kaç marka model kullanıyor?Android ekosisteminin en rezil işlemcisidir mtk
-
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenO zaman zaten bilmen lazım.Yeni G serileri orta segmentte gayet iyiler ha eski seriler ile karşılaştıroysan orayı bilemem ki yazdığın modeli zaten redmi note 8p ile tecono camon gibi dandirik markalar kullanıyor.Mtk'yı kaç tane marka model kullanıyor,Sd'yi kaç marka model kullanıyor?Android ekosisteminin en rezil işlemcisidir mtk
Alıntıları Gösterkaç marka modelle islemci performansı mı kıyaslanır yahu
helio 90t'nin performansı ozellikle oyunlarda g'lerden daha iyi çünkü mtk'nın grafik yongası daha üstün.. note 8 pro'da ki mtk'nın oyunlarda ve grafiklerde daha iyi performans verdiğini zaten herkes biliyor snapdragonlara cop demedim ama mtk nin o modeli oyun konusunda daha iyi yani link vermeye bile gerek yok cunku bilinen bir gercek ama sen tatmin olmayacaksın bilmedigin seyi öğren diye kaynak veriyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 23 Mart 2021; 22:43:45 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fortune 4kaç marka modelle islemci performansı mı kıyaslanır yahu
helio 90t'nin performansı ozellikle oyunlarda g'lerden daha iyi çünkü mtk'nın grafik yongası daha üstün.. note 8 pro'da ki mtk'nın oyunlarda ve grafiklerde daha iyi performans verdiğini zaten herkes biliyor snapdragonlara cop demedim ama mtk nin o modeli oyun konusunda daha iyi yani link vermeye bile gerek yok cunku bilinen bir gercek ama sen tatmin olmayacaksın bilmedigin seyi öğren diye kaynak veriyorum
Alıntıları GösterGenel balansa bakıcan kardeş gelip bana burda oyun performanslarını atma,bunu bizde biliyoz 12nm işlemciyi gelipte bana burda savunma.Kaynakta kaynak olsa bari
Madem antutu çok seviyosun al bak övdüğün işlemcinin güç yönetimine.Aynen oyunlarda da aşırı fark varmış gerçekten
https://nanoreview.net/en/soc/qualcomm-snapdragon-720g
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 23 Mart 2021; 23:21:47 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenGenel balansa bakıcan kardeş gelip bana burda oyun performanslarını atma,bunu bizde biliyoz 12nm işlemciyi gelipte bana burda savunma.Kaynakta kaynak olsa bari
Madem antutu çok seviyosun al bak övdüğün işlemcinin güç yönetimine.Aynen oyunlarda da aşırı fark varmış gerçekten
https://nanoreview.net/en/soc/qualcomm-snapdragon-720g
Alıntıları GösterNM demek seni amd forumuna alalim en iyisi
oyun degil genel balansta da tokatlar mtk fakat oyunda arayi daha fazla fark atiyor
ozetle konudan fazla uzaklasmadan soylenecek sey mtk orta seviyede gayet iyidir ve hatta tercih edilmelidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 23 Mart 2021; 23:30:29 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fortune 4NM demek seni amd forumuna alalim en iyisi
oyun degil genel balansta da tokatlar mtk fakat oyunda arayi daha fazla fark atiyor
ozetle konudan fazla uzaklasmadan soylenecek sey mtk orta seviyede gayet iyidir ve hatta tercih edilmelidir
Alıntıları GösterDaha işlemcilerin litografisine bile bakmaktan acizsin.Kaynaklarıda paylaştım herşey apaçık ortada.Hala daha gelmiş tokatlar diyor adam.Oyunlarda fark atıyor dediğide 3-5 fps awk.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenDaha işlemcilerin litografisine bile bakmaktan acizsin.Kaynaklarıda paylaştım herşey apaçık ortada.Hala daha gelmiş tokatlar diyor adam.Oyunlarda fark atıyor dediğide 3-5 fps awk.
Alıntıları Gösteryav hea
-
Bana da bu fiyatlarda telefon lazım -
hocam samsung m51 işini gayet görecektir ama şuan bu telefon aşırı pahalandı 5000-5500arasında. bu cihazın ederi 3.800-4.200arasında olmalı.saçma bir fiyatı var şuan. belirttiğim aralıklarda bulabilirsen al
Benzer içerikler
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- internetten telefon alınır mı
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- device health services nedir
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video nasıl izlenir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X