Arkadaşlar maximum 3500TL ye sistem toplamak istiyorum.
Şöyle bir sistem yaptım sizce iyi mi? i3 9100F Rx570 Asrock H5110m 8GB Ram 500W Kasa 21.5inch Monitör AOC
Sizce bu sistem mantıklı mı? 3400 TL ye alınır mı Yoksa İ3 yerine ryzen 5 1600af ekran kartsız almak mı daha mantıklı ya da ekran kartını kısıp onları mı almalıyım?
on numara sistem 4-5 sene idare eder orta ayarlarda. fakat güncelleme düşünüyorsanız amd sistem tercih etmenizi öneririm
Münebbih
kullanıcısına yanıt
500W sıkıntı çıkarır mı şuan? Daha sonra değiştirsem?
Altyazar
kullanıcısına yanıt
Ryzen 5 düşündüm ama bütçemi aşıyor maalesef. Yoksa benim de isteğim Ryzen 5 idi.
noPainRockyN
kullanıcısına yanıt
500W idare eder PSU kaliteli ise
Sistem gayet iyi ancak özellikle PUBG, Warzone hatta GTA 5 gibi oyunlar oynamayı düşünüyorsanız artık ilginç bir şekilde sisteminiz ne kadar iyi olursa olsun 8 gb ram sıkıntı çıkarıyor. Windows 10 a gelen güncellemeler ile ilgili olduğu söyleniyor ancak ilerde 16 gb ye yükseltmeyi düşünmelisiniz.
Çok fazla İ3 yerine ryzen 5 tercih et önerisi aldım değerlendireceğim.
Ustam bende monitör var sistemi aldın mı yada alacak mısın bende 3000 tl bandında pc toplamayı düşünüyorum ama donanım tarafında konuya baya uzak kaldım ne yapmamız gerekiyor.
cooolboy44C
kullanıcısına yanıt
R5 1600 veya i3 9100f +rx 570 için ki en düşük bu ikisi kombolanmali diye dusunuyorum. Intel:
Şöyle bir baktım da 1 ay önce 3000 tl olan sistemler bugün 4500 tl olmuş ve bundan sonrada isterse 6000 bin olsun bu ülkede pc alınmayacağına kanaat getirdim eski pc ile devam edicem lanet olsun.
cooolboy44C
kullanıcısına yanıt
Yıl 2000 falan yanlış hatırlamıyorsam dolar 650.000 lira 700.000 lira falan sonra 1.000.000 oldu, dedim daha bilgisayar toplanmaz o günler geldi aklıma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme